+1 oy
871 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (302 puan) tarafından
Kimse kimsenin ne yaşadığınıda ne çektiğinide bilmiyor kim istemezki çocuklarına en güzelini alsın ikinci el bebek arabası aldım yipranmisti komşum gördü ciddi ciddi bunu coptenmi buldun dedi ne alaka aldım ikinci dedim yazık çocuklarına diyip gitti ben ikinci el aldım die baya eleştirilmişim dün bir arkadaşım söyledi arkandan konuşuluyor yapma bende bütçem neye yetiyorsa onu almak zorundayim diyip geldim 

53 Cevaplar

+5 oy
(302 puan) tarafından
Hadsizce bir konu olmuş çok uzulduyse alsın yenisini hediye olarak.
(302 puan) tarafından
Onlardan gelecek hayır Allah tan gelsin birbkere verseler ömür boyu lafını ederler
-Reklam-
+2 oy
(6,239 puan) tarafından

Öyle konuşan kişilerle alakayı keserim.  Kimse kimsenin neler çektiğini bilemez. :angry:

(302 puan) tarafından
Samimi değiliz gidip gelmelerimiz yok yolda görünce merhaba merha o kadar ama o bile fazla artik
(6,239 puan) tarafından
İnsanın yüzüne söylenmez öyle şeyler. Patavatsız kadinmis
(290 puan) tarafından
Arkadanda  soylenemez söylenmemeli
(6,239 puan) tarafından
Aynen . Durumun varsa hediye alırsın.
+2 oy
(2,987 puan) tarafından
Ne kadar kötü zihniyetli insanlar var ya 
(302 puan) tarafından
Evet fazlasıyla
+2 oy
(18,697 puan) tarafından
Ay ne kara kalpli insanlarmis. Yüzlerine bakılacak insanlar değiller. Neden kötü annelik olsun dostum. Asıl onlar kötü insanlar. Kimseye el acmiyorsun. Kimseye çocuklarını muhtaç etmiyorsun. Gül gibi bakıyorsun. Millete ne. Parasını onlar mı veriyor da. Kaldı ki çöpten de alabilirsin. Kullanılabilir iyi durumda şeyler de konuluyor çöpe bazen. Sana çok ayıp etmişler. İzin verme 
(302 puan) tarafından
Aynen öyle ben kizlarimi öyle bir şekilde yetiştirmeye calisiyomki saygiyida sevgiyide ogretmeye calisiyom böylelerinin zorbaliklarina karsi koruyamamktan korkuym
(18,697 puan) tarafından
Hepimiz hayatımızda zorbaliklara maruz kalıyoruz. Nasıl bir tutum sergilememiz gerektiğini zamanla öğrenmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız da öğrenir inşallah.
(302 puan) tarafından
Amin canim
+1 oy
(184 puan) tarafından
Allah öyle insanlara fırsat vermesin benim çocuklarım küçük olduğu için evime sıfır eşya almam mesela letgodan ikinci el alırım maddi sorunumuzda var Zaten şu devirde kimin yokki olmayanlarda burnu havada rabbim onlara fırsat vermesin takma kafana sen kendine göre iyi bi anne olduğunu düşünüyorsan insanların ne dediğini pekte kafana takma derim valla ben insanlara göre hayatımı yaşayamam kimin ne dediği zerre umrumda değil 3.cü hamileliğim hepsindede büyükten küçüğe aynı kıyafetlerini kullandım nadir alırım olmayanlarında var dışarda yaşayanlar ne bilim ya bunları düşünmek lazım ona göre her halimize şükür diyelim 
