0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlum oglencıydı 2 haftadır gıdıyor ben öğretmenle gorusmek ıstiyorum

Sabahcıya alsammı sızce

Bıde 

10 Cevaplar

0 oy
(2,845 puan) tarafından
Başka öğretmene yollarım tabiki bir de onunla denerdim o da olmazsa başka okula verirdim 
tarafından
Haklsınız sabaha vercem bıde
-Reklam-
0 oy
(11,686 puan) tarafından
Memnun olmayanlar olarak haklı gerekçeleriniz varsa idareyle konuşabilirsiniz. Siz sınıf değişeceğinize öğretmen değişsin. İdareye çimlere şikayet edeceğinizi de söylerseniz eğer daha etkili olur. 
tarafından
Yarın goruscem ıdareyle aslında ogretmen gıdıo demıs çocuk uyumsz dıye kendıne suç bulmamıs hıc
(11,686 puan) tarafından
Bazı çocuklar uyumsuz olabiliyor fakat bunun söylemenin başka yolları da var.  Konuşma üslubu hoşuma gitmedi benim
tarafından
Benımde zaten basından berı ılgısızdı konuşmuyodu benle
(11,686 puan) tarafından
En başında sen haksızdın ama okul açılmadan öğretmene ödev veriyor musunuz diye sormak ne kadar mantıklı
tarafından
İlk günün heycanı vardı bende
(11,686 puan) tarafından
Ama bu yaptığı kesinlikle etik değil. Şikayet et o kim kafasına göre alın sınıftan diyor
tarafından
Ben 20 çocuğa bakamıyorum dıyor
(11,686 puan) tarafından
Bakamazsa yapmasın bu mesleği onzaman bu laflarını da iletin gerekli yerlere
tarafından
Müdüre desem olurmu okulun
(11,686 puan) tarafından
Tabi görüşün ama birkaç kişi daha alın yanınıza şikayetçi olanlardan
tarafından
Gelmıyorlar malesef
0 oy
(20,434 puan) tarafından
Tabi ki yollamam. Üstüne para verseler böyle üslubu olan bı öğretmene göndermem. 

Bı kere veliye sen denmez. Saygılı konuşulur.

2 senin cocugum böyle söyle huysuz uyumsuz denmez. 

3 al sınıftan hiç denmez. 

Gerçekten bazı öğretmenler diplomayı bakkaldan mi aliyolar pes. 
tarafından
Canm benm oğlum özel egıtımde guruplar a gırıyor en az 5 çocuk ile ve ogretmen dıyorkı denız çok uyumlu ne desem yapıyor dıyor
(20,434 puan) tarafından
Anladım dostum . Özel eğitimdeki sınıfla bu sınıf bir olmayabilir. Orasını bilemem. Ama şu bir gerçek sınıf öğretmeniniz üslupsuzun teki.  Sen olayı idareyle değerlendir. Sınıfını değiştir bence
tarafından
Sınıfı degscek
(20,434 puan) tarafından
Hayırlısı olsun bakalim
tarafından
Amın ınsallaj
0 oy
(7,397 puan) tarafından
Bizim velilerdende iki kişi öğretmenden sürekli şikayet ediyordu hatta sürekli bizede bu öğretmenle olmuyor çocuğumuzu alalım vs dediler bana dün bile yazdı kadın sende al biz sübyan okuluna vericez sende ver gibi ama benim kızım öğretmenini çok sevdi diye istemedim dün veli toplantısı vardı birde öğretmenden olayları dinleme fırsatım oldu kadın yerden göğe haklıydı vallahi 
tarafından
Gıdıyoruz 2 senedır
(7,397 puan) tarafından
Müdürle ve öğretmenle yüz yüze görüş bence
tarafından
Ne goruscemkı soyledım herseyı
(7,397 puan) tarafından
Öğretmenin bu şekilde davrandığını okula gelmesin dediğini müdür bilmiyordur bence
tarafından
Yarın anlatcam müdüre
0 oy
(10,287 puan) tarafından
Sen ben misin acaba geçen sene aynı seyleri yaşadım oğlum 4 yaşındaydi ve dili gerideydi öğretmen ilk başta çok iyiydi ama sonra aşırı bağırmaya başladı oğlum okula gitmem diye sorun çıkardı sınıf değişikliği yaptık oğlum çok sevdi okulu ogretmenini. Şimdi gene gidiyo ama öğretmeni gitmiş bu defada başkası gelmiş gene gitmem diyo 
tarafından
Çok zor çok
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Bi başka benzeri şuan ben yaşıyorum Allahın 7 gününün5 de öğretmen benim oglandan şikayetçi ne yapcami şaşırdım artık uyum sağlayamıyor mu anlamıyorm çocuğu her almaya gittimizde şikayet ediyor eşim öyle sabırlı bir adam değil napcam bilmiyorum ya
tarafından
Bende sabırlı degılım ve o ogretmen de soğudum yanı artık gelsın dese bıle yollamam sonuçta sıkayet edıyosa sevmıyodur çocuğumu ben yokken belkı azarlıyodur aklım hep onda kalıyor
(2,426 puan) tarafından
Allah kolaylık versin cnm şans ne deyim ki :(
0 oy
(1,201 puan) tarafından
Canım benim bak gaza gelme ben de okul idarecisiyim cimere de şikayet etsen milli egitmede etsen hicbirsey olmaz ne okula ne öğretmene.ben haftada en az 3 Cimer şikayetine cevap yazıp yolluyorum bitiyor kapanıyor olay .şiddet taciz olayı yoksa hicbirsey yapılmaz net soyleleyim sana kendini yorma boşuna .çocuğunda dil konuşma bozukluğu var diye yazmışsın geçen postunda önce kendi cocugundaki soruna egilmelisin öğretmen uyumsuz diyorsa neden uyumsuz diye sebebini arastirmalisin kendini ifade edemediği için hircinlasiyor büyük ihtimal seninki dil terapisi aldirman gerekir bir taraftan dil terapisi aldirirken anasınıfı ile de sosyallesir de ve sen evde bol bol çalışma yaptirirsan düzelme olur mutlaka . öğretmeniniz iletişim kurmayı çok sevmiyor belli malesef bazıları öyle oluyor .sizin yapacağınız şey şuanda okul rehberlik servisine gidip görüşme yapmanız çocuğunuzla ilgili rehber öğretmen öğretmeni ile görüşüp bilgi alsın sizde idareye başvurun sınıf değişikliği isteyin sabahçı olmak isterseniz zaten kabul ederler genelde sabahcilik istemez veliler .başka bir öğretmen çocuğunuza daha iyi gelebilir frekansı daha iyi tutabilir .mutlaka idareye ve rehberlik servisine gidin ama .öyle cimerle milli eğitimle şikayetle uğraşıp kendinizi yormayın sorunu doğru yollarla çözmeye calisin.sahsen biz okulda bir veli geldiğinde güzelce bir talepte bulunursa zaten yapıyoruz .ama cimere şikayet ettiyse bize gelmek yerine yapacağımız varsa da yapmıyoruz sonuçta herşey idarenin elinde .siz işi yokuşa sürmeden usülune uygun yoldan ilerleyin
tarafından
Evet rehberlık ile de gorusebılırım teşekkür ederım bız 2 senedır dıl egıtımı alıyoruz
(1,201 puan) tarafından
Benim dediğim yollardan ilerleyin lütfen başka yöntem size fayda getirmez ben işin icindeyim özel egitim öğrencisine ayrıcalık tanıyacaktır zaten idare
tarafından
Umarım dedıgınız gıbı olur herşey
0 oy
(2,079 puan) tarafından
1. Si öğretmen cep telefonunu paylaşmak zorunda değil canım. Çocuğunu okula bıraktığında veya alırken öğretmenle görüşme talep edebilirsin. 20 öğrencisi varmış ve okuldan çıktığında o yaş grubuyla calışan bir öğretmen inan eve gittiğinde insan sesi duymak istemez yeri geliyor ailen aradığında bile açmak istemiyorsun. Telefonla konuşmak görevi değil bunu belirteyim bu insanın da özel hayatı var sonuçta. Ama okul çıkışında görüşme talep etmek hakkın. İlk hafta ödev için aramıştın şimdi de kaşı çizilmis diye aramıssın 20 öğrencili bir sınıfta gayet doğal he anne olarak tabi merak edeceksin ama ciddi bir durum yoksa ertesi gün yüz yüze gorusmeyi bekleyebilirsin.

