0 oy
243 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,667 puan) tarafından
Kızlar selam psikolojik sorunlar için aşırı derecede iç sıkıntım var Dr um prozac önerdi ama bilemiyorum nasıl bir ilaç olduğunu kullanan etkilerini bilen var mı acaba iyi olmaya o kadar ihtiyacım var  ki iç sıkıntıları beni mahvediyor günümü hatta günlerimi alt üst ediyor prozac sanırım reçetesiz de alınabilen bir ilaçmis kullanan varsa nasıl bişey olduğunu anlatabilir misiniz lütfen şimdiden çok teşekkür ederim ❤️

2 Cevaplar

0 oy
(5,623 puan) tarafından
İyi gelir en sevdiğim ilaçlardan biridir. 
(5,623 puan) tarafından
Abc en az 6 ay canım sonra dozu azaltarak bırak aniden asla bırakma seni tepe taklak yapar.
(1,667 puan) tarafından
Canımsın Allah razı olsun Allah'ın izniyle yarın alicam çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız yemin ediyorum kalpten söylüyorum bunu siz iyiki varsınız yaa ❤️♥️
(5,623 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
(88 puan) tarafından
Cnm mrb ilacı kullanmaya devam ediyormusun
(1,667 puan) tarafından
Hayır canım kullanmadım onu psikiyatra göründüm başka bir ilaç verdi efexor diye onu kullanıyorum.
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından

Namıdiğer mutluluk hapı canım :) kullandığım dönem hayatimin en güzel zamanlarıydı zararı olmaz faydası olur ama doktor kontrolünde tabi. Ayrıca prozak da kırmızı listede antidepresanlar reçetesiz verilmez yoksa ülkede herkes uçardı :silly:

(1,667 puan) tarafından
Ayy şuan içimi öyle rahatlattıniz ki Allah sizden razı olsun başlıcam Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
+1 oy
8 cevap 115 göst.
7 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Akss (870 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
3 cevap 82 göst.

412,303 soru

12,411,519 cevap