0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (643 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

kizlar yumurtlama gerçekleşti. Birliktelik ne zaman olması lazım? Yani akşama kadar yumurtalar sağlam kalır mı acaba :D hiç anlamıyorum bu işlerden:D dün gece değil ondan önceki gece birliktelik olmuştu o bebekler duruyor mudur tutar mı acaba :D

5 Cevaplar

0 oy
(12,316 puan) tarafından

Başlığa çok güldüm bacı onuda biz mi söyleyelim :D şaka Maka bende hiç anlamam bunlardan hatta burda öğrendim bu testi de:D

(643 puan) tarafından
:D :D gülelim diye öyle yazdım canım :D
-Reklam-
0 oy
(10,408 puan) tarafından

Yapay zeka bunu düzeltmedi mi acaba :D ben hiç boyke yumurtlama falan takibi yapmadım bilmiyorum da burda duydum gördüm :D akşam seksili Meksiko bisiler giy sonrası bam güm taktik maktik yok :D :P

(643 puan) tarafından
Yapay zeka düzeltti ben de onu düzelttim :D
(643 puan) tarafından
Akşama kadar yumurtalar kalır inşallah. Kalmaz derseniz eşimin iş yerine gidiyorum ben hahaha :D
(10,408 puan) tarafından
Kız dur acele uşak p.c olur derler sabret akşamı bekle :D
(643 puan) tarafından
Hahahah demi demi ben sakin olayim ama bu sözü hiç duymamistim kelime dağarcığım genişledi sayende  :D :D
(10,408 puan) tarafından
Atasözleri ve deyimler dedim mi de ben şimdi :D
(643 puan) tarafından
Yaa benim çok rezil olmuslugum var o deyimler yüzünden. Hiç anlamıyorum rezil oluyorum :D :D bekarken eşim bana birşeyler almıştı ben sikayetleniyordum. Eski iş yerimde şirket ortağı adam da dedi ki bana bulmuşsun da killisini ariyon. Ben ne bileyim ne demek olduğunu. Eşim de biraz kolları falan killidir. Dedim ki zaten kıllı. Herkes sustu birbirine baktı. O an anladım kötü bişey olduğunu :D
(10,408 puan) tarafından
Hahahaha kahkaha attım :D
(643 puan) tarafından
Evet o zamanlar baya adamdan kacmistim :D :D bide adam iş yerindeki diğer kızın baya erkek arkadaşıyla problemlerini dinlerdi ben de anlatırdım arada. Dedi ki ben de iyice Güzin abla oldum dedi. Ben de güldüm dedim hahaha haydar dumene döndünüz iyice. Ben hiç Güzin abla haydar dümen okumadım ki nerden bileyim aynı şey sanıyordum ikisini de. Bunlar bir bozuldu etti gulmeleri kesildi. Dedim gene kötü bişey dedim heralde. Sonra bana argo eğitimi vermeyi teklif ettiler. Başka yerlerde yapmayim diye :D
(10,408 puan) tarafından
Çok iyi yaaaa :D
(643 puan) tarafından
Öyle maalesef bunun gibi niceleri var ya çok saftim bekarken ama  şimdi yine anlamıyorum  çoğu deyimleri :D bekarken mahalle bakkalindan sakız alcam diye prezervatif almıştım bikeresinde. Çocuk dedi ki abla o erkekler için. Dedim aha kesin kötü bisey. Attım kaçtım hemen. Bidaha o bakkala gidemedim :D hahahahah üzerinde muz çilek falan vardı ne bileyim :D :D
(10,408 puan) tarafından
Kız iyi seni kandırıp kimse pul koleksiyonuni göstermemiş :D
(643 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hahahah valla gosterebilirdi cok musaittim :D lisedeyken bir arkadaşım seni motorla gezdireyim deyip dağın başına götürmüştü ama zor kurtulmustum. O da oldu bacım o da oldu :D :D Neyseki sonra babam okuldan aldı da kötü yola düşmekten kurtuldum. Sonra tabi açık lise İmam Hatipe yazılmıştım :D
(643 puan) tarafından
Ama ordan nasıl kurtuldum. Yürüyerek gidebileceğim yer değildi uzaktı kimse yoktu. Baktım adam sirnasmaya öpmeye çalışmaya başladı. Hemen fırsatını buldum arkadaşa msj attım hemen beni ara diye. Arkadaşım arayınca dedim ki sanki nerdesin diye sormuş gibi yaptım. Dedim barışla dolaşmaya çıktım onun yanındayım. Ders mi başladı? Hemen geliyoruz dedim öyle götürttüm kendimi. Yanımda onun olduğunu arkadaşım bilirse tecavüze falan kalkisamaz diye düşündüm o da işe yaradı :D
0 oy
(436 puan) tarafından
Ahanda prof olduğum testler :) canım bugün yumurtlama görmüşsün yarın tekrar test yap eğer yumurtan çatlarsa bugün yarın öbür gün değerli günlerin. Eğer yarında yumurtlama görürsen +1 gün daha değerli günün. Yani yumurtlama gördüğün gün veya günler + çatlama günü ve ertesi gün değerli günün
(436 puan) tarafından
Canlı olma ihtimalleri var. Yumurtlamadan önceki 2-3 gün , yumurtlama günü ve sonraki  2 gün değerli :)
(643 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim ❤️❤️
(436 puan) tarafından
Böyle ikisini aynı koyulukta görünce yumurtlama oluyor sonra silikleşince çatlıyor. Ve test yapmayı bırakıyorsun. İnşallah tutar tutmazsa adet bitimi tekrar test yapmaya devam
(436 puan) tarafından
Rica ederim canım kolay gelsin :) zamanında çok kullanmıştım bu testlerden :)
(643 puan) tarafından
İlk kızım ilk atışta tutmuştu ne güzel :D
0 oy
(134 puan) tarafından
Bu gece ve önündeki 2 günü ilişkiye girerek değerinde canım es geçme
(643 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
tarafından
Ha ha baslik fena ..;)
tarafından
Yapay zeka da fesat cikti