0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (45 puan) tarafından
Tecrubeli annelerden bilgi almak istedim kızım 6 buçuk aylık emzigini 0 6 ay almıştım Philips smothe 6 aydan sonra neden değiştirmemiz gerekiyor damaklı mi kullanmam lazm damaksizmi bilgi verecek olan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(2,669 puan) tarafından
Valla ben konudan bağımsız şunu söyleyim 6 aylık 6-18 ay emzik aldım kullanmadı 0-6 istiyor
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Kızım 7 buçuk aylık ve hala 06 ay kullanıyor , damaklı olanı emiyor diğer türlü ne denediysek kabul etmedi damaklıları daha rahat emiyorlarmış etrafımdaki kim varsada hep damaklı kullanıyor
0 oy
(441 puan) tarafından
Damakli emzik onerilmiyor, 0 6 ay emzigi küçük olduğu için boğaza kaçma ihtimali ve ezikleri ömrü 6 ay olarak geçiyor o yüzden degistirilmeli. Benim oğlum 9. Aya kadar 0 6 ay emzigini kullandı çünkü 6 18 ay emzigi büyük geliyordu surekli kusacak gibi oluyordu. Ama en başta yazdığım doğru bebeğiniz kabul ediyorsa degistirmelisiniz
0 oy
(12,457 puan) tarafından
bir video izledim onu uyguladım. 7.5 aylıkken bebeğim emzik bıraktı. 

0-6 aylık emziğini değiştirmedim zamanla ağzına küçük geldi ve kendine kendine bıraktı. zaten mümkünse 1 yaşında bırakılmasını öneriyor doktorlar. 2 yaşından önce kesin bırakılması lazım. sonra aman ucunu kes, yok uçam balona bağla bay bay yapla uğraşmak yerine böyle yaptım kurtuldum. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 114 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.

407,990 soru

12,250,598 cevap

37,133 kullanıcı

...