(302 puan) tarafından
Aynen ben gücümün yetigini yapiyom
+1 oy
(1,676 puan) tarafından
Sende akrabam verdi de cnm. Ayıp değil kesinlikle ama seni üzdüyse bunu söyle 
(302 puan) tarafından
Öyle deseydimde miletin eskisini aldın die laf edrlerdi
(1,676 puan) tarafından
Yahu durumum var daha 1 ay önce gorumcemden 1poset dolusu yenidogan kiyafeti aldım. Hepsi yeni. Yıkadım kullanıcam.  Almaya kalksam 4 bin tutar verdikleri. Ne gerek var
(302 puan) tarafından
Bu komşularım için dedim yoksa bende hep akrabalrdan aldim
(290 puan) tarafından
Ve gercekden çok çabuk büyüyor bebekler aldığınız eskimeden büyüyor gerek yok iyi yapmışsınız
(6 puan) tarafından
El alem için yaşamıyoruz herkes yoluna
+1 oy
(2,746 puan) tarafından
Görümcemin yıkık dökük beşiğini kullanıyorum neden bir süre sonra kullanmayacağı şeye binlerce lira verelim
(302 puan) tarafından
İnsanın gücü neye yetiyorsa öyle davranmali
(2,746 puan) tarafından
Benim beşik almaya imkanım vardı ama inan almak istemedim görümcemdw bende ki boşta dedi. Çok pahalı geldi onun yerine çocuklarıma yedirdim o parayı
+1 oy
(1,539 puan) tarafından
Bende beşiği bebek arabasını 2.el aldım o an öyle gerekti hem ilk araba ağır oluyor fazla kullanılmıyor diye almadım sıfır 1 yaşındayken bende başka birine verdim pratik araba aldım malum üzülmüş yenisini alıp hediye etsin kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor boş yapmasın boşuna 
(302 puan) tarafından
Aynen haklisin
+1 oy
(2,038 puan) tarafından
Ne kadar saçma sapan bir davranış o kadının ahlak sorunu var sanırım illa herşeyin sıfır olmasına gerek yok ki imkanı olan var olmayan var 
(302 puan) tarafından
Ekmek yenilmiycekmis ama çocuklara sıfır alınması lazimmis
(2,038 puan) tarafından
Saçma yaa boşver takma sende ona boşa harcayacak paran var sanırım sende ona hediye olarak alaydın diyeydin
+1 oy
(913 puan) tarafından
Eleştirmek kimsenin haddine değil, halt etmiş onu diyen. Naçizane tavsiyem ikinci el ürün alacaksan civardaki tanıdıklarda olanlarla yüz yüze görüşüp almak yerine letgoya girip daha fazla seçenek arasında bütçene uygun en iyi durumda olan ürünü al. 
(302 puan) tarafından
Bende letgoda almıştım bütçeme en uygun buydusadece kıyafetleri dolap uygulamasından aliyom
+1 oy
(2,964 puan) tarafından
Eşyayla belli olmaz annelik ! Belki sen daha ilgili annesin daha iyi bakıyorsun çocuğuna 

