0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (2,880 puan) tarafından
6 yıllık evliyim iki görümcem bir kaynım var evlenmiş evleneli evime gelmezler kaynanam gorumcelerim toplasan 4 5 kere gelmiştir.. kaynım 1 kere kaynatamda bazen kaynanam yemek fazla olursa onu getirmek için geliyordu...smdi daha gelmiyor...evimizde zaten 2 dk yatak odamdan evleri görünüyor öyle yani .neyse konu ben doğum yapalı 3 ay oldu bebeğim 3 aylık kaynatam hiç gelmedi bebeğimi dahi görmedi... Resimlerde ne görüyorsa o kadar... 3 gün önce de kolu felçli markette yoğurt alırken burnuna düşmüş çizmiş bende dün aradım konusmamiz bu az önce de annemle konuşurken annem dedi hiç aradın mi arama o gelip seni görmedi ben de dün aradım dedim ve bana omusun dedi bana bı daha bişe anlatma onlar gelip seni gördükleri yok ameliyat oldun sen niye aradın dedi kızdı kapattı... Haklı da ama bilmiyorum ne yapayım eşimin ailesi de ilgisiz...gorumcelerim hiç aramaz ssormazlar..kaynanam 40 gün annemlerde kaldım 18. Gün eşimin zoruyla geldi annemlere o da haberi yok evde çay içip gelmiş öyle yani 

9 Cevaplar

+6 oy
(4,445 puan) tarafından
Daha ne istiyorsun ya :))) ne kadar uzak o kadar iyi.
(1,558 puan) tarafından
++++++++++
-Reklam-
+1 oy
(607 puan) tarafından
Her gün gelip huzurunu bozmaya ne gerek var gelmesinler daha iyi
(1,558 puan) tarafından
+++++++++++
0 oy
(186 puan) tarafından
Hahaha valla benimkiler de aynı alt katta oturuyor bir yemek getirmeye gelir koşarak kaçar sonra. Nişanlıyken de gelmezdi annemin evine eşimin zoruyla bir iki kere gelmiştir. Ben takmıyorum artık paşa gönülleri bilir ona göre davranıyorum bende gidip gelmiyorum 
(186 puan) tarafından
Nişanlıyken de zorla hediye almıştı. Şimdi hamileyim bir battaniye havlu verdi oda evde varmış doğuracam başka bir.çöp görmedim
(2,880 puan) tarafından
Nisanliyken yine eşimin zoruyla gelirlerdi evime bende takmıyorum alıştım az da olsa ama annemin öyle demesi beni üzdü anne olarak birşey paylaşmayın mi
(2,880 puan) tarafından
Ne gorduysem 2.bebegide gördüm daha da görmem zaten
(186 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu konuda hak veriyor mu sana
(2,880 puan) tarafından
O da bişe demiyor. Ben ne yapayım diyo onlarla knus diyo
0 oy
(5,195 puan) tarafından

Ay aman biz kendi ailemizle iyi olamıyoruz bunları hiç takmayın bence. Kaynanam da bebeyi görmeye gelmedi eşim sürekli laf sokar buralara geldiğinde :D bu arada ne kadar annen olsa da kaynanangille olan ilişki senin arandaki bir şey. Benim annem iyi olunsun diye darlar o bile sıkıcı seninkinin trip atması saçma belki eşin istedi aramanı yani bu kadar abartmaya gerek yok. İyi insan olduklarını düşünüyorsan sen git görüş çok iyi değillerse boş ver kalsın öyle. 

(2,880 puan) tarafından
Çok iyiler smdi canlarını iste verirler..hepsi ama ilgisizler eşim ara demedi demesde onlar gelip beni görmedi diye ben aradım kendi istegimle annem de öyle yapti
0 oy
(2,251 puan) tarafından
Benim doğumumu görmeye gelemyen bir mazereti yokken bende çok büyük birşey olmadan aramam sormam gitmem gelmem 
(2,880 puan) tarafından
Gitmiyorum ki hiç bı geçen tunceliye gittik diye eskmle uğradık evlerine ondan snra da gitmedim hic
0 oy
(9,937 puan) tarafından
Kendi ailenle işleri ilerlet onları da sallama. Boyle seyler içten gelir esine saygıları sevgılerı yok bu senle ılgılı değil
(2,880 puan) tarafından
Bilmiyorum canım eşime de dedim mi onlar bnm ailem diyo.
(9,937 puan) tarafından
O zaman bosver naparlarsa yapsınlar bebegı sen onlara yapmadın netice de
0 oy
(111 puan) tarafından
Kaynanan annelerde kaldığın için mu gelmedi acaba alındığı için falan.
(2,880 puan) tarafından
Yok kaynanam hiç bı zaman evinde kalmamı istemedi canım kız kardeşimin kına gecesinde annemlerin evi kalabalıktı kaynanamlarda kalmak istedim yer yokdu diye beni istemedi onda mi alınacak
Aramız iyidir severler beni ama kalmami istememzler bir ramazda şaka yaptım istemedi
(111 puan) tarafından
İstemiyorlarsa sıkıntı yok bence
0 oy
(3 puan) tarafından
Beni takmayana değer vermeyene bende değer vermem herkes kusura bakabilir kendim daha değerliyim  

Eşimin ailesiyle küstük doğum yaptım ben benide aramadılar sormadılar sadece mesaj attılar bi cevap vereyimki ayak yollarını açayım diye yine vermedim sonra bebegjm 3 buçuk aylık oldu başka sehirde oturuyorlar

Sonra pat diye geldiler ben evime kabul etmedim annem mecbur kendi evine davet etti eşimin hatrına 

Ben uzaktan hoş geldiniz diye bi yabanci gibi konuştum 

Umursamadim bile 

Sonra surekli arayip sormaya basladilar beni ben azıcık alttan aldım konuştum sonra bir baktım yüz verdikce üste çıkmaya çalıştılar dedim bunlar yine aynı tas aynı hamam

Sonra elimi ayağımı birden bire bi çektim simdi yine bana düştüler sürekli konuşma derdindeler ama tabiki takmıyorum, eşimde haklı olduğumu bildiği için bana sesini çıkaramıyor, çıkartamazda zaten

O yüzden sana diyeceğim şu 

Kimse senden daha önemli değil bırak gelmiyorlarsa gelmesinler aramıyorlarsa aramasınlar kocan yanında sana yeter  

Kendi değerini bil sana değer vermeyen anne babanda olsa aynısını yap kimseye ödün verme
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Hayat çok garip biri der Allah'ım su kaynanamin elini üstümüzden çek herşeye burnunu sokmaya çok çalıştı der biride diyor umursamaz ah ah keşke bizimkiside öyle olsa karismasa görüşmese illa laf sokucanda ancak bu aşamaya gelir oda zoraki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 132 göst.
0 oy
3 cevap 185 göst.
0 oy
17 cevap 590 göst.

Kategoriler

1,451,030 soru

23,825,072 cevap

318,562 kullanıcı

...