0 oy
362 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (137 puan) tarafından

Bolkon camı bakıyoruz

image

image

15 Cevaplar

0 oy
(3,086 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Üstteki kesinlikle hemde kollu yaptır ben kollu yaptırdım daha sağlam

Aşağıdakinden kışın çok soğuk giriyor.
-Reklam-
0 oy
(138 puan) tarafından
Üsteki gibi benimki ben seviyorum 
0 oy
(996 puan) tarafından
İlk sıradaki bence. Temizliği de uzun cama göre kolay oluyor 
0 oy
(129,715 puan) tarafından
banada fikir lazim disardan iceriyo gostermemesi lazim fume mavi yesil siyah gibi renkler varmis hangisi iyi dikey degilde yan acilan varmis bana bilgi lutfeennn
(155 puan) tarafından
Katlanir sistem olursa 67.000 tl. Kollu sistem degil zincirli sistem
Giyotin olursa 142.000 tl civari gelir canim. Ust katsa silinebilir ozellikte olmali.
Ben izmirdeyim belki bulundugun ilde fiyatlar farklilik gosterir
bizde eskisehirde yaptiricaz armut.com yazdim seninkiyle ayni 65 bin yazdilar katlanir cams cook sagol
(155 puan) tarafından
Rica ederim canim ama armutta bu tarz isleri merdiven alti yerler yapar. Sana tavsiyem yeri belli olan bir yere yaptir. Her hangi bir sorun oldugunda ulasamayabilirsin. Biz sistemlerimize 5 yil garanti veriyoruz her hangi bir sorun olursa ariza icin herhangi bir ucret talep etmiyoruz. Sende bu tarz bir yere yaptirirsan kafan rahat olur.
yaa cok sagol cevremizde bi kac yere sorduk ama hep unsaat isi aldik tek balkon icin gelemeyiz falan dediler bende armut.com yazdim ama suam hemen degilde subatta falan yaptiricaz en azindan fiyati ogrenelim dedik
(155 puan) tarafından
Rica ederim canim.
0 oy

image

bak yan boyle dikey degilde assaga dogru kumandayla falan aciliyomus yaa bende yaptircam arastirma asamasindayim
(137 puan) tarafından
Bundan benim üst kat yapmış sesli bir şekilde açılıyor kumandalı ağır ağır açılıyor sinir krizi geciriyom ogir ağır açıklamasından
aay gorunusu iyiydi dedigim gibi arastirma asamasindayim bende bakalim neye karar vercem
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Üstteki bnmkinden iple açılan değilde kollu olsun kullanım açısından o iyi
0 oy
(3,667 puan) tarafından
İkinci sıradakini beğendim diğerini çok fazla silme yerleri var uğraşmayı sevmem, Kesinlikle beyaz renk tercih etme zaten siyahta çok karanlık yapabilir eğer alt katlarda oturuyorsan füme rengini tavsiye ederim kendim de kullandım
0 oy
(12,625 puan) tarafından
benim evde alttakinden var, eski ev sahibi yaptırmış. ben olsam üsttekinden yaptırırım 
0 oy
(885 puan) tarafından
Biz köy evımıze yaptırdık istanbuldan geldi camlar yukarıdakı gibi Füme ama öyle güzel ki yeni çıkmış ve gören çok şaşırıyo 
0 oy
(4,268 puan) tarafından
Esi eski cam balkoncu olarak alttaki uzun diyorum. Birinci nedenim daha şık duruyo, ikincisi tam actiginizda yine bir acik balkon goruntusu oluyo, ucuncusu uzunda cami sil cik abur turlu alt cami da ayri temizlemek gerekiyor.
0 oy
(78 puan) tarafından
Esim bu isi yapiyor. Saglamlik acisindan en bastaki guzel. Kollu sistem yaptir. Ama alttaki camli ek guzel durmuyor. Boydan kanatli yaptir
0 oy
(199 puan) tarafından
Benimki alttakinden baya zor temizliği üstteki daha kullanışlı gibi geldi.
0 oy
tarafından
Benimki alttakinden çok memnunuz 
0 oy
(155 puan) tarafından
Cam balkon isi yapiyorum esimde usta. Kollu sistem daha dayanikli. Alt taraf panel degilde küpeşte olursa daha saglikli olur. Boydan cam ileri zamanlarda problem olabiliyor. Renk olarak antrasit kasa ve bronz kasa şık duruyor.
0 oy
(29,053 puan) tarafından

Tum cam temizliği yani ikinci daha kullanışlı oluyor  üsttekide iyi ama temizliği zor  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 267 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,388 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Guness.ozlem (58 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 485 göst.
30 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Cnsuuu (382 puan) tarafından soruldu

408,484 soru

12,273,669 cevap

37,672 kullanıcı

Kategoriler

...