0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar ya arkadaşım eşinden şüpheleniyor whatsaptan biriyle konuştuğuna dair ama netde değil içindeki kuşkuda onu yeyip bitiryor evliligi zarar görüyor eğer gerçekten öyle bisey yoksa esinede bostan yere çok kötü davranıyor kafasında kurup kurup onada bisey diyemiyor ama whatsta çevrim içi gördüğü an çok kötü oluyor buna bi açıklık getirmemiz lazım ki şu psikolojiden kurtulsun bilgisi olan yarmdicu olabilir mi WhatsApp wep falan yazanları gördüm ama nasıl oluyor gerçekten gosteriyormu deneyimi olan yardimci olursa çok duacısi olacaz:(

2 Cevaplar

0 oy
(12,006 puan) tarafından
Deneyimim yok ki bunun bir suç olduğunu da biliyorum.yani esi kanıtlar ise ceza alabilir.

Bir parali programlar var diye biliyorum o fark edilmiyormus ama nedir ne değildir bilmem.bir de WhatsApp web diye birşey var .eşinin kodunu kullanarak kendine ya da başka cihaza tanımlıyor.ama onu eşi gayet rahat görebilir.ayarlarda ki bir kısma bakması yeterli.
(23 puan) tarafından
İşte bende o whatsap wep merak ediyorm o paralı uygulamayada razı yapacak ama onda sadece whatpsta olduğu saatleri gösteriyor kimle msjlastigi çıkmıyor yoksa içindeki kuşku yüzünden parayı falan gozu gormuyorda
-Reklam-
0 oy
(6,646 puan) tarafından
WhatsAppı kendi WhatsAppına bağlayabilir ama eşinin şifresini bilmesi gerekiyor 
(6,646 puan) tarafından
Ha bide eşine gelen arama ve mesajlara kesinlikle cevap vermesin ve ondan önce bakmasın. Eşi mesajları okuduktan sonra okusun yoksa eşi anlayabilir :)
Dipnot: boşanmaycaksa hiç yapmasın yoksa daha kötü olur
(23 puan) tarafından
Çok çok tsk eder8m canim doğru diyorsun bosanmazsa bu yola girmemeli ama şimdi eğer öyle biseu yoksada eften püften sebeplere eşine kızıyor çünkü kafasında biseyleri kuruyor onun hıncını çıkarıyor
(6,646 puan) tarafından
Kendi bilir artık:) nasıl istiyorsa öyle yapsın
(23 puan) tarafından
Çok tsk ederim canım tekrardan
(6,646 puan) tarafından
Rica ederim ☺️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 190 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 381 göst.