0 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızım yemek yemiyor. Önceler telefonla yemek yerdi bide meyve suyu olmazsa yemezdi. Şimdi yemiyor. İlaç veriyorum acıkıyor ama bir türlü yediremiyorum. Zorla ağzına koydum çıkarıyor. Bir tek makarnayı kendi yiyordu seviyorduda en sevdiyi yemek diyebilirim. Ancak onu bile yemiyor kendi. Ne yapa bilirim. Nasıl yedire bilirim. Çok yoruldum. Kocam bana kızıyor. Çocuk aç yemek yediremiyorsun diyor. Bıktım.

4 Cevaplar

0 oy
(1,521 puan) tarafından
Kocan otursun bir kendi yedirsin bakalım kızmak kolay olanı tabii
-Reklam-
0 oy
(219 puan) tarafından
Benim de oğlum 25 aylık. O da aynı. Sanırım bir atak döneminden geçiyorlar. Benimki de en sevdiği yemekleri yemez oldu. Biz bu ay kreşe verdik. Öğretmeni arkadaşları yiyince o da yiyor dedi. O yüzden evde zorlamiyorum artık. Önüne koyuyorum yerse yer yemezse acıkınca yer nasıl olsa diyorum. Eşinde hiç anlayışlı değilmiş. Çocuğun yemesi anne ile alakalı bir durum değil. Kimi çocuk yer kimisine ne pisirirsen pişir yemez
(11 puan) tarafından
Benimde kızım 25 aylık. 1 yıldır doğru dürüst yemek yemedi. Çok zayıf. Her türlü şeyler yaptım fayda etmiyor. Açlıktan ağlıyor ama yediremiyorum. Çok üzülüyorum. ((
(219 puan) tarafından
Muz fındık fıstık falan ver. Nutrigenin balık yağı iştah açıyor dediler ama bizde ise yaramadı dene istersen
(11 puan) tarafından
Hiç bir Meyve yemiyor. Hiç birini. Bir tane bile meyve yemedi. Sevmiyor bilmiyorum neden yemediğini. Vitamin eksikliğinden yemeye bilirmi acaba. Vitaminmi alsam bilemedim. İştah açıcı veriyorum zor olsada içiriyorum. Yemiyor ama aç olduğunu biliyorum sürekli bir şey yemek için arıyor bir şeyler. Göre biliyorum yemiyor sadece çok inatçı bide aslan burcu işte
(219 puan) tarafından
Meyveli kek falan yapsan ya da puding muhallebi tarzı birşeyler onu da mi yemez
(11 puan) tarafından
Her sabah uyandığında pasta yer. 2 dilim. Bide şekerli çay içer. Öğlen ve akşam yemek yemiyor
0 oy
tarafından
Benimkide iki yaşında aslında yemekle hiç sorunumuz yokken zaman zaman hiç yemedigi oluyor resmen aç geziyor sonra düzeliyor sanırım bu dönemle ilgili 
(11 puan) tarafından
O zaman bekleyim biraz. Ama yemedikce insan yemek istemiyor. İştahsızlık oluyor. Alışıyor açlığa. Kızım öyle olsun istemiyorum
tarafından
Bizimki ara ara iki hafta oluyor düzeliyor
(11 puan) tarafından
Evet bazen yiyor çokk azzz bazen hiç yemiyor.
0 oy
(10,696 puan) tarafından
Kocan yedirsin o zaman!! Sevdiği şeyleri sun bazen iştahsız olabiliyor çocuklar oyunla falan yedirmeye calis. Benimde en muzdarip olduğum durum bu çok yemek secerler

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 61 göst.
+1 oy
2 cevap 63 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,233 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 794 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,233 puan) tarafından soruldu