0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Kizlar bilmiyorum dert mi değil mi ama gerçekten çok yoruldum çok bunaldım bu konudan etrafima bakiyorum herkesin arkadaşı dostu var güveniyor kendime bakiyorum kimse yok arkadaş olduklarım hep bi sorun sonra konusmuyorum daha doğrusu onlar derdini anlatıyor trip atiyor ben yapinca tepki yok hi he anladim diyolar bende istiyorum bi arkadaşım olsun görüntülü konuşalım dertlerimizi paylaşalım kahve içelim birbirimize gidip gelelim diye ama yok yani sorun bende mi ben mi fazla şey istiyorum k.bakmayin uzun oldu hakkinizi helal edin 

7 Cevaplar

0 oy
(234 puan) tarafından
Aman boşver hiç gerek duymuyorum ben kendimi çocuklarima adamişim kimse aklıma gelmez isteyen gelir gelmeyeni de takmam valla 
(32 puan) tarafından
En güzeli aslında takmamak ama insan arada istiyor belki çevremden etkileniyor olabilirim bilmiyorum sürekli çocuklarla evdeyim hic kendime ait alanim yok esim cok calisiyor ona da bisey diyemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Ben de senin durumundayım. Evlendim ve yaşadığım şehirden çok uzaktayım. Arkadaşlarım ile aran açıldı uzun süredir görüşemedik. Eşimin şehrinde de hiç arkadaşım yok. Komşularımla da konuşmuyorum. Arada kardeşleri ile dışarı çıkıyorum ama onlara da güvenip bir şeyimi anlatmıyorum. Sadece kardeşim var konuştuğum o da olmasa kafayı yerdim herhalde burada. Ben İzmir'liyim eşim Diyarbakır'lı ve buradaki insanlar ile hiçbir zaman kafa yapım uyuşmafı bazen kendime kızıyorum buraya ne yapmaya geldiğime dair. Elimi çok seviyorum ama burası bence çok kötü bir yer
(1,057 puan) tarafından
İnşAllah
(693 puan) tarafından
Bende huzurevlerinde yaşıyorum. Yenişehir de okulum vardı pek sevmem o tarafı. Ve maalesef ki doğu da kıskançlık var gerçi her yerde öyle ama doğu daha fazla. ben bildiğim için şaşırmam ve nazar degecegini düşünerek kim özel hayatımla ilgili bişey sorsa olumsuz konuşurum ki nazar etmesinler diye. Sakın sende güzel olan herşeyi anlatma kimseye ve olabildiğince kötü durumda olduğunu hayatının öyle çok güzel geçmediğini bı elimde para diğer elimde koca deme :)))
Kız gerçekten bu ikisi çok dikkatlerini çeker oğlum nazardan eridi bitti mesela. Kim görse sürekli hasta yemek yemiyor iştahı sıfır diyorum mecbur.
(1,057 puan) tarafından
Benim kocam da çok zayıfladı ilk ne güzel kilo aldırmıştım ona şu an hepsini verdi iştahı da kapalı fazla bir şey yiyemiyor. Kaynanam ve görümcem herkes onları kıskanır gibi konuşup durur asıl onlar başkalarını kıskanıp nazar vururlar şahit oldum birçok kez. Eltimin de bana nazarı çok değer ne zaman onu görsem yüzümün her yerinde sivilce çıkıyor maalesef. Dediğiniz gibi her yerde kıskançlık var ama burada çok üst düzeyde bu kıskançlık. 31 haftalık hamileyim akrabalarının düğününe gitmedim eşim de istemedi gitmemi biliyor gitsem başıma bir şey gelecek. Onlardan uzak olunca çok mutluyuz onların aramızı bozması için bir gün yetiyor buna kaynanam da dahil. Kendi ile beni bir tutuyor. Düğünümde 20-30 lü yaşlarda kızların giydiği elbise lerden giydi dedim yaşınıza uygun değil ben genç değil miyim diyor kendisinin 60 yaşında olması dışında sorun yok. Herkes ona gülmüştü
(693 puan) tarafından
Kız aynı ya benim kaynanam bu benimki de benim düğünümde 5 tane burma kolye bir kaç yüzük  hepsini takmıştı bana ise hiçbir şey takmamıştı bir gelin saati bile yani kendini çok Genç gösteriyor her zaman ama senin de dediğin gibi benim kaynanama da gülmüşlerdi neyse en iyisini yapıyorsun bence de gitme düğünlere sizden ve çocuğunuzdan önemli değil hiçbir şey
(1,057 puan) tarafından
Aynen canım :)
0 oy
tarafından
Öyle derdimi anlatacak kadar guvendiykm arkadasim hic olmadi benim ..aramadim da gerci..cunki biliyorum ki hic kimseye guven yok.deddim oldugunda elime kalem defter aliyorum yaziyorum..arkadasa anlatmia kadar rahatliyorum..hatta belki arkadasa anlatanlar oyle rahat olmaz birden birine soylermi diye:)
(32 puan) tarafından
Onu da yaptım inanki işe yaramadı sanki kafamda kuruyormusum gibi geldi
0 oy
(1,694 puan) tarafından
Çok sıkı arkadaşının olmasını istiyorsan alıngan olmamam gerekiyor sana şaka yaptım diye kötü özelliklerini vurgulasa bile gülüp geçmen gerekiyor o çağırmasa sen sürekli çağırsan bile beni niye cagirmiyor dememek gerekiyor yani çok fedakar olman lazım inan benimde çok fazla arkadaşım yok olanlara da şuan bu şekilde davrandığım için var... 
(32 puan) tarafından
Alıngan biri değilim genelde gelen arkadaşlarımda hep bana gelirdi ben bir kere gitmisimdir insan agirlamasinida severim ama bazılarının sadece beni yemek icin geldigini görünce mesafe koydum ben oyle olsun istemiyorum
(1,694 puan) tarafından
Valla bilmiyorum insanlar ikiye ayrılmış biri saf olanlar diğeri uyanık olanlar ben hep saf olanların tarafında oldum hiç kötü niyet beslemedim kimseye evimde ne varsa önlerine koydum dertlerini dinledim ama sıra bana geldiği zaman hiç bir şekilde maddi manevî karşılığını göremedim mesela biraz önce bir arkadaşımı aradım dertleşmek için meşgule attı sonra mesaj attı dolmustayim diye ne biliyim ben olsam açar öyle söylerdim buna bile kırılıyorum beni anlatacak bir kul bile yok etrafta tek en iyi arkadaşım eşim diyebilirim keşke çocuklarım da olsa çok yalnızım bende gurbetteyim o kadar uzak değil ama istediğim zaman gidemiyiruum ailemin yanına seni çok iyi anlıyorum
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Önce kendimize yetmeyi öğrenip sonra da yuvamızı güzelleştirmemiz gerekiyor. Böyle olunca inan kimseye ihtiyaç olmuyor. Tamam arada duygusallık falan oluyor ama geçici. Evlendikten sonra benim gezdiğim kadar kimse gezmemiştir arkadaşlarıyla annemle iyiyken bebeye bakardı yine gezerdim. Şimdi benim için hiç bir anlamı yok eşime çocuğuma bakıyorum onlarla mutlu olunca başkasına ihtiyaç duymuyordum. Kendine yetmeyi bilmezsen hepsi anlık kafa dağıtma dışında bir şey değil. Çocuktan daraldıysam da Tiyatroya giderim kitap okurum ders çalışırım yalnız başıma kahve içerim. 
(32 puan) tarafından
Benim cocuklarimi birakacak kimsem yok gidersem onlarla kalirsam yine onlarla yani bilmiyorum belki cevremden etkileniyorum
0 oy
(2,193 puan) tarafından

