0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (1,573 puan) tarafından
Kızlar ben bekarken ehliyetimi aldm Cok oldu 9 yıl falan rahat babamın arabasını kullanıyordm Yeni Yeni kaza yaptım Cok şukur can sağlığı brısey olmadı maddi sadece ama ondan sonra bir kex denedim baya ugrastm ama o korkuyu yenemedi o kazada babamda Cok üstüme geldi malı da kıymetlidir  kendisi de yanımdaydı zaten de   her neyse kaza yapacam dıye cok korkuyorum arabamız otomatik hamilelm riskliyid vazgctim yine smdi de oglumu krese yürüyerek götüruyodm Uzak dgl ama bebekle yakında gelmyo hastalandım resmen sıcakta ama olmuyor denedim korkuyorm Esim sagolsın sürmemi istiyor ögren diyor ama çok korkuyorum yanlışla fren yerine Gaza basarım diye:D öyle olmuştu 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
istersen ders al. sürmeyi biliyorsun ama yanında bir direksiyon öğretmeni olursa baştan öğreniyor gibi olursun, rahat edersin belki. 1-2 ders bile yeter yani
(1,573 puan) tarafından
Esim sakin gösteriyor otomatik panik oluyorum bılmyorm ki öyle mi yapsam eşim ben gösteriyorum der ona da
tarafından
eş, anne, baba, abi ile zor. annem babam öğretmendi hiç onlarla ders çalışamazdım ben
(1,573 puan) tarafından
Canım bende ehliyet alırken babam vermedi bana özel ders aldm ben kimse göstermedi calsyordm güvenip verdi babam ben tam trafige İlk cktm panık yaptım aslında babam fazla güvendi köyde kullanıyordm  merkezde direk kaza yaptım:) anlatamıyorum ben hiç arabada uyuyamam mesela korkum var kaza yaparsak diye memleket gidyorz kaç saat ben gözümü kırpmam arabayı sanki ben kullanıyor gbi strst olırm
-Reklam-
0 oy
(13,665 puan) tarafından
Ders al 3 gün hem otomatik daha kolay canım 
(1,573 puan) tarafından
Aslında biliyom ama. Pratik yok hep acemi gibiyim panık korku dogum yapmadan önce kaç ay ugrastm eşim sabırla aynı yollardan geçtik Hep  acemilik btmıyo
(13,665 puan) tarafından
Canım brmde senin gibiydim 2 hafta önce hocadan 3 gün günde 2 saat ders aldım şuan çok rahatım eş ile hoca arasında çok fark var hangi şehirdesin
(1,573 puan) tarafından
Direksiyon dersi ehliyet için özel ayrı almıştım kursn dersinden ayrı faydası olmuştu o zaman şuan bilemedim fiyatları ne kadar dr acaba
(2,523 puan) tarafından
Fiyatını ben söyleyeyim 750 tl ile 1000 tl arasi
(13,665 puan) tarafından
Saati 500 e aldım canım
0 oy
(4,343 puan) tarafından
Zamanla geçiyor canim kullanmasam ben kullanmam 

Benden yeni ehliyet almıştım 8 sene önce arkadasin arabada kaza yaptık 

Üstelik takla attı araba çöp konteynerina vurup kaldırıma çıkmış ardından takla atmış 

Beyin kanaması geçirmişim 

Bacağım kırılmış 

Elimin üstünü kafamı dirsegimi cam kesmiş 

Akcigerlerimde kanama olmuş 

Boynumu cam kesmiş 

Koluma demir girmis 

Bilincim kapanmış öldü zannetmişler beni

Suan bacağımda platin 5 tane vida var mesela 

Ben çok uzun bi süre atlatamadim o piskolojiyi arabaya binince sıkı sıkı tutunurdum babam kullanirdi 

