+1 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Sorum yukarıda:) :D 

23 Cevaplar

+5 oy
(11,397 puan) tarafından
Valla kıskançlık postlarından anladığım kadarıyla ben baya bi genişim demekki. Arkadaşlarıyla görüşebilir bensiz vakit geçirebilir bende aynı şekilde öyle.
(3,096 puan) tarafından
Benimkimde de çene bol ..zaten bol olmasa satış yapamaz :)) . Toptan satış sulama işi yapıyor kendi işi. Pazartesi gider cuma gelir biraz kafa dinliyom
(6,019 puan) tarafından
bende imkansiz . esimin portfoyu saglik sigortasi. saglik sigortalilar kolay kolay baska sigortaya gecemez kapsam disi kalir. diyorki ben olursem seni kurtarir portfoy yenilersin  maas gbi . yeni uretim olmasa da aylik sabit gelir olur sana. onu bile yapamam adamlar kacar yenileme bile yapamam diyorum.:)
(5,474 puan) tarafından
Eşim iç işleri bakanlığında yönetiminde. Adam hukuk bitirmiş ama hiç yapmamış. Yapsaydı hatrı sayılı bir hukuk adamı olurdu o çene ve fırlamalığıyla
(11,397 puan) tarafından
Kızlar sevindim yanlız olmadığıma. İnşallah sayımız artar. İki insan hayatı paylaşırken birbirini bunaltmak niye
(3,349 puan) tarafından
Ne eşim beni sıkar ne ben eşimi. Hatta sıkılmadın mı git arkadaşlarınla cay iç derim. Ya da o beni arkadaşıma götürür akşam alır vs. Ah hanımlar ah. Öyle şeyler okuyorum ki ben şok. Kadınla konuştu diye kocasını bogacaklar neredeyse. Benim eşim sohbet de etse karışmam. Benim gibisini bulmuş hata yapacaksa güle güle (ego tavan hahaha) şaka bir yana sıkmaya gerek yok. Annem babam ablam rahatsız diye Almanyaya gittiler. 2. Sefer babam tek gitti. Şimdi benim yanıma anneme vize çıktı, darısı Kasım ayında babama. Annem bile hep der sanki kocam balda parmak mi batiracaklar ne olmuş yani diye :D
-Reklam-
+2 oy
(6,713 puan) tarafından
Kıskanmam ne gerek var öyle şeylere evlendik diye birbirimizi kısıtlamak çok saçma 
(4,750 puan) tarafından
Pekte medeniyetli gördüm sizi hanımefendi:)
tarafından
Hahahaha değil mi ? Pezo öyledir
(4,750 puan) tarafından
Tabi:) hanım hanımcık hahaaha
(6,713 puan) tarafından
Hahahaha tabi kızım :))
+1 oy
(5 puan) tarafından
Eşimi ben kiskanmam diyen yalandır 
tarafından
Eşimi ben kıskanmam :D
+1 oy
tarafından
Kiskanirim kiskanirsam da tltepwm atar sucu varsa neyse kotu bisey demeyim yoksa da kendimce soylenirim ona bisey demem 
+1 oy
(6,987 puan) tarafından
Bence doğal kıskanılacak bir durum olmadı bizde daha olsa kıskanır ve burnundan getiririm ☺️
+1 oy
(5,064 puan) tarafından
Ben bişey itiraf edicem. Önceden erkkek arkadısımı kıskanırdım. Sonra esımle yenı evlyken falan da kıskanırdım. Ama bbunun guvenle alakası olmadııgını söylerdım inatla.Öyle ki açık birileeini görecek dıye, bensız dışarı cıkacak dıye, veya karşı cinsle muhatap olacak dıye bile kıskanırdım.

Şu an 4 yıllık evlıyız esime guvenım tam kıskançlığım bitti tamamen.Eger güvenımi sarsacak bişey yaparsa da keyfi bilir yani.

Diyecegm o ki ıster kıskanclıktan catlayın oatlayın kafese kapatın herseyını kontrol edın yapan yine yapar. Eşinize ve kendınıze guvenıyorsanız yanlıs yapmaz dıyosanız dusunmeyı bırakın. 
0 oy
(20,497 puan) tarafından
Ben kıskanıyorum ya sonra anasından emdiği sütü burnundan getiriyorum ama sevdiğimden yaniii
0 oy
(3,886 puan) tarafından

Kıskanırım oda kıskanır ..eşini kıskanmayan tek canlı domuzmus zaten :D

0 oy
(9,956 puan) tarafından
Bende kıskanırım ama öyle nadir aşırıya kaçan bir durum görsem fln öyle herşeye kiskanmam mesela iş arkadaşları yarısından fazlası güzel kizlar ama kiskanmam 
0 oy
(239 puan) tarafından
Kıskamacağım çok az durum vardır. İşte başka bir kadına bakar arkadaşı değildir konusur, arkadaşıdır samimiyet kurar vs. Böyle şeyler. 

Onun dısında ota şeye kıskanclık saçma geliyor. Kaç yaşında adam benim üzüleceğim kıskanacağım bir duruma gelmeyiz diye düşünüyorum. 
(12,577 puan) tarafından
Kiz ne kaldi ya geriye :D
(239 puan) tarafından
Ashsjs neler neler var bacım kapıdan cıktıgını kıskanıyor arkadaşıyla görüştüğünü bi kafede oturduğunu kıskanıyor. Giydiği kıyafete kadar kıskanan gördü bu gözler :)
0 oy
(12,695 puan) tarafından
kıskanırım ama ay oraya gitti, yok iş yerinde kimle konuşuyor, alıp telefonunu kurcalamak, sosyal medtada kimleri takip ediyor kimler eşime takip atmış bakmam. 

dışarıdayızdır bariz bir kadının baktığını ettiğini görürsem sahiplenen kadın tutuşu yapar yoluma devam ederim. yok kimle konuştun, nereye gittin, kaçta gittin gibi darlamam. 1 kere bile telefonunu kurcalamadım 
0 oy
tarafından
Yani bilmiyorum da sebep olmalı ki kıskanayim ama o beni bıktırdıgi için ben onu kıskanmak bile istemiyorum çok nadir bişey olur kiskanayim o da söyler sen beni hiç kıskanmıyosun diye 
0 oy
tarafından
Kıskanmak doğaldır ve kıskanırım açıkçası. Nikah düşen herhangi bi kadınla fiziksel temas durumu olursa öfkelenir ve uyarırım. Ki, böyle bi durumda kıskanmamakta sorun var bence
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kıskanırım eşim de kıskanır ama yersiz kiskancliklar bunaltıcı bunlara gelemem 
0 oy
(3,320 puan) tarafından
Ben kıskanırım valla kim ne derse desin bu devirde eşe güvenmek yetmiyor disardakk kadinlarda da sıkıntı var
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Bu acıkmak kadar normal bir durum baba göre. Kıskanç mıyım dersem ölümüne. Eşimde bende fena düzeyde kıskancız
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Kiskanmak ile hayatini yonetmek kukla yapmak farkli seyler.İnsanlar bunu cok karistiriyor maalesef.
0 oy
tarafından

Kıskanılır tabi ama ölçüsü olmalı ya .cama bile çıkamayan kadınlar duyuyorum . Bu psikolojik şiddet. 

biz aynı iş yerinde çalışıyorduk baya büyük kalabalık bir yer çalışma arkadaşlarımız vardı . illaki konuşuyorduk ama aşırıya kacmamak şartıyla dengeyi kurabilmek önemli kısıtlamak olmaz .
0 oy
(17,985 puan) tarafından
Doğal ölçülü olduğu müddetçe kimseye bakmasını kimseyle samimi olmasını istemem tabiki ama herkes kocanın ( ya da karının) peşindeymişte ayartacakmış gibi paniğe kapılıp eşi bunaltmak normal değil veya hayatını kısıtlamak 
0 oy
tarafından
Kiskancligim sadece telefonunda tik tok ve instagram kullanmasina izin vermiyorum..baska da küçük her keste olan seyler

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 506 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 602 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (396 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.
+1 oy
13 cevap 342 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,645 soru

12,280,264 cevap

37,870 kullanıcı

Kategoriler