0 oy
192 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (634 puan) tarafından

Arkadaşlar ben günlük yaşantımda makyaj yapmam. Hani öyle gelin makyajı gibi değil bir rimel bir ruj bile sürmem. Cilt bakımı da valla ne yalan söyleyeyim küçük sıpa hayatıma girdiğinden beri eski özenim kalmadı. Cildim karma bir cilt.  Kendime yüz bakım seti ve bir rimel sipariş ettim. Kesinlikle şunu da al ya da mutlaka dene dediğiniz cilt bakım, makyaj ürünleri varsa yazar mısınız?  Beyaz tenli ela gözlü Yuvarlak yüz hatlarına sahibim. Fazla renkli makyaj yüzümü çirkin gösteriyor bence. Bu yüzden daha pastel tonlarda far paleti vs önerir misiniz? Teşekkürler canlarım :)<3

4 Cevaplar

0 oy
(2,756 puan) tarafından
The purets ürünlerine bak derim aldım 1 haftadır kullanıyorum yüzüm kendine geldi 
(634 puan) tarafından
Görümcem kullanıyordu o da memnundu.  Biraz fiyatı yüksek gibi geldi bana
(2,756 puan) tarafından
Indirimdeyken kaptım uyguna geldi 7 24 kullanılmıyor ztn 2 3 günde bir kullanılması lazım
(3,491 puan) tarafından
Bilge 838 the purets ürünleri ne işe yarıyor,neye iyi geldi sende,biraz pahalı da.
(2,756 puan) tarafından
Benim yüzüm kuru tonik serum yüz yıkama jeli aldım bunları kullanıyorum yüzüme canlılık geldi nemleniyor yüzüm
-Reklam-
0 oy
(808 puan) tarafından

Cildi ne uygun yüz temizleme jeli almalısın. Sivilceli ise salistik asitli jel falan alabilirsin. ( the purest celenes ve maruderm kullandım hepsinden memnunum) 

Tonik kullanabilirsin yıkama jelşnden sonra sürmek için çok zorunlu değil ama cilde iyi geliyor yine zeija ve The purest memnunum
Haftada iki gün kıl maskesi yapabilirsin (baga ve yumurta akı maskesi var ikisinide tavsiye ederim) 
Serum kullanmak istersen cildi ne uygun al ben  niacemist asit başkafım sivilce ve siyah nokta için yine the purest markasından ama she vech diye marka var oda iyiydi
C vitamini serum kullanabilirsin the purest

Ben cildime haftada 1veya 2kere maske yaparım 
Her sabah yıksrım eğer yağlı ise jel ile yıkarım sonra tonik yaparım ve serum sürerim 
Makyaj olarak güzel kahve tonlu far alabilirsin 
Yine kahve tonlarda nudee tonlarda ruj alabilirsiniz
 beyaz tenli deyince yakışır diye düşündüm 
Rimel çok fazla var şuan note nin rimelini kullanıyorum baya memnunumhttps://ty.gl/bivrp1uempve4

0 oy
(172 puan) tarafından
Home bitkisel ürünleri güzel 
0 oy
tarafından
Ben asla bakım yapmazdım 20 yaşındayım 30 yaş kirisikliklari çıktı. Bir aydır nemlendirici ve güneş kremi kullanmak yüzüme canlılık benlik ve kuruluğun yarattığı kırışıklıklar yok oldu bile. 

Ben sinozun güneş kremini kullanıyordum ama alkol var. Namaz kılıyorum diye doa kozmetik ürünlerini kullanmaya başlayacağım. Hepsi doğal içerikli. Birde bakım istiyorsanız aniden ağır bir rutin olusturmayin. Ağır gelir çabuk sikilirsin bence başta benim dediğim sekil git. Nemlendirici+ güneş kremi. Her sabah ve akşam yatmadan önce. Bebek gibi hissedeceksin 。◕‿◕。

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 90 göst.
23 Kasım 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Maviyesil (1,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
1 cevap 89 göst.
27 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Naz455 (32 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,073 soru

23,674,586 cevap

309,823 kullanıcı

...