Kızlar ev sahibimin 4 tane evi var kendisi en üstte oturuyo diğerleri kira birinde biz vardık neyse alt komşuma çıkın oğlum gelicek dedi Ocak ayında zam oluyodu ona zam yapmadı temmuz da çıkın dedi müddet verdi ben gittim konuştum bizi cikarma durumun var mı evi boya badana yapıcaktik diye eve girerken de yaptık 5 sene oldu eve gireli o da hayır iki çocuğum var biri alt kata gelicek diğer oğlumun 3 evi var zaten siz durmaya devam edin istediğinizi yapın dedi boya badana yaptık Ocak ayında 6 bin birden arttırdi kirayı onu da kabul ettik ödedik gel gelelim Haziran ayinda çıkın oğlum gelicek dedi kapıyı yüzüme kapattı oğlumla konuşun dedi oğlunu aradık bende kiradayim kendi evime gelicem dedi 3 evin vardı senin annen öyle diyordu dedik kem küm etti çıkın hemen 1 ay içinde dedi o kadar süre de imkanı yok dedik neyse imkanları zorladık kredi cektik aylık 35 bin ödemesi var kredinin bin bir zorluk ile ev aldık evin tadilat işi var yeni eve gittik tadilat yapmaya kirada ki evi boşaltmadik ama neyse ev sahibi aradı iki aylık kira vardı onu vermemistik denk gelmemisyi onu istedi haftaya eşya taşımaya gelicez o zaman verelim hepsini dedik iki gün sonra bı daha aradı yine para istedi selam sabah vermeden müsait değilim teyze işteyim şuan 5 gün sonra izin günümde eşya toplucaz o zaman verelim paranı dedim ben anlamam dedi başladı beddua etmeye aldığınız evin altında kalın huzurla oturamayin bir dünya beddua etti ve o kadına o kadar çok iyiliğimiz dokundu ki anlatmakla bitmez birde evi kiraya vericekmis oğlu gelmicekmis sizce dava edeyim mi bu kadını yoksa Allah'ından mı bulsun