0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar çocuğum ateşi vardı boğazını gösteriyor ağırıyormuş evde iburamin zero vardı evde odasında çekmecede duruyordu ne zaman açtığımı hatırlamıyorumn ama tarihi geçmemiş 2025 yazıyor iiçi böyle bi garipti salladım geçti içirdim az şimdi içine bir kurt düştü ya bir şey olur mu 

2 Cevaplar

0 oy
(11,755 puan) tarafından
E nabızdan ne zaman aldığına bak geçen sene değildir inşallah. Eğer bir iki ay ise ben bişey olacağını sanmıyorum sadece etki etmez ilaç. Güneşte ve sıcak bir yerde miydi 
tarafından
Canım reçeteyle almamıştık
(11,755 puan) tarafından
Valla ben reçeteyle almamışsam eşimle olan konuşmalarıma bakarım mutlaka konuşuruz çünkü eczaneye çıkıyorum falan diye. Arama yerine eczane yada ilaç yazıyorum tarihi buluyorum
tarafından
Canım telefon değiştik ikimizde wp konuşmalarımız gitti atla yapmışız bende normalde bakyrm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne zaman açtığını hatirlamiyorsun 

Acık ilacı dolapta saklamamissin havalar sıcak.

İçi garipmis ama icirmissin ne güzel

Sonuclarada gozlemleyerek bakarsın bize neden sordunki
tarafından
Canım dolabın içindeydi oda sıcaklığı 25 derece altında muhafaza ediniz diyor buzdolabına koyun yazmaz hiç bir ilaçta odanın sıcaklığı da 25 derecenin üzerine çıkma ihtimali sıfır bulunduğum bölgede
(13,624 puan) tarafından
Bazı antibiyotikler sadece dolap da saklanır
tarafından
Bu antibiyotik grubunda değil
(13,624 puan) tarafından
Sana demedim canım esmaya dedim biliyorum antibiyotik değil

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 73 göst.
9 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yamukprenses (1,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
7 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.

413,914 soru

12,458,682 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...