0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından
Selam kızlar bu hastanelerde doğum yapan varsa bana bilgi verebilirmi sizce doğum hangisinde yapmalıyım internetten araştırıyorum ikisi için de iyi de yorum var kötü de. Kararsız kaldım bana tecrübelerinizi anlatırmısınız ♥️

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kanunide yaptım menmun kaldım doktorlar çok iyiydi sezeryan olmuştum 
(43 puan) tarafından
E canım kompile bayiltiyorlarmi acaba istesek
tarafından
Evet yaparlar ben genel anestezi istedim ama erken doğum olduğu için acil sezeryan oldu ben yemek yediğim için sipinal oldu
-Reklam-
0 oy
(542 puan) tarafından
Bende şuan ikisi arasında kaldım ablam çam sakurada yaptı güzeldi ilgililerdi temizdi bazılarına tek kişilik oda denk geliyo ama bende bugüne kadar hep kanunıde kontrole gittim doktorları çok ilgili bklm 
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Ben küçük oğlumu cam sakurada doğum yaptım sezeryan. Ben çok memnun kaldım kötü birşey yaşamadım. Kanuni için pek iyi şeyler Duymadım 2 kuzenim ve eşimin kuzeni orda doğum yaptı
0 oy
(421 puan) tarafından
Kesinlikle çam sakura diyorum kanuni çok pis çam sakura hem temzi hem özel kadar ilgili bana tek oda düşmüştüok iyiydi 
(22 puan) tarafından
Çam sakurada yapıcam galiba bende. Tek kişilik odada eşimiz kalabiliyormu acaba
(421 puan) tarafından
Yok canım malesef erkeklere izin verilmiyor ama dediğim gibi çok temiz oda çok büyüktü ve doktorları çok ilgiliydi yemekleri desen çok temiz geliyor
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım peki bu hastane para alıyomu tam devletmi yoksa yarı devlet yarı özelmi kusura bakma senide yoruyorum ama ♥️
(421 puan) tarafından
Yok estağfurullah canım devlet hastanesi sigortan var mı tamamen ücretsiz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,144 göst.
0 oy
1 cevap 782 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,738 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Baharkaradnz (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 12,526 göst.
22 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ayfah33 (43 puan) tarafından soruldu

409,908 soru

12,324,045 cevap

39,057 kullanıcı

Kategoriler

...