0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından

image

Merhabalar arkadaşlar bu ilacın fiyatını bilen var mı acaba dün akşam eşim aldı 350 TL Ödemiş bana çok fazla geldi normal mi 

15 Cevaplar

0 oy
(9,923 puan) tarafından
Aynisini Ağustos ayında hamileyken aldim 75 tlye
(53 puan) tarafından
Reçetesiz almıştık o yüzden mi bi kadar fazla ödedik acaba
(9,923 puan) tarafından
Bizim receteliydi ondan fazla odemissiniz
-Reklam-
0 oy
(1,670 puan) tarafından
Fiyatı öyle canım,mide bulantısı içindi galiba bende içmiştim:)
(1,670 puan) tarafından
Muayene ücreti de alınıyor o yüzden
(53 puan) tarafından
Evet mide bulantısı için:) ama bana cok fazla geldi muayene olmadan reçetesiz olarak almıştık
(1,670 puan) tarafından
Şuan ki güncel fiyatına baktım 350 TL yazıyor reçetesiz aldıysan demek ki ondan pahalı,özel olarak aldığın için her ilaç kat kat daha pahalı olur.
(53 puan) tarafından
Teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz  :)
0 oy
(572 puan) tarafından
Cnm ben 4 gün önce aldım 4 kutu yazdı sağlık ocağında 200 verdim yani yazdırsan ucuz olurdu 4 kutu aldım 200e
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben iki hafta önce aldım 46₺ bir yanlışlık olmasın
0 oy
tarafından
Reçetesiz almak için pahalı bi ilaç kendisi, reçetesinde de gebelik bulantısı ve kusma yazması gerekiyo yoksa gene sigorta karşılamıyo. Benim son aldığımda 54 lira mı neydi bikaç ay önce reçeteli fiyatı
0 oy
(881 puan) tarafından
Çok vermiş canım ben en son geçen ay aldım. Eczacı tanıdık olunca 160 lira verme yenge git aile hekimine yazdır daha az ödersin dedi. Gittim yazdırdım 58 lira ödedim. Bir dahakine sen de doktordan yazdır canım 
0 oy
(4,135 puan) tarafından
Bende kullanıyordum hamile iken reçetesiz alınca pahallı oluyor genelde doktora 2 yada 4 kutu yazdırıyordum reçeteli olunca fazla ödemiyordum öyle uzun süre gidiyordu hem ilaç 
0 oy
(3,387 puan) tarafından
Evet canım normalde bu ilaç pahalı bir ilaç zaten bende bir kutu var hiç kullanılmamış istersen sana gönderebilirim kargosunu kendin karşı versin
0 oy
(462 puan) tarafından
Reçetesiz aldıysanız normal 

Ben yazdirmistim 50 TL falandı 2 ay önce aldım 
0 oy
tarafından
Daha yeni 56 TL mi neydi o kadara aldım , sağlık ocağı da olsa yazdırın çok para vermişsiniz
0 oy
tarafından
Sigortayla 100₺ yanlış hatırlamıyorsam 
0 oy
(183 puan) tarafından
Her şehirde farklı mı satılıyor anlamadım herkes ucuz yazmış ama sgklıyım üstelik yazdırdığım halde bende 350ye alıyordum şimdi fayda etmediği için prizim diye bi bulantı ilacı var doktor ona başlatırdı bana 
(183 puan) tarafından
Valla doktor bana öyle bişey söylemedi pirilam fayda etmiyorsa prizim yazıcam sana dedi hangisi daha etkiliyse onu kulan dedi pirilam 1 hafta götürüyorsa mesela prizim 2 hafta götürüyor beni normalde bulantı kusma yüzünden sürekli hastanede yatıyorum bazen ikiside fayda etmiyor yine gidip yatıyorum tabi ölü bi şekilde acile gidiyorum o derece kötü oluyorum ben
(572 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun bende öyleyim 4 kilo vermişim şimdi ilaçlar ile en azından yemek yiyebiliyorum
(183 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben 20 haftalığım bende 5 kilo verdim siz kaç haftalıksınız
(572 puan) tarafından
Cnm ben 13 haftalık benim durum karışık ben spiralli hamilelik yaşıyorum bebeğimin plesantasında spiral saplı şuan doktorlar her an düşebilir diyor bebek yaşamaya çalışıyor bakalım ne olacak spiralli doğum yapmaya mecburum
(183 puan) tarafından
Allah'ın dediği olur Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz siz Allah'tan umudunuzu kaybetmeyin rabbim büyüktür
0 oy
(6,663 puan) tarafından
Sağlık ocağında yazdırsaydın daha Uygun'a gelirdi
0 oy
(3,537 puan) tarafından
Reçetesiz öyle ama yazdırıp alsan o kadar tutmaz 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Normalden bu kadar değil canım, dışardan mi aldın bu fiyata?

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 818 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 210 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 51 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pelin_22 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.