0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Bebeğim rota virüsü oldu çok halsiz sürekli ishal ne yapabilirim ekstra evde . Doktor erken fark ettiğimiz için gerek yok dedi yatışa evde tedavi ediyoruz iğneleri var serumları var gidip vurup geliyoruz.  Evde şunu yap iyi gelir dediğiniz ne var tecrübelerinize ihtiyacım var

2 Cevaplar

0 oy
(218 puan) tarafından
Bol bol sıvı tuketsin. Şu olur meyve suyu olur ayran olur. Kendin komposto yal yedir. Muz, haşlanmış patates, yedir. Tuzlu ve salçalı yemek yapma. Tuzlu çubuk yedir ki susasin su içsin. Evde bir surahiye bir tatlı kaşığı tuz ve bir tatlı kaşığı şeker karıştır gün içinde içir. Doğal serum suyudur bu dediğim. Pişik olmamasi için altını sürekli havalandir su ile yika. Islak mendil kullanma. Emiyorsa bol bol emzir.

Aklıma gelenler bunlar. Biz aşı yaptırmıştık o yüzden çok hafif atlattık ben sadece bu dediklerimi birer kere yaptım ikinci gün düzeldi. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin minige 
(248 puan) tarafından
Ayy canım yazan ellerin dert görmesin şekerli tuzlu dediğin suyu yapacağım inşallah işe yarar sürekli beslenmeye çalışıyorum çok su içiyor zaten sanki içi yanıyor çocuğumun:((
(218 puan) tarafından
İshal olduğu için vücut sürekli su kaybeder dikkat et ilerlemesin vücut susuz kalırsa Allah kprusun böbrekleri falan zarar görür. Oyun yaparak sende iç bol bol içir kuru üzümü suyla kaynat blenderdan geçir içir harika toparlıyor çocukları
(248 puan) tarafından
Anladım canım sağol çok yardımcı oldun:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İshal için kızılcık yedir. Hastalanmayançocuk isimli instagram hesabında Melike hanım ballı sarımsaklı limonlu kür öneriyor ve bir çok geri dönüş var antibiyotiksiz iyileşen çocuklar adına. Bal veriyorsan bu kürü dene vermiyorsan da sarımsaklı yoğurt ver düzenli yesin 
(248 puan) tarafından
Sarımsaklı yoğurt mu o ne yapıyor ki
tarafından
Sarımsak antibiyotik ve güçlü bir antioksidan..
tarafından
Ben bebeğime neredeyse her gün sarımsaklı naneli yoğurt yediririm
(248 puan) tarafından
Ama bu rota virüsüde antibiyotik kullanılmıyormus tehlikeliymis ama tabi sarımsağı bilemem yani antibiyotik etkisi var diyince o geldi aklıma
tarafından
Hmmm bilmiyorum canım

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 655 göst.
0 oy
7 cevap 240 göst.
0 oy
13 cevap 339 göst.
20 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra- (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 19 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Elfu (809 puan) tarafından soruldu

411,030 soru

12,371,712 cevap

42,448 kullanıcı

Kategoriler

...