0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Kızlar ev sahibimin 4 tane evi var kendisi en üstte oturuyo diğerleri kira birinde biz vardık neyse alt komşuma çıkın oğlum gelicek dedi Ocak ayında zam oluyodu ona zam yapmadı temmuz da çıkın dedi müddet verdi ben gittim konuştum bizi cikarma durumun var mı evi boya badana yapıcaktik diye eve girerken de yaptık 5 sene oldu eve gireli o da hayır iki çocuğum var biri alt kata gelicek diğer oğlumun 3 evi var zaten siz durmaya devam edin istediğinizi yapın dedi boya badana yaptık Ocak ayında 6 bin birden arttırdi kirayı onu da kabul ettik ödedik gel gelelim Haziran ayinda çıkın oğlum gelicek dedi kapıyı yüzüme kapattı oğlumla konuşun dedi oğlunu aradık bende kiradayim kendi evime gelicem dedi 3 evin vardı senin annen öyle diyordu dedik kem küm etti çıkın hemen 1 ay içinde dedi o kadar süre de imkanı yok dedik neyse imkanları zorladık kredi cektik aylık 35 bin ödemesi var kredinin bin bir zorluk ile ev aldık evin tadilat işi var yeni eve gittik tadilat yapmaya kirada ki evi boşaltmadik ama neyse ev sahibi aradı iki aylık kira vardı onu vermemistik denk gelmemisyi onu istedi haftaya eşya taşımaya gelicez o zaman verelim hepsini dedik iki gün sonra bı daha aradı yine para istedi selam sabah vermeden müsait değilim teyze işteyim şuan 5 gün sonra izin günümde eşya toplucaz o zaman verelim paranı dedim ben anlamam dedi başladı beddua etmeye aldığınız evin altında kalın huzurla oturamayin bir dünya beddua etti ve o kadına o kadar çok iyiliğimiz dokundu ki anlatmakla bitmez birde evi kiraya vericekmis oğlu gelmicekmis sizce dava edeyim mi bu kadını yoksa Allah'ından mı bulsun 

19 Cevaplar

0 oy
(139 puan) tarafından
Bu kadar yüzsüzce konuşuyorsa verin 
-Reklam-
0 oy
(15,792 puan) tarafından
Sana yazili olarak oğlum oturacak diye ihtarda bulunmadiysa dava etsen bile bişey yapamazsin. 
(851 puan) tarafından
Allah'ından bulsun o zaman ne diyim ufacık çocuğuma bile ilendi hâlâ elim ayağım titriyor aklıma geldikçe
(15,792 puan) tarafından
Merak etme. Bulur zaten belasını.
0 oy
(110 puan) tarafından
Ne insanlar var bide üstüne beddua ediyor herseyin bi yolu yordamı var ya. Bizde evlendikten 6 Ay sinra ev sahibi oğlum evlenecek 3 Ayda ev bulun dedi bizde ustelemedik adam 2 Ay da kira almadı bizden bizi mağdur etmemek icin. Merhametli Ev sahibine denk gelmek bile büyük şans. Dava etseniz elinizde bisey var mı ki sözleşme falan 
0 oy
(762 puan) tarafından
Hoşt k.opek hayrına mı oturuyoruz sanki deseydin. 
0 oy
tarafından
Dava etsen kazanır mısın bilmem ama beddua etmek nedir ya
0 oy
(344 puan) tarafından
Başkasına yapmış şimdi de size yapıyor. Bence dava edin paraları gitsin ceza yesinler biraz da onların canı yansın. Hepimiz susuyoruz diye bunlar böyle azıtıyor.
0 oy
(143 puan) tarafından
Bence dava edin zaten oğlu gelmeyip başkasına daha yüksekten kiraya verirse davayı siz kazanırsınız öyle bişi yapamaz
0 oy
(276 puan) tarafından
Dava değil şikayet etseniz bile yetiyo. 2 yıl kimseye kiraya veremiyo evi. Bence şikayet etmelesiniz
0 oy
tarafından
Canım bosver hic ugrasma ahını almıs Allaha havale et o sayede ev almışsın şer bildiginde hayr vardır belki cıkarmasaydı ev alma planın olmazdı iyi düşün iyi olsun
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Bence dava et hakkını al işin içine bin tane yalan girmiş 
0 oy
(13,325 puan) tarafından
kimse dava etmiyor diye ev sahipleri azıttı iyice. 
0 oy
(10,120 puan) tarafından
Ben takdiri ilahiye bıraktım belasını verdi hemen 

Ben onlara eger hakliysaniz ztn hakinizi aldınız ama değilseniz allahinizdan bulun ve bulduda
0 oy
(406 puan) tarafından
Kadın sana beddua etti sen sustun mu.. 

Ustune evı de boyadın neden kalan parayı veresın kı verme sende ara fazlasıyla verdik ettık konuşursam sız borçlu çıkarsınız de parayı da verme yani... 

Her şeyi de ılahı adalete bırakmamak lazım 
(851 puan) tarafından
Susar miyim tabiki susmadim hiç müsait ortam da değildim ama ona rağmen açtım ağzımı yumdum gözümü bende paranın hepsini vermedik boya parasını düştük hiç vermicektik aslında taşınma bedeli say dicektik de o laflarından sonra oğlu geldi özür diledi ama içim sogumadi yine de
0 oy
(119 puan) tarafından
Verin ben vermediğime pişman olmuştum. Siz çıktıktan sonra ztn oğlu gelmezse muhurlerler evi. Alt katı ne yaptı onlar çıktı mı oğlu gelmediyse orayida gosterebilirsiniz 
0 oy
(5,551 puan) tarafından
Tabii ki dava aç. Uğraşsın dursun şeref yoksunu. Bazı insanlara haddini bildirmek gerekir. Parayı elden aldığında şikayet edin elden aldı diye. 
0 oy
(7,638 puan) tarafından
   Elden kıra vermek yasak  para cezası var verenede alanada     taşınma müddeti var     artı depo site size ödemek zorunda       anladığım kadarıyla kontrat yok galiba buda  yasak  
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Hazır evden çıkmamışsın bence zorla ihtar çek de oğlunun oturscağına dair bende çıkayım de elinde belgen olursa daha kolay olur mahkemede işin o seninle uğraşıyorsa sende uğraş kirayıda verme iyice bunalr sonra ver
0 oy
(3,447 puan) tarafından
Terbiyesiz, ahlaksız. Ev sahibi olmuşta insan olamamış 
0 oy
(13,606 puan) tarafından
Eğer oğlu gelip oturmazsa başka birine kiraya verilirse 2 yıl ev mühürlenir canım 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
6 cevap 455 göst.
17 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mlhnvzt07 (1,262 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 549 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 581 göst.
1 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde 1sa3g (8 puan) tarafından soruldu