+1 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (1,057 puan) tarafından
Size haksız yere yapılan bir şeyi unutup olmamış gibi yapar mısınız

26 Cevaplar

+2 oy
(2,193 puan) tarafından
Unuturup Allaha havale edip şükür rabbime tek tek pişman olup eskisi gibi olmaya çalıştılar istemedim ama mesafeli takılıyorum 
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Asla unutmam pusuya yatıp bekleyenlerdenim . Elbet zamanı gelince iadei ziyaret ederim 
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Olmamış gibi yaparım affetmis gibi görünsem de kalbimin bı yerinde kalır o ama asla unutmam kin duyarım ama düşene tekme vurmam 
(1,057 puan) tarafından
Bende böyleyim
(3,843 puan) tarafından
Bende aynıyım
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Asla yapamıyorum. Bana haksizlik yapan 3 kişi var keşke unutabilsem ama nefret ediyorum 
0 oy
tarafından
Ben asla unutmam gün gelir hesap döner kim ne yaşatiysa onu yaşatmadan içim rahat etmez
0 oy
tarafından
Mesafemi koyar yoluma bakarım. Kimse kafama takmama değer değil
0 oy
tarafından
Pek çok haksızlığa uğradım, düzeltilebilecekleri düzelttim, düzeltemeyeceklerimi sineye çekip yoluma baktım. Ama haksızlık yapan insanlarla aramdaki mesafe de gittikçe açıldı
0 oy
(7,450 puan) tarafından

o kişiyi görmemezlikten gelirim. En iyi cezayı veririm . 8-)

0 oy
tarafından
Haksizligi yapan kisiye bagli..uzak biriyse takmam o kisiyi ondan sonra kafaya..ama yakinimsa tabi ki hayir
0 oy
(3,191 puan) tarafından
Olmamış gibi yapmam tabi ama öylesine verecek enerjim yok hayatıma onsuz yaşamaya devam ederim
0 oy
tarafından
Aynen oyle yaparım Allah'ın adaleti oyle buyuk ki dahs benimle ugrasip belasini bulmayan tek kisiyi hatirlamiyorum ama ben asla hic bisey yapmadim 
0 oy
(5,781 puan) tarafından
Yaaa unutmak istiyorum gerçekten ama pis bı huyum var unutamıyorum hiç hemde . Konuşulunca hatırlatırım için biraz daha rahatlar.
(1,057 puan) tarafından
Affetmek için çok çabalıyorum ama en küçük şeyde tekrar hatırlıyorum
(5,781 puan) tarafından
Oluyor vala bende genelde ortamda bu konuşmada olunca susuyorum bu genelde kaynanamlara olur . Biraz eşime konuşurum . Falan . Artık susmuyorum direk konuya giriyorum bn dert edeceğime onlar etsin diye
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Yok yapamam 
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Gerekli kişilere yaparım herkese yapmam. 
0 oy
(109 puan) tarafından
Evet kimseyi fazla önemsemiyorum  haliyle bana yapılan haksızlığı da önemsemem herhalde 
0 oy
(50 puan) tarafından
Sana biseu soyliyim mi sana yapılanı görmezden gel Allah a havale et. emin ol Allah senin hayal bile edemiycegin şekilde hesabını soracak bide üstüne sevap kazanacaksin.. bi taşla iki kuş :) 
0 oy
(766 puan) tarafından
Allaha havale ederim ama duamı da eksik etmem. HER aklıma geldiğin de söylerim 
0 oy
(3,133 puan) tarafından
Asla unutmam  haksızlığa boyun eğmem daha sonraya bırakmam hesabını hemen sorarım 
0 oy
(9,590 puan) tarafından
Unuturum zaten asla kim tutamam ama gün gelir illa ki Rabbimin karşılığını verdiğini görürm
0 oy
(2,565 puan) tarafından
Bir kenara yazarım ve kesinlikle karşılığını veririm. Zaten eskisi kadar yakında olmam

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 218 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde nur120302 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 407 göst.
24 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 307 göst.
11 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cerencim35 (402 puan) tarafından soruldu

408,402 soru

12,270,158 cevap

37,572 kullanıcı

Kategoriler

...