Ama zamanla düzeldi suan rahat bi şekilde kullaniyorum
(1,573 puan) tarafından
Ay canım cok gecmiş olsun Allah korumuş okuyunca daha cok korkum tövbe:)  darısı bana
(4,343 puan) tarafından
Teşekkür ederim kuzum çok şükür suan daha iyim
Tabi vidalar platin izler duruyor, ama bu kadarina şükür
(1,573 puan) tarafından
Allah'ım beterinden korusun
0 oy
(1,480 puan) tarafından
Paniği atamazsan kullanamazsin bende başlarda paniktim sürdükçe özgüvenin gelecek ama destek alman gerek ya sakin biriyle yada bir eğitmenle 
(1,573 puan) tarafından
Eşim sakin Cok denedim de olmuyor
0 oy
(2,954 puan) tarafından
Ayni dertten muzdaribim canm bende kizimi ansinfndan alip eve gelirken araa carpmisti benm direksiyn kitlenmsti kaza yaptim sukur burnmz bile kanamadi ama o korku kac senedir icimde aslinda piskolijk olarak daha tecrubeliymisim gibi geliyor ama yinede korkuyorm bide sag sol baskasij saolsn.yenebilrsen banqda haber et valla
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Bana da kırmızı ışıkta dururken arkadan sirenle gelen ambulans çarptı arabam arkadan pert oldu nerdeyse . boyunlukla gezdim günlerce.trafikte ambulans sesi duyduğum anda titreme geliyordu 1 sene sürdü korkum ama hiç birakmadim araba kullanmayı .bırakırsan elin soğur korkma ve bırakma 
(2,523 puan) tarafından
Ya inan korkuyorum adam bana çok güvendi çünkü:(
(1,246 puan) tarafından
Ya kuzum niye korkuyorsun ne diyecek  sonuçta acemi olduğunu biliyor olabilir boyle şeyler
(1,246 puan) tarafından
Ben farları açmadan akşamları cok yola çıkmıştım zamanında nasıl olsa ben görüyorum diye :) arabalar sürekli selektör yapıyordu bana anlamıyordum bile .kimse biranda usta olmuyor merak etme .15 yıldır araba kullanıyorum hala park ederken sorun yaşarım düşün yani
(2,523 puan) tarafından
Söylicem balım Allah razı olsun darısı bana olsun inşallah çok teşekkür ederim :)
(1,573 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım iyi cesaret ben Cok korkuyorum böyle yaşamadım halde bende ısıklarda duran okul servisine çarptm ama yavaştm zaten yanlışla gaza bastım babam cok üstüme geldi zehir etti bana  onu atlatamıyorm şok gecrmiştm resmen
0 oy
(2,523 puan) tarafından
Ah kuzum ah ben iki aydır araba kullanmaya çalışıyorum görsen trafikte beni valla dersin ki buna kim ehliyet vermiş ilk gün arabayı yarı yolda kenara bıraktım o kadar korktum ki dün özel direksiyon eğitimi almak istedim ama insanin hersey içinde biter olmadı yavaş yavaş oğlumu okula götürüyorum çünkü ben mecburum bizim burda boz arazi var ve geceden kalma sarhoş adamlar köpekler var ben korkuyorum yanımda minicik yavrum var o yüzden araba lazım bana sende yap bisey olmaz yavaş yavaş git ilk gün cidden korkttun kısa mesafe git bırak yürü ertesi günde bolca netten video izle özellikle ayna okumayı öğren netten öğrendim;) ben akan trafiğe çıkamıyor açık söyleyeyim sağdan küçük küçük gidiom herkes beni solluo zaten :)
(1,573 puan) tarafından
İnşallah bu Kdr biraz yapıyorum Hep tam olmuyor hiç:(
(2,523 puan) tarafından
Sevda valla keşke adana da oturuyor olsan bana da motivasyon verecek arkadaş lazım inan artık evde es beklemekten otobüste heran üstüm kusmuk olacak diye korkmaktan(oğlumu otobüs tutuyor) bıktım eşimin keyfini üstüne kahyasini bekliyorum yanıma birini bulsam hadi gidioz diye yok işte
(1,573 puan) tarafından
Oturmuyorm maalesef ama adanalınym :) benmde cocuk bırakmak için bebekle yagmurlarsa başladı mesafe yakın ama bebekle elimi kolumu sallayarak cıkamıyorm ki
(2,523 puan) tarafından
:( vallahi kuzu yaparsın bak seni tanımıyorum ama bir iki üç beş derken özel direksiyon eğitimi al bir iki ders al üç ihlas bir fatiha oku çık
(1,573 puan) tarafından
Bugün kres yerine gittik eşimle kac kez deneme amaçlı inşallah bacalarm ağrıyo her sürmemde
0 oy
(690 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum, sana kendi olayımı anlatayım şükredersin ama benim üstüme kimse gelmedi herkes çok anlayışlı davrandı. Karşı tarafın da hatası büyük olmasına rağmen sigortamız bir haftadır bittiği için hepsini biz ödemek zorunda kaldık, araba bir ay sanayide kaldı çıktıktan sonra ilk sürüşümde ehliyet sınav gününde sınav yerinde sürücü adayı ile ufak bir sürtme yaşandı, bizim arabada hasar yoktu onunkinde vardı, tüm suç ondaydı hiç yapılmayacak bişey yaptı o da benim başıma patladı, orada kötü oldum tansiyonum falan düştü, o gün eve nasıl gittim bilmiyorum ama bir süre hep bir yerlerden bir araba çıkacak da çarpacağım diye korku oluştu şimdi fark ediyorum ki daha dikkatliyim ve korkmuyorum artık. Üstünden 8 ay geçti. Sana tavsiyem korkup sürmekten kaçma elbette aşacaksın
(1,573 puan) tarafından
O zaman babam vermedi canım 9 yıl önce falan anca   bir daha hiç kullanmadm gecen yıl denemem hamile kaldım devam ettm inatla gebelgm riskliydi stresten gözüm de kalmadı cok kotu bir gebelik gecirdim   yine denedim Yok olmuyor
0 oy
(6,569 puan) tarafından
Korkunun üzerine gideceksin cnm bu kadar basit
(1,573 puan) tarafından
Cok gittim kaç kere eşim trafıge bilerek anlık cıkardı ama yok kaza atlattm hep
(6,569 puan) tarafından
eşinle her zaman  süreceksin  korkunu atlatana kadar bende araba sürünce korkuyorum ama eşim yanında iken hiç korkmam
(1,573 puan) tarafından
Kac ay denedik desem:) sırf cocugu krese götürmek için istiyorum yoksa araba sürmek istemiyorm
(6,569 puan) tarafından
inşallah atlatırsın  korkunu cnm
0 oy
(1,535 puan) tarafından
Bişey diyeyim mi suan ben yazmışım gibi hissettim yqzilan postu bende surda bekleyeyim bakalim
(1,573 puan) tarafından
Yalnız değilm yani o zaman:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
+3 oy
4 cevap 171 göst.
+1 oy
8 cevap 111 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Canan1307 (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 476 göst.