0 oy
336 göst.
Aile kategorisinde (753 puan) tarafından
Annemin evinde kendimi prenses gibi hissediyorum kızlar tam dinlenme yeri  orada yemek yapmasamda olur annem yapar.Ama kaynana evinde öyle değil kendimi hep zorumlu hissediyorum yemek yapmaya sanki sıkıntı olur hep kaynanam yaparsa bende sadece çocuklarımla ilgilenirsem.Sizde nasıl.

25 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benm kanamam vardı iğne oluyordum hamileyken annemgil sırtıma yastık koyuyordu kaynanagile geldim hepsi birlik olup neden iş yapmıyorum diye benimle tartıştı  bana hain deyip durdular. Karnımda onların torunu var düşün. Zıkkımın kökünü yesinler 
(753 puan) tarafından
Peki kaynanan kiminle birlik oldu.Kocasıyla mi yoksa diger evlatlarıyla mı
(213 puan) tarafından
Bunu yapanlar görümce elti ve kaynanam
-Reklam-
+1 oy
(1,947 puan) tarafından
Sorununu cevabını yazmışsın zaten canım, annemizde yapmasakta sorun etmezler ama kaynananalar sorun ederler 
(1,541 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kendi annen öyle fesatça düşünmez çünkü bunu bildiğimiz için sıkıntı olmuyor ama el insanı sonuçta yapmasan hemen göze batar kendi kızı gibi görüp empati yapmaz kaynanalar. Yapan da vardır orası ayrı
0 oy
(254 puan) tarafından
Çünkü gelinsin diye herşeyi senden bekliyolarda ondan canım gelinin diğer adı ırgat köle hizmetçi böyle düşün 
0 oy
(4,468 puan) tarafından

Ahahahha benim gelinim de tam tersi annesine gitmek istemez valla sana gelince dinleniyorum der bardak bile kaldirtamam neyi sevdiğini bilirim o gelmeden hazır ederim gelin sadece hazilar yer içeriz kendim yıkarım asla yikatmam kızar bana sen torununa bak ben yapayım diye :D

(1,947 puan) tarafından
Maşallah abla bildiğim kadarıyla çalışıyorsun da demi
Benim kayinvalidemde benim halim yok gelip yapıp yiyin der, ne yapasım kalır ne yiyesim :)))
(4,468 puan) tarafından
Çalışıyorum kuzum yenicek geldim bak işten işten asla korkamam ben Allah a şükür elim ayağım tutuyor neden yorayim başkasını Ekim'de ameliyat olacam temizligimi yaparım mis gibi giderim hastaneme olur gelirim ameliyatımı
(1,947 puan) tarafından
Allah sağlık sıhhat kolaylık versin maşallah ❤️
0 oy
(276 puan) tarafından
Bnmde tam tersi, annem yaşlı evin en küçük kızıydım çok iş yapardım yemeği bile, ama evlendim ne kayınpeder var ne kaynanam hayatım değişmedi ama eşimle çok mutluyum 
0 oy
(317 puan) tarafından
Kaynanamdayken çocuğum olmadan önce yardım.ederdim oda zorla elinden alırdım..yaptrmak istemezdi .bunu zorunda olduğum için değil istediğim için yapardım..ben dururken anneleri .iş yapması doğru değil zaten annende olsa kayinvalden de olsa..çocuk olduktan sonrada zaten komple yaptırmadı .sen çocuğuna bak derdi.bende.sen.toruna.bak.diyip tartisirdik..annemde benden kucuk kız kardeşlerim.vardi onlar yapardı gittiğimizde onlar olmadığında.ben yapardım yine..
0 oy
(2,948 puan) tarafından
İki taraftada yapmam. 
0 oy
(50,552 puan) tarafından
ben kayınvalidem de rahatim 
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Bizde de durum aynı canım. Benim kız kardeşim biraz sorunlu o evlenince daha rahat edecez inşallah 
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Kaynana evindede prensesler gibiyim sjsjjs oraya gidince elimi birseye surmuyorum yemek yaparlar çay koyarlar evde kocaman 3 görümce var bana düşmez iş yapmak yeterince yaptim ne oldu nankör oldum simdi ben onlara gidince iş yapmayınca bana gelincede birsey yapmıyorlar yani gelipte bardakları yere koymuyorlar anca ben diyince isimede geliyor sjsj 
0 oy
(16,234 puan) tarafından
İkisinde de mecbur hissetmiyorum sadece büyük oldukları için yardım etmeye çalışıyorum misafir olduğum yerde de büyük temizliğe girişmem yemek yaparım çay demlerim bulaşık yıkarım kendi zahmetimi çekerim o kadar 
0 oy
(13,404 puan) tarafından

Bende de tam tersi valla :D

0 oy
(95 puan) tarafından
Birisi ev birisi el çünkü;)
0 oy
(5,585 puan) tarafından
Çünkü o senin annen o seni doğurdu zahmetini çekti. Öbürü annen gibi asla olmaz olamaz.
0 oy
(4,633 puan) tarafından
Ben öyle hssetmıyrym iki tarafta da keyfıme göre hateket ediyorum. Sorun ederlerse gıtmem bu kadar basit. :D
0 oy
(2,443 puan) tarafından
Bence biz hizmetci olarak alinmisiz onu bunu bilmem herseyi gelin yapsın hersey gelinden beklensin 

Erkekler bile öyle hizmetci gibi köle gibi kullaniyorlar
0 oy
tarafından
Çünkü el kızıyız. Annemizin gözbebeğiyiz ama elin kadını niye bize kendi kızı gözüyle baksın? Bakıyorum diyen nadirdir, gerçekten kızı gibi bakansa çok çok nadir.
0 oy
tarafından
Annemgilin yaylasında bi nene vardı el kapısı elekten geçirir derdi 
0 oy
(73 puan) tarafından
Çünkü el kiziyiz her ne kadar kizimiz deselerde yalan tabi herkes aynı değil oda var ama ben onlarda degersizligin dibini yaşadım hiçbir zaman babaevi gibi olmuyor 
(753 puan) tarafından
Cnm senindemi dedikodunu yaptilar
(73 puan) tarafından
Dedikodu değil de değer vermiyorlr kızlarına verdikleri gibi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 229 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (712 puan) tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 733 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
1 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensAnnesi6 (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 484 göst.
18 Nisan 2024 Aile kategorisinde sweetlady (753 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...