0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (2,135 puan) tarafından

Kızlar allah nasip ederse ev yapacagız kayınbabamların üstüne mutfagı bu sekilde düşünüyorum. Kendim tasarladım kiler dolabının yanındaki balkon kapısı. Yani bana verebileceginiz tavsiyeler var mı sunu yapma pişmanlık diyeceğiniz. Her türlü fikre açığım. 

image

image

15 Cevaplar

+1 oy
(2,135 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ocagın yanındaki buzdolabı

image

(691 puan) tarafından
Bence ocagı sol başa koy ocakla musukta yakın olmuş olur
(11,571 puan) tarafından
ocak, buzdolabı ve evye arasında en az 60cmlik boşluk olmalı kullanım rahatlığı için. ki görünüşe göre alan çok 60den fazla da olabilir
(2,135 puan) tarafından
Oda olabilir canım dediginde mantıklı buzdolabı yerinde kalabilir oyle olursa
(2,734 puan) tarafından
Ocakla buzdolabı yan yana konulmaz. Ocağın sıcaklığı buzdolabını bozar. Musluğa yakın konulmaz. Muslığı açtığında su sıçrayabilir kızgın yağa su sıçradığını düşünürsek o da tehlikeli. Mutfağı yaptırırken bize bunları göz önünde bulundurun demişlerdi bizde o şekil yaptık. Musluğu biraz daha sağa doğru alıp ocağı sol tarafa koyabilirsin. Fazla da cama yakın koymamaya bak rüzgarda ocak söner farkında olmazsınız.
(2,135 puan) tarafından
Ay evet canım  haklısın onu yaparken arayı baya acarak yaparız
-Reklam-
+1 oy
(5,500 puan) tarafından
Dolapları tavana kadar yaptır bence toz yağ oluyo
(2,135 puan) tarafından
Onu kesin öyle yapacagım canım gorselde fazla yapamadım ama adama söylicem onu
+1 oy
(2,884 puan) tarafından
Ocak fırın ve buzdolabı üçlüsünü ayır buzdolabını bozarsın sıcaktan
(2,884 puan) tarafından
Mutfak dolabının duvardaki sırasını kaldırıp buzdolabını oraya koy bence
(2,135 puan) tarafından
Orada kafam karıştı zaten bir bakalım tesekkür ederim
+1 oy
(258 puan) tarafından
Ben olsam o tüpü oraya katmazdim musluk bu tarafta ya yemek yaparken ederken zorlanırsınız aynı şekil karşındaki yere tüpü alsanoz daha rahat edrsnz
(2,135 puan) tarafından
Tamam canım tesekkür ederim ocak değil de buzdolabı kafamı karıstırdı
+1 oy
(4,852 puan) tarafından
Bu tasarım olmamış cnm ocak buzdolabı yan yana olmamış. Ocagı orta alana koy bence 
(2,135 puan) tarafından
Buzdolabını tezgahın en basına da düşünebilirimo sekilde nasıl olur acaba
(4,852 puan) tarafından
Ocak evyeye yakın olsun sağ tarafına koyabilirsin. Köşeye malzemede koyarsın cay şekerlik gibi. Ocak için düşündüğün yere fırınlı dolabı koy onun yanına buzdolabıni yerleştir en mantıklı böyle olur.
+1 oy
(4,464 puan) tarafından

Ocağı tam buzdolabının yanına yaptırma derim, sürekli sıçramalar vs olabilir çünkü. Onun dışında köşe yere dolap yapacağına döner dolap yaptır, çünkü orada kapaklar birbirini çok engeller. Alt dolaplardan iki tanesini birleştirip çekmece şeklinde yaptır bence. Resimlerdeki gibi. Çöp kutunu lavabonun altına gizli şekilde yaptır derim. Üst taraftaki yukarı doğru açılan küçük dolapları ikili şekilde birleştir derim, bu kadar küçük dolaplar çok işlevli olmuyor çünkü. İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

image

image

image

(4,464 puan) tarafından
He bir de mutfak genişliğin kaç metre? Planda büyük görünüyor ama 3 mt bir mutfağın varsa tezgah alanın tüm bu üzerine gelen makineler ve dolap vs den dolayı içeri girmelerle az kalacaktır. Eğer azsa U şeklinde bir tasarım düşün derim.
+1 oy
(4,238 puan) tarafından
Ocakla buzdolabi bir az garip olmus sabki canim degistire bilirsin bənce..yerinde olsam dolaplari tavana kadar yaptirirdim
(2,135 puan) tarafından
Dolapları oyle yaptıracagım canım tesekkür ederim
+1 oy
(1,321 puan) tarafından
Ocakla buzdolabi olmamis yan yana. Buzdolabini diger tarafa en basa al bence. Buzdolabinin oldugu yere koyarsin bi dolap. Hem sagin solun tezgah olmus olur yemek yaparken.
(2,135 puan) tarafından
Tamam canım tesekkür ederim
(1,321 puan) tarafından
Eger yerini degistirirsen buzdolabinin. Davlumbazin sagina soluna dolap koyabilirsin. Daha guzel gözükür.
+1 oy
(815 puan) tarafından
Buzdolabı nı kapının tam karşına koyun yeri kötü olmus
(2,135 puan) tarafından
Tesekkür ederim canım
+1 oy
(66 puan) tarafından
Uygulaman hangisi benimde insaat basladi kendim tasarlicam evimi uygulumani merak ettim
(2,135 puan) tarafından
Uygulama sadece mutfak için canım. Mutfağım : 3d planlayıcısı mavi logosu
(66 puan) tarafından
Bilgisayara indirip yapmaya calisfim ama yok yani olmadi ugrasamadim en iyisi bi kagit bi kalem :D
+1 oy
(14,396 puan) tarafından
Ocak musluğa çok uzak bence ocağı değiştir 
(2,135 puan) tarafından
Yeniden tasarladım evyenin yanına düsündüm ocagı
0 oy
(940 puan) tarafından
Üst dolaplar yatay ve kulpsuz yaptırsan dolabı i sol tarafa alsan 

Al taraf dolaplar  yine kulpsuz olup fırın ve davlumbaz  koydugun alan dolapla çerçeve yaptırsan 

çok boş duruyor.  Buzdolabı ordan çıkıp oraya ek bir çift kapaklı cam ledli bir alan yaratabilirsin
(2,135 puan) tarafından
Kulpsuz parmak izi olmazmı bende oyle düşünmüstümde
(940 puan) tarafından
Çoğu kişi kullanıyor çevrem de parmak izi olmuyor içine gömme tarzı ya yine kulplu gibi düşün ama içe gömme
0 oy
(13,501 puan) tarafından
Dolapların en altını tamamen çekmece yaptır tepsi streç film poşet vs koymak için canım
(2,135 puan) tarafından
Tamam canım onu da düşünürüm tesekkür ederim
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Ocakla buzdolabının yan yana olması doğru değil bence Ocak muslukla daha yakın olmalı bir çok şeyi yıka hemen yemeğe dök yapıyoruz sonuçta 
(2,135 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Çekmecekerini rni geniş yaptır böyle çok küçük olmuş düzen oluşturması zor oluyo çekmece,küçük olunca 
(2,135 puan) tarafından
Tm canım tesekkür ederim
(10,507 puan) tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 597 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nnnnnn (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 93 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
5 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aslıs (13,316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 259 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (161 puan) tarafından soruldu

405,631 soru

12,153,525 cevap

36,579 kullanıcı

...