0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (250 puan) tarafından
Kızlar çok kötü hastayım 3 gün oldu maffetti hastaneye gidiyorum birşey de yapmıyorlar nefesim daralıyor öksürmekten uyuyamiyorum var mı evde yapabileceğim tarif kendinize uygulayıp fayda gördüğünüz 

5 Cevaplar

0 oy
(7,633 puan) tarafından
 Kuru öksürük  tuttumu  bişey etti etmiyor   yinede varsa zencefil bal limon karışımı ysp 
(250 puan) tarafından
Zencefil ile bal yok da eşime söyleyim alsın bir deneyim hava alıyorum ama o anlık rahatlatıyor teşekkür ederim
(7,633 puan) tarafından
Bronşit astım mı var
(250 puan) tarafından
İkisi de yok ama nefesim aşırı daralıyor o yüzden hava alıyorum
(7,633 puan) tarafından
Çok üşütmüşşün  demekki   havlu koy gössüne  Vickers  aldır  gössüne sür ferahlatır nefes  alırsın çok geçmiş olsun
(250 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(10,899 puan) tarafından
ılık tereyağ ve pekmez karıştır. 1-2 kaşık ye
(250 puan) tarafından
Onu da deneyim teşekkür ederim
0 oy
(552 puan) tarafından
Ballı sıcak süt iç 
(250 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,593 puan) tarafından
Sarımsak kürü yap canım şuan hemen bir diş sarımsak bir tatlı kaşığı bal 8 10 damla limon suyu karıştırıp ye yarın da iki üç defa aynı şekilde yap iyileşene kadar devam et bağışıklık için on numara bir kür bir yaşından büyük çocuklara da bir çay kaşığı verebilirsin hasta olmasına gerek yok haftada iki üç defa hasta olmamaları için çok iyi dua edersin 

Öksürük varsa bir tatlı kaşığı tereyağı erit üzerine bir kaşık pekmez bikac damla limon ılık ılık ye öksürüğü kesiyor çok iyi geliyor deneyeceksen şifa olsun çok geçmiş olsun 
(250 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim şuan herşeyi denemeye razıyım normalde böyle şeyleri sevmem ama toparlanmam lazım benden de kızıma geçti ona da deneyim
(1,593 puan) tarafından
Ay mutlaka dene bunlardan çok fayda gördüm ben oğlum 3 yaşında diş döneminin en uzun zamanını sarımsak kürü ile öyle rahat atlattım ki biliyosun o zamanı nasıl hasta olup istahtan düşerler bende sarımsak kürünü düzenli verdiğim için haberim olmadı çoğu dişten :)
(250 puan) tarafından
Evet maalesef iştah sorunu yapıyor çok teşekkür ederim
(1,593 puan) tarafından
Rica ederim canım şifa olsun
0 oy
(118 puan) tarafından
Sarımsaklı süt sarımsağı doğrayıp sütle kaynatıyosun hiç bi şekilde sarımsak kokmuyor ama benim öksürüğümü kesmişti 2 gün günde 2 kere içmiştim boğazımı yumuşatıp terletmişti
(250 puan) tarafından
Sarımsak tadı geliyor mu
(118 puan) tarafından
Hayır
(250 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim içtim uyudum baya terlemişim biraz rahatladım
(118 puan) tarafından
Tekrar yapın yumuşatıyor boğazı düzelene kadar yapabilirsiniz benim boğazım yırtılıyorduu öyle geçti terleye terleye
(250 puan) tarafından
Ay benim ki de öyle öksürdükce yirtiliyor sanki o derece ağrıyor bugün yine gittim faranjit olmuşsun dedi tekrar yapayım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
7 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysekkkk (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 203 göst.
0 oy
7 cevap 217 göst.
20 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Gonulgungor (240 puan) tarafından soruldu

403,380 soru

12,083,038 cevap

36,360 kullanıcı

...