0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben 3. Kez gebe kalmışım haberim yok daha biri 11 aylık biri 3 yaşında bu bebekte 18 haftalık olmuş ve ben bilmeden bütün ilaçları içim zaten kullandığım kırmızı reçeteli ilaçlar vardı ona rağmen bir şey olmadı geçen sağlık ocağında kalp atışını duyduk yinede bir şey olmuş olabilir mi 

9 Cevaplar

0 oy
(5,070 puan) tarafından
Cidden 18 haftaya kadar bilemedin mi adetin düzensiz diyelim hiç mi ağız tadın değişmedi hiç mi bulantın olmadı hadi onlar olmadı sismedin mi bacım sen
tarafından
Abla :D yurt dışında bir kadın doğum başlayınca hamile olduğunu anlamış biliyor musun hahahaha :D
(16 puan) tarafından
Aslında anladım ama kan testi verdim çıkmadı sonra miyom falan var dediler zaten ben zayıf biri olduğum için belli olmuyor 9 aylık Halim sanki 5 6 ay gibi
-Reklam-
0 oy
(8,198 puan) tarafından
Doktora gideceksin gerekirse bırakacaksın ilacı 
0 oy
(15 puan) tarafından
Kiz mubarek insan 18 hafta nedemek ya.ben 7.haftada eski ben degildim vucudum hamilesin diye sinyal veriyodu.hicmi anlamadin mumkunati yok bunun
(963 puan) tarafından
Canım olabilir böyle şeyler bende tekme attı o şekilde hamile olduğumu anladım 19 haftamda
(15 puan) tarafından
Tovbe yarabbi tovbeeee
(963 puan) tarafından
Oğlumdan sonra adet olmadım o yüzden anlayamadım miğde bulantısı sabah oldu sadece iki defa onada ihmal vermedim adet olmuyorum diye hamile kalmam diye düşündüm baş donmesi sonra yemeklerden tiksinme gibi şeyler olmadı hiç bide dikkat ediyordum yememe icmemem kilo da almamıştım sadece son ay bı göbeğim çıktı acaba mi dedim tekme attı test yaptım kan verdim değerlerim yüksek çıktı böyle adet olmayıp hamile kalınca belirtiler olmayınca da pek anlaşılmıyor
(16 puan) tarafından
Her insanın hamileliği bir değil hiç bir belirti yoktu âdet hariç
(16 puan) tarafından
Bende tekme bile yok
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Benm de böyle bazen vücudumda değişik şeyler oluyor ama yok değilim diyorum birgün doktora gittiğimde hamilesin diyecek diye korkuyorum :D 

Ama ben çok çok suphelenirsem test yapıyorum 6 aylık olana kadar anlamayan var çok ağır ilaçlar içip ama sağlıklı doğdu bebeği. Birşey olmaz inşallah diyelim Rabbim korktuguna ugratmasin
(16 puan) tarafından
Kan testi verdim çıkmadı hayırlısı olsun
0 oy
(963 puan) tarafından
Nasıl yani 3 çocuğunu da bilmeden mi hamile kaldın tam anlayamadım benimde 3 cu gebelik ilk ikisi istiyerek oldu 3 cusu mesela oğlumdan sonra ilaç kullandım korunma ilacı adet olmadim hamile kalmışım haberim yoktu adet olmadigim icinde bilmiyordum 19 haftalık olunca öğrendim şuan 24+2 haftaligiz
(16 puan) tarafından
Ben iki çocuğu da isteyerek oldu ama üçüncü diyane diye ilaç var onu kullandım ama işe yaramadı demek ki
(963 puan) tarafından
Hamilelikte de kullandiysam eğer bilmediğin halde ayrıntılı baktır çocuğuna çünkü bende aynı şekilde haberim olmadan kaldım ama Allah'tan kullanmadım ilaç hamile kalmadan önce adet olmuyorum diyerekten bırakmıştım doktorum eğer hamilelikte kullandiysan çocukta sıkıntı çıkartır demisti
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Canım seni korkutmak istemiyorum ama benim kız kardeşim de 6 aya kadar farketmemis kendi kanser hastası idi. Oda çok ağır ilaçlar kullanıyor du. Oğlu şuan 10 yaşında ve 5 yaşından bu yana lösemi. Sana tavsiyem bütün tahlillerini düzgün yaptır. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(16 puan) tarafından
Hayır ben kilo almak için kullanıyordum ama öyle söyleyince korktum
0 oy
(301 puan) tarafından
Aradigim gebelik :) daha 2 haftalikken öğrendim ve daha şimdiden mide bulantısı başladı nasıl hiç belirti olmadan geciyo gebelikleriniz çok özeniyorum he
(16 puan) tarafından
Valla bacım iki kızımda dibine kadar yaşadım ama bu çocuk annem çok Çekti bari ben yardımcı olim dedi herhalde
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Bende 10.haftada öğrendim hamileliğimi. Ne kadar ilaçlar içtim. Enfeksiyon soğuk algınlığı varis. Soğuk algınlığı iğnesi 2 defa vurdum. Midem bulanıyordu boğazım şişti acil gittiğimde miden soğuk almış şurup ilaçlar verdi. Hatta bana ilaçlar ağır sen nane limon iç miden için daha iyi. O şuruptan baya içtim.

Şimdi 28 haftaya girdim bebeğin durumu iyi bende  başta çok korktum.
0 oy
(984 puan) tarafından
Bi arkadaşımız var ikiz bebekleri vardı biri 20 kg gebe olduğunu 25. Haftada öğrendi o zamana kadar o çocuğu evde kaç kere kucakladı kaç kere riskli şeyleri yedi içti kim bilir ilaç konusuna değinmiyorum bile ama sapasağlam doğdu bebeği Allah ol deyince oluyor :) 
(16 puan) tarafından
Bende 1 hafta önce evimi taşıdım o kadar ağır eşya kaldırdım ama dediğin gibi Allah'ın hikmetinden sual olunmaz

İlgili sorular

+4 oy
17 cevap 773 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 38 göst.
0 oy
5 cevap 177 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.

410,665 soru