0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
Kızlar 

Robot süpürge 

Airfryer

Halı koltuk yıkama makinesi 

Bu üçünde gözüm var ama ne kadar kullanışlı olur bilemiyorum kızım 4.5 aylık emeklemeye başladığında robot süpürge işime yarayacağını düşünüyorum ama bilemiyorum.

Bir de hali koltuk yıkama makinesiyle bütün halılarımı yıkayabilir miyim kan lekeleri var çıkartır mı 

23 Cevaplar

0 oy
(1,301 puan) tarafından
Ben airfryer aldım pişman oldum geri sattım. Bi lezzet alamadık yemeklerden . Robot süpürge bence her evde olması gerekir bütçem yeterli gelseydi hemen alırdım ama başka öncekilerim var borçlarımız filan var. Halı yıkama makinesini bende düşünüyorum ama anca 1. Ay gibi. Bu ay hamur yoğurma makinesi çamaşır kurutma makinesi smoothie blender ve çaycı aldım üç taksitle vercem. Onlardan da çok memnun kaldım hele ki kurutma makinesi ve hamur yoğurma makinesinden
-Reklam-
0 oy
(20,731 puan) tarafından
İlk ikisi bana çok gereksiz geliyo bebii
0 oy
tarafından
Robot süpürgesi kesinlikle tavsiye ederim o benim herşeyim ❤️❤️

Airfrey kesinlikle önermiyorum öyle bir köşede duruyor şuan kullanamıyorum belkide modelinden bilmiyorum ama birçok video var zaten hakkında zehir saçıyor falan diyorlar.

Halı yıkama Makinesi ufak yer kaplamayacak şekilde birşey alınabilir sonradan yük gibi gelmeye başlıyor ama çok kullanışlı.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 159 göst.
30 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 350 göst.
+2 oy
0 cevap 36 göst.

Kategoriler

1,440,322 soru

23,678,357 cevap

310,095 kullanıcı

...