0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından
Temizlik yaparken duvarları siler misiniz ? 

35 Cevaplar

+11 oy
(766 puan) tarafından
Yerleri zor siliyorum, hiç duvar falan silemem
(1,784 puan) tarafından
Bunu tam olarak benyazacakdim helal valla tek deilmisim:D
(762 puan) tarafından
Hzhshs evet
-Reklam-
+1 oy
(38 puan) tarafından
Kuzu ben silmiyorum inan .ama silen çok kişi var .silinmeli mi onu bilemiyorum ama silmiyorum 
+1 oy
(1,767 puan) tarafından

Ben silmiyorum ama duvar silme aparatiyla silen insanlar var, hiç uğraşamam diğerlerine yetişemiyorum:blink:

+1 oy
(17,985 puan) tarafından
Oğlumun boyadığı veya çay dökülen vs yerler hariç hayır duvar silinen bir yer miydi ben mi çok pasaklı idim insanlar mı çok titiz kafamda deli sorular :))
+1 oy
(1,648 puan) tarafından
Yoooo leke görürsem silerim onun dışında silmem
0 oy
(4,922 puan) tarafından
Silmiyorum yalan yok silememde kollarım çok güçsüz benım hemen ağırıyor küf rutubet falan yok şükür temizdir yani 
0 oy
(4,750 puan) tarafından
Derin temizlikte silebiliyorum anca günlük değil 
(3,096 puan) tarafından
Günlük duvar silen varmı da cano. Psikolojik sorunu olan insan yapar anca
0 oy
(7,204 puan) tarafından
Kıştan yaza çıkarken siliyorum bütün evin duvarlarını o kadar. Leke falan görürsem yada oğlum kirletirse öyle de siliyorum.
0 oy
(156 puan) tarafından
İnternette video izlemiştim silinmesine gerek yok diye açıkçası bende mantıklı bulmuyorum duvarla bir işim yok sonuçta ve bir de bol deterjanla silenler var emeğe de duvardaki boyaya da yazık yılda bir kuru bir mopla koseleri geçsem yeter
0 oy
tarafından
Hiç silemem o kadar uğraşamam
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Birde duvar silemem, yeri geliyor evi zor temizliyorum
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Yılda 1 2 silinmeli is oluyor canım şuan o isi çıkarmaya çalışıyorum yani evet 
0 oy
tarafından
3 ayda bir silerim. Özellikle pencerelere yakın olan kısımları her perde yıkamada yanı aylık mutlaka sılerim.içim rahat etmez silmesem:⁠-⁠)
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Evet yılda 2 3kez kesin
0 oy
(2,030 puan) tarafından

Açıkçası herkes silmem demiş çok şaşırdım.

Genelde 2-3 ayda bir oturma odası mutfak çocuk odası koridorları siliyorum  bazen toz aldığımda lekeli yerler kirli varsa siliyorum.

Salon ve yatak odası çok kirlenmiyor yatak odası yılda 1 defa silerim. Salon ise bir yer kirlenince orası siliyorum.
tarafından
Ben de şaşırdım benim evde mi tuhaflık var acaba beyaz duvar mopu ile alınca baya bı toz cikiyo öyle tozlu tozlu duruyo mu duvarlari
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Siliyorum ben iki üç ayda bir. Hatta evim sobalı baharda fırçayla köpükleyip mopla siliyorum. Ama artık fırçalamayı yapmicam canıma yazık beni çok zorluyo. Silsem yeter
0 oy
(578 puan) tarafından
Coğu kişi silmem demiş en iyisini demiş keşke bende öyle diyebilseydim sık sık silenlerdenim ben yılda 6 7 defa siliyorum maalesef 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Annem yılda iki defa çamaşır deterjanı ve çamaşır Suyuyla siler ben daha silmedim hiç 
0 oy
tarafından
Yılda 4 defa falan siliyorum 
0 oy
(8,672 puan) tarafından
Ben siliyom bezen  yoksa olmuyo bazen nütebet gibi olunca çamaşır suyu bile yaparım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 97 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde havvayavuz (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 458 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde My life (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 629 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Greyy (1,553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 476 göst.