0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Kızım 32 aylık tuvalete Bn goturmeyene kadar cıs demiyor goturunce zor bela yapıyor 1 hafta olucak baslayalı egıtıme ama kakasından cok korkuyor az once ıkındı yapacaktı tuvalete goturmek istedim ama catladı tuvalet yok diye biliyor ki kaka yapacak ondan korkuyor bıkac defa tuvalette denk geldi yaptı gordu ondan korkuyor zorla lavaboya koydum cısını tek yaptı cıktı kakasını tutuyor nasıl yapıcam nsl alıstırcam korkusunu nasıl yenicek bana akıl verin noluyor artık sabır kalmıyor bnde konusması normal her kelimeyi kendince soyluyor

5 Cevaplar

0 oy
(2,482 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi yaşı yakın kuzenleri var onlar ayy kakam geldi diye tuvalete koştukça heves etti öyle alıştı 
(50 puan) tarafından
Bugun kuzeni bizdeydi ztn o yaptı gordu ama yine yapmıyor gercekten cok kafaya takıyorum nasıl alısıcak diye
-Reklam-
0 oy
(50 puan) tarafından
Baska yardımcı olacak Deneyimli kimse yok mu sunu yaptım faydalı oldu diyen Bnm kızım biraz ınatcıdırda
0 oy
(13,085 puan) tarafından
Kukuli pepe gibi çizgi filmlerin tuvalet videoları var onları izletebilirsin. Seni de 1 2 kere Wc de görse yararlı olacaktır.

Anlat kakayi Wc ye yapması gerektiğini korkulacak bi şeyin olmadığını Wc ye yaparsa üzerinin de kirletmeyeceğim karnının agrimayacagini totosunun acimayacagini falan biz öyle aştık.sifona basalım bay bay yapalım de.  Sifona bastır arkasından bay bay yaptır 
(50 puan) tarafından
Denıycem cnm saol
(13,085 puan) tarafından
Rica ederim canım kolaylıklar diliyorum
0 oy
(887 puan) tarafından
Kakayı konuştur canım. "Beni içinde tutmamalısın, beni anneme kavuştur" Gibi. Kaka çiş şarkıları açabilirsin. Benim oğlum korkmuyor ama inatçı hep evin içine yapıyor tuvaletini. Hazirandan beri 3 aydır uğraşıyorum. Gece yatağına hiç yapmaz, sabah inatlaşıyor. 6 aya kadar normalmiş. Bakalım 6 ay sürmez inşallah yaa. Kızım çok kolay öğrenmişti. Onda da kaka korkusu vardı zamanla alıştı. O da yatağı çok ıslattı 1 yıl kadar. Allah kolaylık versin. 
(50 puan) tarafından
Ya ne yaptıysam anlamıyor dunden berı yapmamıs sancıdan kıvranıyor resmen mecbur bezledm aglıyor karnım acıyor diye bir saat tuvalette bekledim bana msn demiyor cıs yapıyor ama kaka asla tutuyor geldıgını anlayınca gitmek istemiyor
0 oy
(298 puan) tarafından
Belki linclecekler vardır ama bir kere yanında tuvalete oturun bak bende çisimi yaptım hadi sende yap hadi hadi diye diye alışacak 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
0 oy
0 cevap 17 göst.
0 oy
4 cevap 75 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 258 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mrvcckg (125 puan) tarafından soruldu

403,392 soru