0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,083 puan) tarafından
Kızlar merhaba

Kızım 32 aylık ve oyunu asla tek başına oynamaz ben varsam oynar yoksam oyuncağina dokunmaz bile. Mesela sabah gardrobumu duzenliyodum tv acmadım benle biraz takıldı ben çok sıkıldım dedi oyuncak getirip oynayabilirsin burda dedim ben yatcam dedi gitti yattı baktım dayanamadim tv açtım bu saatte uyuyup kalirsa benim için iyi olmaz akşama kadar diye mecburen açtım tv. 

Kızım hep böyle bu sadece bi örnekti..

Bensiz çok sıkılıyo artık oyun kurması kendi başına oylaması gerekmez mi bende tukendim artık tüm gün oyun turet oyna bide evin islerini yap o sırada kızımın mizmizligini cek. Yetemiyorum gerçekten 

4 Cevaplar

0 oy
(2,586 puan) tarafından
Arkadaş çevreniz falan yada akrabalarınz yok mu canım . Çocuklar kendi yaş gruplarıyla daha güzel oyunlar kurup oynamayı öğreniyorlar. Evet sürekli oyun bulmak zor ama ben haftanin bir gününü etkinlik günü yapıyorum boyama olsun patates baskı tırtıl yapma ne bilim aklına gelecek herşey önce gösteriyorum sonra sen devam et diyorum saatlerce oyalıyor. Aylık Tübitak dergisine üyeyim kızıma her ay dergi geliyor ve içinden harika şeyler çıkıyor eşleştirme kartları olsun resimler oyunlar falan o kitaplari hergun okumaya çalışır resimleri anlatır eşleştirme ve oyunlarını oynar . Bazen evcilik falan oynarız bazen tezgahta bana yardım etmesini isterim. Tabi aktif olarak da arkadaşlarımızla görüşürüz onların çocuklarıyla oyunlar oynar falan ama TV çok naidir açarım 
(1,083 puan) tarafından
Nerdeee neler almıyorum neler yapmıyorum keçe aldım şekiller kesip yapistiriyoruz önüne hazırlayıp koysamda tek başına yapmaz sende gel der yeni şeyler kesmemi ister.
Eva aldım sürekli kesme yapistirma yapiyoruz kuru sulu pastel parmak boya herşey aldım ama tek başına asla oturmaz başına sen cız ben boyayayim der hep işin içine benide karar. Sulu boya yapsın diye o kadar hazırlık yapıyorum örtüsü suyu bilmem nesi mutfakta yanımda oluyo onda bile beş dk yapar bitti benim boyamam der hazirladigina değmez bırak saatlerce oynamayi beş dk durmuyo başında haftada bi gün etkinlikle asla yetinmez her gün defalarca otururuz başına. Genelde benle olan şeyleri yapmayı seviyo ama gel gör ki benim işim bitmiyo hiç evde saniye oturdugumu görsün hemen bi oyun istiyo
(1,083 puan) tarafından
Arkadaş çevresi var her gün gorusurler ama onlarinda tam kiskanclik dönemi oyun kurmaktan çok savaş alanina donuyo ağlamaları paylasmak istememeleri derken daha çok yoruyo
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Tv açma sende oynama bi süre sonra mecbur kalıp kendi oyun kurmaya başlar. Alışmış senle oynamaya
(1,083 puan) tarafından
Çok aglıyo susmuyo arkadasta dedi bunu onun kızı da böyleymiş ağlaya ağlaya alıştı dedi ama bende de kafa kalmıyo aglamasindan çok inatcı ve dediğim dedik bi çocuk
0 oy
tarafından
Valla canm çocuklar pek yalnız oynamazlar tek cocuksa bide sıkılır seni ister yada babasını çok normal yani sıkılır uykusu gelir bsey yapmak istemez ben bu yüzden ikinci çocuğu yaptm sırf tek kalmasn dye smdi rahatim ikisi oynuyor ediyor evim mustakil bahçeli olduğu icn arkadaşlarıylada oynuyorlar konuşularla tanstim ettm komsunun çocuklariyla oynayıp sikilmasnlar dye
tarafından
Aynn benm kız çok huysuzdu artk dayanamyrdm ki etrafımdakilerde ikinici yap dediler anca öyle rahat edrsn dediler kafam öyle rahat etti valla ama smdi büyük kızim okulda 4 yasndaki basimda ama ablasını bekliyor oyuncakları ellemiyor ablam gelince diyor bana yardm ediyor iş yapyrz
(1,083 puan) tarafından
Anladım canım bana da diyolar arası az olsun daha iyi falan diye ama bende o güç henüz yok
tarafından
Ya tabiki sen hazrsan olur anca cesaret işi  3 cu bebeğime son ,43 gün hangi cesaretle onuda blmyrm tabi sag salim dogsaydi ☺️
(1,083 puan) tarafından
Aa üçüncü yolda mi maşallah allah kolaylık versin :)
tarafından
Amin canm aynn valla hayrlisi sayılı gunlere düştük ☺️
0 oy
(17,916 puan) tarafından
Ya bence oyunda tek başına oynanacak  bir şey değil ki mesela arada boyama yapıyorsa vs kendi yapar ama araba ile oynayacak mesela kendi başına oynamaktansa beni veya eşimi dahil etmeye çalışıyor 
(1,083 puan) tarafından
Canım sebze meyve kesme oyunu var birbirimize yemek yaparız o tarz demiyorum. Geçen önüne kuru fasulye verdim oyun oynasın diye sende gel diyo bensiz bi tane işi yok ben istiyorum ki o fasulyeyle yarim saat olsun oynasın bende yemegimi yiyim işimi yapıyım ama yok onda bile sen gel diyo
(17,916 puan) tarafından
Biz de öyleyiz canım ben birlikte oyun oynayıp birlikte yemek yapiyorum oğlum şu an 34 aylık olmak üzere
(1,083 puan) tarafından
Ay bi buyuselerdi
(17,916 puan) tarafından
Bu arada geçen benim oğlum kaşla göz arasında fasulye tanesini burnuna sokmuş kışlık için yaptığım yeşil fasulyeden çıkan taneyi dikkatli ol canım
(1,083 puan) tarafından
Tamam canım dikkat ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 198 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 427 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Buse19 (136 puan) tarafından soruldu