0 oy
280 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (535 puan) tarafından
 Günaydın hanımlar ❤Cuma günü diyete başladım 77.5 felandım bugün tartıldim 75.25 geldim odemlerim gitmiş al ver al ver sıkıldım artık bırakmak istemiyorum sizde durumlar nedir? Hadi herkes tartıya:))) 

8 Cevaplar

0 oy
(535 puan) tarafından

Diyete kimse yokmu:wassat:

-Reklam-
0 oy
tarafından

Daha 4. Gundeyiz esma ile başladık o bugün tartilmiş ama ben tartilmadim tartilmayi da düşünmüyorum şimdi :D 70 ile başladım bende canım bol şans bol eksilerin olsun inşallah 

(535 puan) tarafından
Maşallah bol eksili günler
(1,468 puan) tarafından
Esma sen 80 lerde mıydın diyetle 70 lere düştün mü düştüysen ne kadar sürede oldu
tarafından
Ben ilk diyet sürecine başladığımda 90 kiloydum 69a kadar düştüm sonra memeden kestim vs derken şuan 86 kiloyum :) smdi geri başladım ama eski motivem yok

Ama kesinlikle spor ben o zaman çok spor yapıyordum
(1,468 puan) tarafından
Maşallah 69 a insem benimde yeterli olur biraz daha emzireyim de yaşına girdikten sonra sıkı diyet spor yaparım inşallah
tarafından
Bence şimdiden vasla valla ve benim yaptığımı yapıp emzirmeden sonra salma kendini
0 oy
tarafından
Yeni doğum yaptim hic bir sey yapmadim kilomun gitmesi icin korse dışında..70 kiloyladpguma girdim eski kilomdan 2 kilo fazlayimyani 55 kilo
(535 puan) tarafından
Gözün aydın canım bnde yeni doğum yaptığımda 73 felandım 8 ay oldu habire yediğim için altına düşmedim
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Az önce diyetisyenden geldim şükür şimdilik iyi gidiyor ya adam da kastan da kilodan da vermişim şu an 61 kiloyum
(535 puan) tarafından
Aynn ne güzel çok sevdim biri kilo verince mutlu oluyorum :)) hedef kilon kaç canım boyun kaç
(9,652 puan) tarafından
1.73 hedef 58 ama böyle vermeye başlayınca 55'e kadar zorlasam mı diyorum:)
(535 puan) tarafından
Maşallah boyun çok iyi bnce yeterli :)) ben minicigim kaçtan düştün canm
(9,652 puan) tarafından
72den canım..
Az önce arkadaş da aynısını söyledi halen 42 44 yani 40 hatta 38 ve 46 arası tüm kıyafetleri giyebiliyorum bu bence de boyumun avantajı sanırım
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Nasıl attın odemleri çok ihtiyacım var sıkı bı diyete offf bir türlü basliyamiyorum
(535 puan) tarafından
Arkadaşla kafaya takmistik canim akşam yememeye calisitorum ara  öğün yapmıyorum bazen akşm beş gbı yemiş oluyom bu hafta kaçmak çok yaptım inşallah bu hafta iyi olacak spor yapmıyorum ona başlıyacam inşallah bu ara emziriyorum 8 aylık kızım inşallah sende verirsin bir iki gün aç kalınca doyumsuzluk kalmıyo yoksa ben doyduğumuz anlamiyirdum
0 oy
(1,730 puan) tarafından
18.gün önce başladım 76yla şuan 71.8 m :) 
(108 puan) tarafından
Çok iyi ya spor yapıyor musun
(1,730 puan) tarafından
Hayır henüz başlamadım ama mekik çekmem lazım. Ben normlde günde 1.5 2 ekmek yiyordum ve abur cubur çok yerdim ve bunlar genelde gece 11 12 den sonra olurdu ikisinde de devrim yaşadım resmen sabahları çavdar ekmeği yiyorum 1 2 bazen 3 oluyor ekmeği banmalık bişi varsa:D akşam yemiyorum abur cubur da hiç yemiyorum desem yalan bazen şekerim düşünce yada canım çok çekince yiyorum ama günün erken saatlerinde genelde bunları yaparak verdim bakalım bi 10 kilo daha gitse süper olacak inşallah
0 oy
(18,721 puan) tarafından
Kız ben bir aydan fazla zamanda diyetisyen ile dört kiloya yakın zor verdim. İyi gitmiş ama benim hep yağdan gidiyor gözle görülür bir incelmem var şükür 
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Yeni Doğum yaptım. 66.4 ile hamile kaldım. 73 kilo ile doğuma gittim. Doğumdan 2 gün sonra 67.8 'dü. Şimdi herhangi bir kısıtlama yapmamama rağmen 63 kiloyum. Sütüm kesilmesin diye yemeye çalışıyorum. 1-2 ay sonra sporla beraber diyet yapmayı düşünüyorum hedefim 57-58 kg inşallah. 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 370 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sevdamoficall (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
+5 oy
18 cevap 856 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sweety_97 (13,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.

412,044 soru

12,403,977 cevap

44,546 kullanıcı

Kategoriler

...