+1 oy
790 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayy kızlar ya bugün böyle bebeklere çok canım kaynıyor niyeyse ya :,)). Böyle bir kızım olsa diyorum canıma mı susadım nedir :D ulaş zaten canıma okuyor :D ayy benim gibi olan var mı hahah çok komik geliyor :D 

37 Cevaplar

0 oy
(364 puan) tarafından

hayirlisi canim kardes olmasi güzel tabiki:)

ama kiz olsun diyerekden degilde kardesi olsun diyerek düsün. benim görümcemin 3 oglu vardi benim kizlar dogunca bende kiz cok istiyordun dedi dedi veee sonuc 4. de erkek :D.

şaka bir tarafa, Allah gönlüne göre versin canim, insallah birde kizin olur. erkek cocuguda kiz cocuguda bambaska ama kizlar anne daha dilbaz annecim annecim dönüyorlar etrafda ve cok cilveli civil civillar erkeklere göre:)

tarafından
Yaa bizim aile hep bir kız bir erkek :D çok imreniyorum kız çocuklarına :D
Eşimde çok istiyor kız Rabbimin gücüne gitmesin biz oğlumuzu da çok seviyoruz ama ikisinin de sevgisi olsun istiyoruz :)
-Reklam-
0 oy
(809 puan) tarafından
Bende öyleyim şuan :') 1 kızım var bebek çok seviyorum ama cesaret edemiyorum. Ve zorluğunu biliyorum korkuyorum:(
tarafından
O kadar haklısın ki inan ben de oğlumdan çok çekiyorum cesaret sıfır ama içimdeki düşünceler 10 da 10 :D
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Varr benn :D 24 aylık Oğlum var mahvoluyorum 2 aydır deniyoruz bakalım bu ay olacak mı :D bazen diyorum Allahtan belamı istiyorum hadi hayırlısı :) 
tarafından
:D ben şu an yapamam sanırsam zaten çok zor :D şöyle okula kreşe başlayınca 2 yaş çok tehlikeli :D
(1,154 puan) tarafından
Hahaha tehlikeli ben 31 yaşında olacam birkaç aya o yüzden yapmam lazım daha fazla yaş almadan, :D
tarafından
Aman kafan dinç olursa yaşın bir önemi yok inan beynin be kadar yaşlıysa aslında bedenen yaşlı hissediyorsun :)
(1,154 puan) tarafından
Şuan yaşlı hissediyorum bakalım zaman ne gösterecek :D
0 oy
(130,325 puan) tarafından
kiz cocuk cok zor bee tamam cok tatli sevimli ama bakip buyutmesi cok zor
tarafından
Erkekte zor be :D
erkek cocuk cok kolaymis ben tecrube ettim☺️
tarafından
Tabiğğğ tabiğğğ :D
sen şimoşu tanimiyosun☺️ 2bucuk senedir o agladi ben agladim hamd olsun okula basliyo 1 ay snr kurtuluyom ama erkek cocuk cidden kolaymis
(702 puan) tarafından
İki erkek çocuktan sonra kızım oldu gerçekten kızlar çok zor dikkatlerini dağıtamıyorsun bişeyden vaz geçirtemiyorsun hiç uzlaşmacı olmuyorlar
0 oy
(503 puan) tarafından
Ben istiyorum ama öyle sıp diye elime verilsin doğurmuş olayım 

