0 oy
175 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (310 puan) tarafından
Tereyağı kullanınca kurabiyelerde hafif acı bir koku ve kendine has tat oluyor sanki. Margarini normalde başka hiçbir şeyde kullanmam ama kurabiyeye daha çok yakışıyor gibi. Sizce de tereyağında böyle koku oluyor mu yoksa ben mi yanlış bir şey yapıyorum?

6 Cevaplar

+1 oy
(6,088 puan) tarafından

Valla tereyağı pahalı.  Margarin kullanıyorum.  Zaten sürekli yapmıyorum.  

:)

-Reklam-
0 oy
(5,255 puan) tarafından
Evet market tereyaglarin da oyle bi koku oluyo. Cig sutten sut kremasindan yapildigi icin. Yayik tereyaginda olmuyo mis gibi oluyo. Tabi onu nerden bulcaksin :) 

Ben ayda bi falan anca kurabiye yaparim ona da kendi koyumuzun tereyagini koyarim. Margarin cok zararli yillardir kullanmiyorum. Tabi bu lezzet verdigi gercegini degistirmez. Lezzetli ama zararli :)
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Tatlıya kurabiyeye yemeklere hepsine tereyağı kullanırım. Margarin kullanmam 
0 oy
(310 puan) tarafından
Sanırım herkes tereyağının hamurişindeki tadından rahatsız ve aynı zamanda margarini de zararlı buluyor ama daha ucuz ve tereyağına göre hamurişinde daha lezzetli olduğundan bunu tercih ediyor.

Teşekkür ederim cevaplarınız için.
0 oy
(2,883 puan) tarafından
Yarı margarin yarı tereyağ normalde margarin eve sokmuyoruz kurabiye yapınca alırım benım tereyağ köyden geliyo dayım yapıyo
0 oy
(14,639 puan) tarafından
Margarin kullanırım genelde 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 121 göst.
0 oy
3 cevap 42 göst.
20 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mutluhuzurlu (401 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 620 göst.
5 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Amour (550 puan) tarafından soruldu

403,984 soru

12,102,648 cevap

36,420 kullanıcı

...