0 oy
88 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (303 puan) tarafından
Sol bel kısmım aşırı ağrıyor, idrarda yanma ve ağrım var. Normal dururken de çok yanıyor batıyor sanki. Geçmedi gitti bir türlü bugün de sakat gibiyim belim çok ağrıyor.

5 Cevaplar

0 oy
(1,623 puan) tarafından
Bacım gecmiş olsun nur topu gibi enfeksiyonun var üroloji ye git bi test yaptır ilac tedavisine basla bende aynı durumdaydım 2 ay önce
(303 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Bol bol su iç, enfeksiyon var anladığım kadarıyla 
(303 puan) tarafından
Hep vardı enfeksiyon kronikleşmiş demişlerdi en son ilaç falan da vermediler
0 oy
(5,304 puan) tarafından
Seni korkutmak istemem ama ben nerdeyse hastaneye yatiyordum bu yüzden  o zamanlar emzirdigim icin evde dayandım  o ağrılara hic vakit kaybetmeden üroloji bölümüne git
(303 puan) tarafından
Randevu alıp gideceğim teşekkür ederim
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Böbrek taşı da olabilir idrar enfeksiyonu da 
(303 puan) tarafından
Sol tarafıma yatamıyorum ya
(2,075 puan) tarafından
Canımm hastaneye git acile bekletme
(303 puan) tarafından
Şu an gidemem ama yarın gideceğim
0 oy
(250 puan) tarafından
Ya idrar yolu enfeksyonudur ki yüksek bir ihtimal su gibi akıntın oluyor mu afedersin sürekli idrarın varmış gibi hissedip idrarını yaptıktan sonra bile hala kalmış gibi hissediyor musun bunun tek çözümü bol su içmek ve kendini kuru tutman ama günlük pedlerle falan değil sürekli iç çamaşırını değiştirmelisin. İkinci bir seçenekteeeee hamile olabilir misin benim bu şikayetlerim vardı ve hamile olduğumu öğrendimm
(303 puan) tarafından
Hamile değilim kuzum ondan yana şüphem yok. İç çamaşırını çok sık değişiyorum kendimi bildim bileli. Ama şu şikayetlerim başladığından beri iç çamaşırım hep ıslak.
(250 puan) tarafından
Hoşgeldin idrar yolu enfeksiyonu. :))) ayaklarını mı üşüttün canım bak sürekli çorap giy içebildiğin kadar su iç ne kadar su içip tuvalete gidersen idrar yoluyla vücut enfeksiyonu atar tek yolu bu ilaç falan ben kullanınca işe yaramıyor ben ayaklarımı üşütünce olurum genelde geçmiş olsun
(303 puan) tarafından
Tuvaletten çıkamıyorum ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
26 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zeynepsoyer (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 41 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.