2.si çocuğunda dil alanında özel bir ihtiyaç var sanırım. Çocuğun kendini yetersiz gördükçe sıkıntı yaşıyor olabilir. Kaldı ki çocuk zaten yeni bir ortamda uyum sağlaması zaman alacaktır. Ama öğretmen de o kadar kalabalık bir sınıfta oğluna ekstra ilgi göstermekte zorluk yaşıyor olabilir. Ben öğretmenden soğudum diyorsunuz ya öğretmen de veli profili olarak sizden sogumus olabilir. Kurduğu iletişim doğru demiyorum ama siz burda kendi açınızdan anlatıyorsunuz tabiki. Öğretmen değisikliginden ziyade sınıf mevcudu düşük olan bir kurum bulabilirseniz daha iyi olur 
tarafından
Evet ama oğlum uyanamıyor o sorunu napmalıyım
(2,079 puan) tarafından
Benim oğlum da 11 de kalkıyordu yavaş yavaş öne çekince uykusunu akşam 9 da yatarsa sabah kalkar inşallah. O öğretmenle kalmasından iyidir. Bir de canım sabah eğer birkaç öğretmen varsa görüş enerji alırsın zaten baştan istemeyen kendini belli eder. Tanıdık veli falan varsa veya etrafına sor öğretmenler hakkında az çok bilgi sahibi olanlar vardır
tarafından
4 yaş olduğu ıcın sınıfta yok başka sadece 1 sınıfmıs
(2,079 puan) tarafından
İnşallah iyi bir öğretmene denk gelirsiniz
tarafından
Amın ınsallah
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Gider müdürle görüşürdüm 
tarafından
Gorusceö
0 oy
(52,127 puan) tarafından
tahammulu sabri olmayanlar ogretmen olmamali gercekten cok zor onca çocukla basetmek 

bizde anneyiz kimseye guvenmiyoruz gözümüzden sakiniyoruz okula gonderip ogretemen emanet ediyoruz sonra al çocuğunu soyle boyle tamam cocuk huysuzdur muhtemelen konuşmadığı icin ama ne olursa olsun ogretmen bu sekilde sitem etmemeli daha yapıcı olmali
tarafından
Evet o kadar uzuldumkı basıma agrılar gırdı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 160 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 202 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 304 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (748 puan) tarafından soruldu