Ameliyat vs çok korkutuyor beni 

Kızıma bir kardeş bı yoldaş ama bakalım nasip psikolojim el vermiyor ameliyata 
tarafından
Gerekli olarak mı sezeryan yaptın canım ondan mı korkuyorsun
(503 puan) tarafından
Evet zorunlu sezeryan oldu ameliyatimda berbattı ve ameliyattan iki gün sonra tekrar ameliyat oldum
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Ben de öyleyim ya. Çevremde 3 4 yeni doğum yapmış arkadaşım var bebekleriyle bana geliyorlar bazen de beni çağırıyorlar. Kucağıma alıyorum seviyorum filan bitane daha mı yapsam diyorum sonradan kendine gel bir tane yeter diyorum. 30dan sonra kafa kaldırmıyor vücut kaldırmıyor diyorum. Arkadaşların bebesini seviyorsun yeter sana diyorum. Her şeyi sil baştan yaşamak istemiyorum. Kızımda çok kıskanç 2. Çocuk olursa onu ihmal ederim diye korkuyorum. 2 sene zorla geldim ağlaya zırlaya geçti günlerim bu yüzden 2. Düşünmüyorum. Zaten dünya da o kadar güvenli bir yer değil artık. Ben hariç herkes 2. İstiyor kendine güvenen yapsın da sevelim diyorum :) eşimde tutturmuş seni mahkemeye vericem 2. Çocuğu yapmıyorum diye dedim git kime nereye verirsen ver kim kararımı değiştirebilir. Bütün sorumluluk bende 2 bebeyle sabahtan geceye kadar evde tek kalıyorum kimse gelip ben az bakayım sen dinlen demedi herkes sevmeye gelince özledim ettim diyor ama yan yana gelince 10 dakika ilgilendikten sonra bütün özlem bitiyor. Bu yüzden 2. İstemiyorum. Tek başıma iki bebeğin üstesinden gelemem.
tarafından
Ben de öyleyim işte çevrem de bebek gördükçe acaba mı diyorum daha sonra saçmalama idil büyüttün  işte daha 2 yaş sendromu çekiyorum 2 yaşa tam bile girmedi :D benim oğlumda çok kıskanç annem gilin hayvanlarını kıskanıyor benden ki çocuk olsa bilemiyorum :D benim yardım konusunda bir sıkıntım yok annem var teyzelerim var ulaşı da onlarla büyüttüm 1 yaşına kadar ama bebek zor cidden benim kızım yok ya heves ediyorum bir kız çocuğuna :)
0 oy
(702 puan) tarafından

3. Çocuktan sonra aklım çıkıyor hamile kalıcam diye.

tarafından
Bence De çıkmalı 3 çok fazla :D
(702 puan) tarafından
Demi ya :)))
tarafından
Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin :)
0 oy
tarafından
2 yas sendromunu naptin sen ikinci cocugu dusunuyon 
tarafından
Valla olduğu gibi duruyor kız sendromu biter mi Ulaş ın :D
tarafından
Idil sen beni korkutuyon :) eve geldin mi kiz
tarafından
Niye korkuyorsun kız :)) eşim gelecek cuma günü 1 hafta da birlikte kalacağız sonra döneceğiz ekimin 4 ünde
tarafından
Sen bu kafayla 2yi de yaparsin 3u de :) dogur kiz anan var nasil olsa bi gidiyon 6 ay gelmiyon rahat buyutursun cikar aradan misss senin ana bende olacak 5 tane dogururdum
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Bu ben, bazen aşırı ikinciyi istiyorum sonra kızım bir şeyler yapmaya başlıyor tövbe ediyorum:)))) 
tarafından
Aynı ben yemin ederim bende öyleyim oğlum çok uslu oluyor bazen diyorum büyüdü algılıyor her şeyi sonra canıma okuyor diğer günü zor ediyorum her şeye tövbe ediyorum :D
0 oy
(5,639 puan) tarafından

Benimde canım çok çekiyordu :D

Şimdi 27 haftalığım canımı okuyor doğuncada ne olacak bilmiyorum :D

tarafından
Düşüncesi güzel oluyor ama icraat başarılı olunca insanın gözü korkuyor :D
(5,639 puan) tarafından
Valha korkmak lazım bu içimde durmuyor çıkınca düşünemiyorum hahaha
tarafından
Benim oğlanda öyleydi valla hiç durmuyor kız :D
(5,639 puan) tarafından
Benim ilki evet hareketliydi şimdi canımı okuyor ama bu beli ki bize kök söktürecek bu daha fena şimdi bile tekmeliyor beni :D
0 oy
(3,881 puan) tarafından

