+1 oy
87 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (670 puan) tarafından
Kızlar şuan kendi evim yok kaynanamla oturuyorum ama halı ve koltuk yıkama makinası illa lazım oluyor mesela şuan yatağımda lekeler var ve ne kadar silsemde kuruyunca tekrar çıkıyor lekeler o yüzden dedim makinayı alayım lazım olunca kullanır geri kaldırırım, eşimde diyor evimiz olunca koltuklar falan birşey dökülür vs. bu makina illa lazım olur alalım diyor ama ben kararsız kaldım sizinde dusuncelerinizi merak ettim 

8 Cevaplar

0 oy
önce (21,638 puan) tarafından
Ben olsam alırım kendime
önce (670 puan) tarafından
Karar verdim Alaçam :)
-Reklam-
0 oy
önce (29,021 puan) tarafından

Ben kiwininkini aldım çok iyi el önüne lekelere fln birebir

Kodu kaç peki
önce (29,021 puan) tarafından
Yazınca ilk cikan oluyor kodunu unuttum
0 oy
önce (734 puan) tarafından
Bende almayı düşünüyorum valla insanın eli ayağı oluyor böyle durumlarda 
Vala halılara bişey dökülünce silsekte çıkmıyor yani bu makina gerekli bişey bence
önce (734 puan) tarafından
Öyle valla canım o yüzden al bence sende
0 oy
önce (2,208 puan) tarafından
Bende almayı düşünüyorum ya halıları yıkamaya veriyorum çok pahalı yıkıyorlar e koltuklar da çok iyi temizlenir burdan iyi bişey bulan varsa hayrına yazsın bizde bakalım 
Bende iyice araştırip alacam çok pahalı olmayandan :) bakalım memnun kalırsam buraya paylaşırım
0 oy
önce (4,214 puan) tarafından
Bende var, lazim bisey. Cokta memnunum.
önce (110 puan) tarafından
Hangi marka kullanıyorsunuz ?
önce (4,214 puan) tarafından
Kiwinin ilk cikan modeli var bende. Cocuklar bisey dokunce hemen bi sabunlu su ile citi atip makinayla da yikiyorum hic bisey kalmiyo. Genel temizlil yaptigimda da hali koltuk yikiyorum baya temiz yikiyor. Guzel cekerseniz 3 4 saatte kuruyor.
önce (110 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
önce (843 puan) tarafından
Halı koltuk yıkama makinesi almak kendine yapabileceğin en büyük iyilik. Hangisini alırsan al 1-2 senede kendini amorti eden bi makine. Hele ki eşin alalım diyosa asla geri çevirme
O da alalım diyo ve alacam tam karar verdim :)
0 oy
önce (2,546 puan) tarafından
Haliya koltuua yataga herseye kullaniliyor bence imkanin varsa al
Alacam valla çocuklu ev olunca gerek duyuluyor böyle şeylere
önce (843 puan) tarafından
Çocuklu ev için gerçekten bel kemiği bi makine. Geçende oğlum koltuğa kakaolu süt döktü. Ondan bir kaç gün öncede kusmuştu falan. Hiç dert olmuyo hemen çıkarıp yıkıyorum bitti gitti :)
0 oy
önce (364 puan) tarafından
Yeni aldık çok memnunuz çok lazım oluyor. Hele hele çocuklu evlerde. Kızıma ne kadar gezerek yememeyi aşılamaya çalışsamda bazen alıp kaçıyor koltuk halı batabiliyor bu konuda çok pratik. Valla halıya koltuğa su bişey dökülse bile hemen vakumluyorum. Elim ayağım bi yerde
Senin hangi marka

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 362 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Elif00000 (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 76 göst.
0 oy
3 cevap 56 göst.
0 oy
4 cevap 76 göst.