0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (155 puan) tarafından
27 aylik oglum var bir aydir bezsiz tuvalet eğitimi aldi suan hic  ogrendi ama arada bor cis soyliyor bazem demiyor aksamlari yataga koydugumda *** var ciss var diyor gunduz bn sormazsam cis demiyor bazen diyor yada anne bak cis yaptim diyor genelde nedem aks cos *** var diyor yatağa koydugumda 

5 Cevaplar

0 oy
(11,376 puan) tarafından

Yıldız olan yerde ne yazıyo :)

(155 puan) tarafından
Buyuk çiş yazmistim
(1,460 puan) tarafından
AA benim oğlan da kakasına büyük çiş diyor :D
(11,376 puan) tarafından
Büyük çiş yazsan niye biplensin
(155 puan) tarafından
Cunki oglum b..k diyor buyuk cis demedigi icin direk ole yazdığım icin biplenmis
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Benim oğlum kakasından korktu 

3,4 gün kendini kastı sıktı yapmamak için çok direndi 2 defa yere yaptı ben de tuvalete atıp bak bay bay yapalım gel sen sifon çek falan diyerek alistirdim 
(155 puan) tarafından
Bnde ole yaptım hala yaparm eglenerek yapiyor ama bazen cis demiyor bazem diyor aksamlari uyumamak icin sanırım cis var diyor goturuyorm ama yime yapmıyor
(1,460 puan) tarafından
Bazen benimki de çiş diyor gidiyoruz yok bisy bekle anne birazdan diyor :D
(61 puan) tarafından
Ya bnm kı de korkuyor yapmıyor 3 4 gundur gunduz bezsız alıstırıyorum ama bugun aksam ustu catladı cıs yok tuvalet yok diye ne yaptıysam tuvalete goturemedım 32 aylık kafayı yıycem niye boyle yapıyor bana da akıl verin lütfen sabah Bezi kuru uyanıyor gun ıcınde Bn demesem asla soylemiyor goturunce de zor bela yapıyor
(1,460 puan) tarafından
Benimki de 32 aylık
Çiş te sorun yaşamadık ama bu kaka korkuttu
Bı kaç defa yere yaptı gördü nasıl birşey olduğunu öyle yapmaya başladı
Çocuk beze yapıyordu ama görmüyordu ilk defa gördü korktu tabi
Alışacak mecbur içinde kalmayacak
(61 puan) tarafından
Ya bnmkı de bıkac defa tuvalete yapınca gordu o yuzden korkuyor yapmıyor az once yine catladı gıtmıycem diye cunku biliyor kaka yapıcagını ondan nsl alıstırcam bılmıyorum
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Ben 19 aylıkken öğrettim kızıma gece gündüz birden kestim o söylemeden götürüyordum bende arada soruyordum kakasını yapmaktan çok korkuyordu şarkılar açarak suyla oynayarak alıştı çok şükür bir aya yakın sürdü tam öğrenmesi en zor dönem bence tuvalet eğitimi çok sabır istiyor 
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Bizde 27 ayligiz bizdede gündüz ben hiç sormuyorum aaaooo diyor kendi minik klozetine yapıyor sonra birlikte döküp bayy yapiyoruz büyük tuvaletten korkuyoruz ne zaman yapmaya başlasa çok ağlıyor onu hala atamadık ama çok şükür Rabbime yere yapmaz bizim sorun ayakta yapması ve gece çok fazla isemesi onun için gece hala bezli 
0 oy
(61 puan) tarafından
Altta yoruma yazdım bana da fikir verin kızlar 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
6 cevap 67 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.