Belki sana övünen tip sadece esyayla anne olacağını zannediyor ve öyle yaklaşıyor evladına 

Hepsi boş önemli olan duyguların çocuğuna nasil değer verdiğin nasil eğitim verdiğin saçma sapan insanların dediklerini kafaya takma 
(302 puan) tarafından
Bana gorede nir çocuğu nasıl egitmen önemli
0 oy
(726 puan) tarafından
Herkesin gücü neye yeterse onu alır kim istemez en güzellerini almak çocuğuna ama imkanı el vermiyorsa bir şekilde ikinci elde olsa ihtiyacını alırsın kimin haddine kınamak yada eleştirmek hadsizler kimin ne olacağı belli olmaz herseyin en güzelini en iyisini alırken bir bakmışsın o beğenmedikleri ikinci el eşyalara muhtaç olurlar kınayan kinadiklari şeyle sinanmadan can vermesinler inşallah hiç canını sıkma öyle kişilerle de sınır koy arana herseye burnunu sokmaya çalışmasınlar 
(302 puan) tarafından
Zaten mesafeliyim onlarla gelip gitmemiz yok
(726 puan) tarafından
Birdaha aynı şeyi yaşarsan söyle kimsenin haddine değil benim çocuklarıma neyi alıp almadığım beni konusacaklarina kendi hayatlarina baksınlar Allah herkesin kalbine göre versin de geç
(302 puan) tarafından
Görürsem diycem
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Ozaman  en iyi marka eşya alan zenginler hep iyi ana baba biz kötü olemi.Ole diyen biri geçmişte anası onu Molfix le bezlemis de büyütmüş ne çabuk unuttuk annemizin babamızın naylon alıp bez kaynattigi o eski günleri.... Onlar kötüydü yani...geçin anam bu gazelleri deyin...onu size diyenlere...
(302 puan) tarafından
Onların gözünde sıfır eşya anneliktir
(1,239 puan) tarafından
İyi ozmn sıfır eşya alsın bebeklerede eşyalar baksın sıfır ya hani:D
0 oy
(2,137 puan) tarafından
Ben olsam birdaha gordugumde, birdaha arkamdan laf ettiginizi duymayim. Benim hayatim sizi ilgilendirmez, hepiniz duracağınız yeri bilin de gec. 
(302 puan) tarafından
Muhatap dahi olmak istemiyorm artik
0 oy
(902 puan) tarafından
Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez sadece gördüğünü bilir o yüzden o kişi ile konuşmayı kesmeni tavsiye ederim sana. Söylediği çok yanlış bir şey. İkinci el Alman kötü bir anne olduğun anlamına gelmez asla 
(302 puan) tarafından
Onların gözünde öyle sıfır eşya alaan iyisin
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Selamı sabahıda kes canım görüşme boşver imkanin olsa zaten en iyisini alirsın gücün ona yetmistir onu almissindir temizse daha ne olsun
(302 puan) tarafından
Zaten mesafeliyim gidip gelmelerimiz yok
0 oy
tarafından
Çocuğuma sadece keyfi hoşuma çok giden şeyleri aldım görümcem sağolsun. beşik, bebek arabası, kıyafet hepsini verdi. hala daha küçüldükçe veriyor şimdi eskici yada çocukların acınacak halimi oluyor kesinlikle hayır .

Sen dert etme biz çok iyi anneleriz ki çocuğun kılık kıyafetine değil karakterine özen gosteriyoruz. çocuklar büyüyor. o sana öyle söyleyen anneler çocuklarına ne katicaklar ? ego , kendini beğenmişlik . sen hiç dert etme,  insanlık dersi alsınlar önce sonrasında çocuk büyütsünler ...
(302 puan) tarafından
Hakiksin cnm
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bu onların ayıbı sen onlara bakma bende bir çok şeyi etim falan verdi kendi çocukları büyüdüğü için hiç de gocunmam işe yarasın yeter kimse anne kadar çocuğunu düşünmez sevmez boş yapmasinlar
(302 puan) tarafından
Aynen öyle onlar anneliği sıfır eşya almak zannediyor sanirim
0 oy
(9,895 puan) tarafından
Devir ye kürküm ye devri olmuş maalesef. O arkadaşına onun düşüncesine yazık. Sen çalmamissin cirpmamişsin çocuğuna elinden gelen imkanlar dahilinde güzelce bakmaya yetiştirmeye çalışıyosin ne mutlu sana. Herkes kalbinin ekmeğini yer
(302 puan) tarafından
Aynen öyle ikinci elde olsa onların eksiklerini tamamlamaya calisiyom
0 oy
(6,472 puan) tarafından
Ne alakası var durumun neye müsaitse onu alırsın en iyisini alıp marka giydirip çocuğuyla zerre ilgisi olmayan çok anne var etrafımda 
(302 puan) tarafından
Onlarda öyle benim büyük kızım 3 yaşında çok akıcı konuşur bir tane kötü söz bilmez ama onların kızımla yaşıt cocuklari hep argo konusuyor

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,995 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
4 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
24 cevap 450 göst.
19 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Cansuklns (423 puan) tarafından soruldu

404,751 soru

12,124,480 cevap

36,483 kullanıcı

...