+1 oy
115 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (593 puan) tarafından
Kızlar bnm kızım 4 yaşında ara ara nebulizatör takıyorum bendeki prize takılan fişli   şuan tatile geldik ve malesef hastalandı bizde Dr götürdük hava makinası takılması lazım dedi bize taşınabilir aldık yine la olursa yanımızda götürelim diye şimdi sorum şu fişe takilanda ilaç yarım saate bitiyor taşınabilir de 10 dk bitiyor ve ilaç sanki etkisini göstermiyor kaç tane hava taktım hala aynı gibi niye böyle bilen var mi

2 Cevaplar

+1 oy
(51,556 puan) tarafından
pes pese takma ventolin veriyorsan o cocuklarda carpinti yapiyormus bazilari daha cabuk bitiriyo icindeki suyu uc maske kismi bile farkediyo hastanede takilan yalap şap bitiriyo eczaneden aldigim uzun surduruyo
(593 puan) tarafından
Yok canm ventolin 3 saat arayla takıyorum. Günde 4 kez
-Reklam-
0 oy
(3,482 puan) tarafından
Kompresörlü nebülizatörler daha etkili hava vermede canım. Bende hem şarjlı aldım hem fişte çalışanlardan işte dediğin gibi şarjlı hemen bitiyor etki de etmiyor. Her gün alıyoruz biz hava astım denildiği için kompresörlü olanı kullanıyoruz. Onunla daha uzun ve etkili alıyor diğerinde hemen boşa gidiyor solumadan çocuk. 
(593 puan) tarafından
Aynn kesinlikle normalde ev tipinde günde üç tane takiyordum etkisi hemen oluyordu ama bu şarjlı hiç mi etki etmez off ya elimizde kaldı ilaç kızımda öyle uykuya daldı
(593 puan) tarafından
Bugün aldık acaba eczaneye versek alırlar mı
(3,482 puan) tarafından
Şarjlı makinayı mı ? Hiç sanmıyorum canım ama bi deneyin şansınızı bakalım.. acile gidin çok daralırsa orda versinler havayı rahatlasın Allah korusun ciğerlerine inerse zatürre oluyorlar hemen.
(593 puan) tarafından
Evet bizimki çok şükür zatürre ya olmadan müdahale ediyorz 3 aydır olmuyordu ama kış başladı bizde başladık ,neyse gerekirse diğerinide alırım yetr ki iyileşme olsun  çok teşekkürler dizede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
12 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylul & Erva (3,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
0 oy
1 cevap 144 göst.

409,704 soru

12,316,477 cevap

38,845 kullanıcı

Kategoriler

...