0 oy
501 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Temizlik yaparken duvarları siler misiniz ? 

35 Cevaplar

0 oy
(3,076 puan) tarafından
Yok canım silmem
-Reklam-
0 oy
(10,519 puan) tarafından
Kız ben duvarları silmesem kim silicek tabikide haftada Bi bazen ayda Bi siliyorum gördüğüm lekeler olursa çok nadir günlükte silerim ben yorumlarda silmiyorum diyenlere çok şaşırdım 
0 oy
(541 puan) tarafından
Valla o kadar takıntılı olup da kendimi yoramam açıkcası öyle yapankarı da gördük erken yaşta belki diz ağrısı hiç bitmiyor yapmamama rağmen bende fıtık var hayatı o kadar ciddiye almaya gerek yok 

Kış temizliği yaz temizliği yaparsın dip bucak sil süpür  perde yıka as bunlar bile yoruyor ya 
0 oy
(7,545 puan) tarafından
Rutubet olursa havluyla çamaşır suyuyla siliyoruz
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben siliyorum da cifliyorum da yerleri silmekten daha aciz oluyorum duvar silmeyi seviyorum yani ama şimdi hamileyim doğurmak üzereyim yine de 3 gün önce halıları yıkadım kaldırdım 
0 oy
(183 puan) tarafından
Yani genelde silmem ama genel temizliklerde kış temizliği bayram temizlikleri vslerde silerim sadece 
0 oy
(883 puan) tarafından
Açık mutfak değilse evde sigara içilmiyorsa duvar silmenin pek bir anlamı yok bence tabi birde sobalı değilse ev
0 oy
(20,494 puan) tarafından
Yaz kış temizliği yaparken evet siliyorum ya
0 oy
(4,168 puan) tarafından
Ben silemiyorum duvarlar zımparalanmamış jilet gibi kesiyor 
0 oy
(1,024 puan) tarafından
20 günde bir duvar mopum var silerim hep hiç aksatmam 
0 oy
(721 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce ayda bir silerdim evin havası değişiyor valla silinse güzel olur şuan mop bile yapsam şükür ediyorum :)
0 oy
(1,553 puan) tarafından

Kuzu bende çocuk olduğu için sürekli çamaşır suyu yaparım takıntılıyım birde leke olmayacak yedek boya tutarım arada boyarım da çünkü silmekten boyaları çıkar şuna eşime ağlıyorum evi boyasın diye çünkü silmekten boylar çıktı :D 

0 oy
(2,218 puan) tarafından
Derin temizlikte silerim yoksa günlük yer bile silmiyorum 
0 oy
tarafından
Büyük böyle genel yaz kış veya ara ara yaptığım detaylı temizliklerde siliyorum alerjik rinit var duvarlarda kir olmasa bile toz tutuyor o tozu arada bir almak lazm
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Mutfak, banyo, tuvalet hariç silmem 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde havvayavuz (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 458 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde My life (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 628 göst.