Kaç yaşında seninki :) 2 ci ihtiyaç ama bence 

Keşke rabbim 2 kez nasip etse de bende anne olsam  tekrar <3

(3,881 puan) tarafından
Senin küçük daha canım bence de kaşınma benim 4 buçuk yaşında ama bana yasak 1 yıl ameliyat oldum anne olmak için miyomlar vardı rahimi kaplayan onları aldırdım zorlu süreçlerden geçtim geçiyorum geçmeye de devam ediyorum daha 10 ay var anne olmak için sürenin dolmasına
tarafından
Olsun sonunda bir şansın varmış canım benim :)
(3,881 puan) tarafından
Cok şükür o günü göreceğiz inşaallah:) Allah kimseyi sınamasınn
tarafından
Amin canım amin
(3,881 puan) tarafından
Çok şükür rabbim bı tane verdi ama kızım öyle özeniyor ki kardeşi olsun rabbim onun yüzü suyu hürmetine nasip eylesin inşallah
0 oy
(515 puan) tarafından
Valla ben ikinciyi doğurdum 10 gün oldu daha, doğururken bir daha asla doğurmam dedim ama kucağımda severken bu da büyüyecek ne yapıcaz diyorum bazen :D daha ikincinin bo.kunu yemeden üçüncü fikirleri dolaşıyor kafamda :D
tarafından
Kardeşim sen boyut atlamışsın 2 tane yeter kız :D
(515 puan) tarafından
Valla kimseye demiyorum tabi ki ilk defa burada paylaştım bu fikri :D
tarafından
Herkesin kaldırabileceği bir kapasite var belki de senin kapasiten bizden daha geniş valla helal olsun
(515 puan) tarafından
Yok kız geniş filan değil kapasitem aslında :D ikinci çocuğu bile sonunu düşünmeden yaptım. Sonunu düşünen kahraman olamazmış :D :P tabii ki üçüncü istemiyorum bu zamanda iki bile zor ne üçü Allah ım olanlara sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)
0 oy
(702 puan) tarafından
O sırada üçüncüye hamile olan ben :D:D
tarafından
Olsun olana laf söyleyemem sağlıkla kucağına al inşallah :)
(702 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Madem çok canın çekiyor küçüğüne gelip bana yardım edebilirsin.sali günleri kasabanın pazarı benle birlikte alışverişe yapabilirsin kendine
tarafından
Bayburt ta yaşıyorsan ederim kız ne olcak :)
(1,784 puan) tarafından
Ordu'da yaşıyorum bayburtu hiç görmedim bile
tarafından
Ben de haritada sorsan yerini bilmezdim ama işte evlenince mecbur
(1,784 puan) tarafından
Can sağlığı olsun herkes gurbetçi bu dünyada:)
0 oy
(2,210 puan) tarafından

Boşuna kaşınma İdil kıçını kaşı tek çocuk hiç çocuk :D

tarafından
Valla çok doğru da insanın aklına giriyor :D kız çocuk diye ölecegşm :D
(2,210 puan) tarafından
Ne yalan diyim benimde gelmiyor değil kızım var oglanim olsun diyorum ama bi yanım kafayı mı yedin otur oturduğun yere diyip oturuyorum sjsj
tarafından
Her iki meyveden de tatmak istiyor insan :)
Ama oğlum şu an zaten 2 yaş sendromunda hayatta yapmam :D belki ilerde
(2,210 puan) tarafından
3 yaştan selamlar halen devamke huzursuzlular tabi cnm ikisini tatmak istiyor ama olmuyo yaa şimdi gelmiş diyo anne beni döv diyo canı isirilmak hirpalanmak istiyor sjsj
tarafından
Hahhh kuduruk  kız bunlar :D
0 oy
(17,795 puan) tarafından
Bu ben oğlum 5 yaşında anca cesaret edebildim bende bebek görünce dayanamiyanlardanim:) 
tarafından
Bende tabi canım  hemen olmaz oğlum şu an 2 yaş sendromunun içinde :D
(17,795 puan) tarafından
3 yaş olsun düşünürsün canim çokta ara koyma ❤️
0 oy
(1,172 puan) tarafından

İkinci ne ki, üçüncüyü bile yaptım :D 3 yıl yoruyolar sonra arkadaş gibi oluyorlar (ben yandım herkes yansın) :P

tarafından
Benim 3. Ye cesaretim yok :D 2. Ye de yol halbu ki ama kız bebeğe imreniyorum :D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 723 göst.
15 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 362 göst.
0 oy
22 cevap 705 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 662 göst.
7 Ekim 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Maviş annesii (23 puan) tarafından soruldu

408,628 soru

12,279,864 cevap

37,856 kullanıcı

Kategoriler

...