Beni anlatmış gibisin git gide alışıyorum galiba bazı şeylere şimdi kızımla birlikte keyif yapıyoruz geziyoruz burnumdan getirse bile yine güzel geçiyor :angel:

(2,193 puan) tarafından
Öyle yaa orda ztn fazla durmadım 1 sene dolmadan geri taşındım:( sevemedim ztn ankarayi hatta keciorende oturuyordum
(32 puan) tarafından
Keciorendeyim suan cok iyi anliyorum :D
(2,193 puan) tarafından
Anam o yolları unutmadım halen sjjs
(32 puan) tarafından
Cok dik ben tepede oturuyorum çık çık bitmiyor
(2,193 puan) tarafından
Bizde caminin orda oturuyorduk yani tam ortada markete gitmek bile işkenceydi sadece ankarada sevdiğim yer ıhlamur vadisiydi ve şelale
0 oy
(693 puan) tarafından
Ben lohusadan sonra başladım neden kimsem yok diye. Ondan önce kimseyi takmazdim gitmezdim evimde oturur tek başıma takilirdim çocuktan sonra çok değiştim kendimi yalnız hissediyorum sürekli birileriye konuşma gereği duyuyorum niye bilmiyorum. Benimde kimsem yok arkadaş desen düşman çıktılar. Aile uzakta arada bebeğimi dışarı çıkarıyorum kapı önünde bikac komşuyla konuşurum. Kimseye de güven yok. Yoksa çok isterim onlarda gelsin evime veya ben gıdım bı kahve keyfi yapalım diye ama zor 
(32 puan) tarafından
Aslinda kadinlarin gunde 10 bin kelime tuketmesi gerekmis bende bekarken hic takmazdim evlenince  cocuklar olunca basladi mesela kizimin okuluna gidiyorum veliler kaynasmis etmis ben gidiyorum selam veriyorum susuyolar komsu desem hicbiri selam vermez isi olmadigi surece bide aynen güven yok

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 395 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Toprak24. (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
6 cevap 341 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu