+1 oy
687 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ayy kızlar ya bugün böyle bebeklere çok canım kaynıyor niyeyse ya :,)). Böyle bir kızım olsa diyorum canıma mı susadım nedir :D ulaş zaten canıma okuyor :D ayy benim gibi olan var mı hahah çok komik geliyor :D 

37 Cevaplar

+1 oy
(7,639 puan) tarafından
Aynı ben ya   ama 1 yeter  
tarafından
Bende öyle diyorum 1 tane sağlıklı mutlu uzun ömürlü bir evladım olsun şükürler olsun Rabbim oğlumu bana bahşetti ne bileyim kız arada keçileri kaçırıyorum herhalde :D
(7,639 puan) tarafından
Yok yok bebek   hele ki kızsa bende öyle bir düşünce oluyor sonra yaşadıkları düşünce  oğlum yeter diyorum
tarafından
Evet kız olmasının da aslında garantısı yok 2 erkek aman aman kız :D
-Reklam-
+1 oy
(726 puan) tarafından

3. Çocuktan sonra aklım çıkıyor hamile kalıcam diye.

tarafından
Bence De çıkmalı 3 çok fazla :D
(726 puan) tarafından
Demi ya :)))
tarafından
Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin :)
0 oy
(7,959 puan) tarafından

İşte bebek hep bebek kalmıyor büyüyor ve esas mesele büyüdükçe zorlasmasi :D

tarafından
Öyle tabi valla ben neler çekiyorum bir Allah bir ben biliyorum şu anda :D anneme diyor ben emekli olmadan asla :D
(7,959 puan) tarafından
Yani Bi de öyle bir şey ki göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar insan anlamıyor o hengamede sonra okulu vırtı zırtı bir sürü iş :D
tarafından
Yapmıyorum tamam hdjdjsnns
0 oy
(13,528 puan) tarafından

Yap yap :)

Defne durup dururken gidip sarılıp öpuyor Efeyi inan değiyor her şeye

tarafından
Valla ulaş ın tepkisi biraz kıskançlık olur şayet evdeki hayvanları bile kıskanıyor benden :D ama kız olacağını bilsem hemen yaparım :D
(13,528 puan) tarafından
Niyet yarım devlet demişler bende oğlum olsun diye yaptım nasip oldu ya şükür
Allah o güzel gönlüne göre versin ❤️
tarafından
Amin şirinim amin❤️❤️❤️
0 oy
(2,892 puan) tarafından
Ben ilk doğumda çok çektim sonunda sezaryenle  kızımı kucağıma aldım bıdahamı töbe dedim ama nasıl olduysa deli cesareti sanırım kızım 1 yaşına geldiğinde ben hamıle olduğumu öğrendim bıde isteyerek haa☺☺ikisini ıkız gibi büyüttüm bazen diyorum iyikide olmuş yoksa şimdiki aklımla daha ıstemezdım ☺çok şükür bır kızımw bır oğlum oldu aralarında 1 yaş 8 ay var diyeyim
(2,892 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum canım yaş aralığı az olunca daha iyi anlaşıyorlar
(13,528 puan) tarafından
Canım şimdi kaç yaşındalar
Benimkiler de arası 18 ay
(2,892 puan) tarafından
Oğlum Ekim'de 5 yaşına gırecek kızım da Ocak'da 7 yaşına girecek biri 2018 biri  2019 doğumlu ☺
(13,528 puan) tarafından
Maşallah büyümüşler canım bana da o günleri nasip etsin
(2,892 puan) tarafından
Âmin canım benim❣️
0 oy
(3,639 puan) tarafından
Çünkü kardeş lazım o yüzden bi yanın istiyor ☺️
tarafından
Bilmem ki valla bir yanım istiyor işte haklısın :)))
0 oy
(2,186 puan) tarafından
Daha geçenler de Allah olmayanlara versin aman aman diyordun kız ne oldu :))) hevese kapılma canım biraz da büyüsün bence bebeğin 
tarafından
Yani arayı da çok açmamak gerek olduğunu düşünüyorum çünkü ben mesela 7 yaş falan olursa hiç çekilmez zaten annemin emekliliğini bekliyorum :))) valla benim kafa bir gidiy bir geliyyy :D
(2,186 puan) tarafından
Benim kız 5 buçuk yaşında Aralık doğumlu 6 dan güb alıyor neredeyse şimdi 8 aylık hamileyim kardeş aralığı bence çok iyi benim için :)))
tarafından
Benim eşimde ne zaman kendi mesleğini eline alırsa annemde ne zaman emekli olursa o zaman aslında :D
0 oy
(1,261 puan) tarafından
Ben ben... 2. Çocuğu asla yapmam diyorum. Çünkü çocuk büyütmek yetiştirmek çok zor. Ama bebek görünce Allah'ım içim gidiyor :D sonra zorlukları geliyor aklıma vazgeçiyorum :D
tarafından
İşte bu benim içimin tercümesi tamamen :D
0 oy
(1,680 puan) tarafından

Ben o duyguya kapıldım kızım 3 yaşında şimdi 4 aylık hamileyim :Dşaka bir yandan kızımın tek büyümesini istemedim herkesin arkasından ağlamasını istemedim hiç kimseye gerek duymasin bir kardeşi olsun bence her çocuğun bir kardeşi olmali <3parka götürüyorum sırf onun için 2.3 saat orda kalıyorum yeterki evde sıkılmasın ağlamasın diye eve getirene kadar gene ağlıyor yanında birini istiyor ve bende karar verdim kardeşi olsun tek büyümesin kimseye minnet etmesin  olsun ben her türlü üstesinden gelirim Allah'ın izniyle 

tarafından
düzenlendi
Benim oğlum çok zor büyüyor çok zorlanıyorum şu an 2 yaş sendromunda valla akşama kadar bedenim ağrıyor sürekli peşindeyim kendi başıma bakabileceğimi düşünmüyorum mental olarak ama annem bir emekli olsun bakacağım duruma :D
tarafından
Ya canım sağlıkla gelsin bende senin gibi düşündüm
0 oy
(1,779 puan) tarafından

Ulaş küçük biraz.

Ama bir kızın olsa çok güzel olur<3

Yakışır sana

Biraz zaman geçsin Kısmet olur inş

tarafından
Evet canım şu an değil zaten önce eşimin kendi mesleğini eline alması gerekiyor . İkinci olarak annemin emekli olması gerekiyor annene mi güveniyorsun dersen valla annemle teyzelerime güveniyorum ne yalan söyleyeyim :D daha değil elbet ama bir kız bebek sahibi olmayı çok istiyorum :)
0 oy
tarafından

İkinciside erkek olursa ne yapacaksın :D

tarafından
Nanayı yedim o zaman işte :D
(4,833 puan) tarafından
Ulaştan 2 tane :)
0 oy
(1,864 puan) tarafından
3 çocuktan sonra bende deliliğe vurdum sanırım. Resmen yeni doğan bebek kokusu alıyorum. Ama Rabbim bakabilene ve isteyene versin inşAllah
tarafından
Ayy yok bacım 3. 4. Ye ne maddiyat yeter en azından kendi adıma :D ne de mental sağlığım :D
(1,864 puan) tarafından
Bu zamanda evt,  hem maddi hem manevi zor
0 oy
(8,412 puan) tarafından
Benim 2 çocuğum var arayı açmadan olması lazım sonra insan rahata alısırsa bida olmaz çocuk 
tarafından
Haklısın :)
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Ben de ikinciyi istiyorum ama kısmetse oğlum anasinifina başladığı zaman. Çünkü zaten tekim. Diğeri kendini bilince anca 
tarafından
Evet en mantıklısın düşünmüşsün teyzem de o şekilde yaptı ikinciyi büyük kuzenim 10 küçük kuzenim 5 yaşında şimdi ikisi de okula gidiyor kız zaman çok çabuk geçiyor aslında ama geçme süresi de çok zorluyor :D
0 oy
(309 puan) tarafından
Bende 2.ci cocuga çok karşı bi insanım diyip 5.ci yi doğurmam :)) kendime cok iyi şakalar yapmışım 
tarafından
Aman Ya Rabbimmm :D
0 oy
tarafından
Caminin cekmesi ile olacak iş değil ki kuzum bu maddi manavı yetenilecekmisin bunlar çok önemli sinirlerini koruyabilecekmisin aynı zamanda eşinle.ilgilenebilecekmisin 

Belki linç yiyeceğim ama çoğu anne adayı çocuklarına ayırdığı zamanın 3.1 eşine ayirmiyor ve adam uzaklasiyio
tarafından
Evet haklısın bütün imkanlarını göz önünde bulundurup değerlendirmek gerekiyor . Şu an bunların hiç birine sahip hissetmiyorum kendimi zaten anlık düşünceler bunlar canım çekiyor diye yapacak bilinçsizlikte kesinlikle bir insan değilim zaten :) ama bir gün bunların hepsi değişebilir değişecek işte o zaman emin olacagiz:)
Eşimden yana da hiçbir sıkıntım yok eşim gerekirse benimle uykusuz kalan ben bebek avuturken kendisi kalkıp mama yapan geceleri sıra sıra bakıyorduk oğluma her şeyi birlikte yapan bir çiftiz ikimizde birbirimize yetiyoruz :) çok şükür Rabbim eşimden  razı olsun
tarafından
Canım bunlar yeterli zaten bir anne yoğunluktan değilde ilgisizlikten yorulur aslında maslalah eşine
Allah daim etsin kendini hazır hissettiğin anda denemelisiniz isterseniz
0 oy
(12,063 puan) tarafından

Kiz oyle oluyo dusun benimkide daha 19.5 aylik. Buyugu okula goturuyorum ya oglanin sinifinda bi kizin kardesi var 5 aylik ama minicik Allahim hepimiz nasil seviyoruz kucucuk ayaklari var benimki kocaman geliyo :D

tarafından
Senin iki oldu zaten yeter :D sen sadece sev bundan sonra bir kızın var bir oğlun :D
(12,063 puan) tarafından
Ay kiz yok Allah olmayana isteyene versin. Buyuk konusmak istemiyorim ama yok Allahim bana yeter diyorum hep :)) ama hani ben bile seviyorum diyorum insan gorunce seviyo :))
tarafından
Amin amin :) takılıyorum zaten sana ❤️.
Evet ya bu aralar benimde bebiş sevgisi yoğun eşim de geliyor haftaya hahaha :D aman aman şimdi değil djggkk
0 oy
(16,638 puan) tarafından
Ben oğlumdan sonra hamile kalırım korkusu ile eşimden bile soğumuştum. Ama insanın içine o istek tekrardan düşüyormuş bana bu büyüdü bu artık sevilmez yenisini yapalım der gibi bencilce geliyordu Şimdi kendim ikinci çocuğu istiyorum hemde bebek sevelim diyerek :)
tarafından
Yaa :) öyle olur mu kız sevilmez artık yenisi olsun diye :D bazen bmyle değişik düşüncelere kapılabiliyoruz doğru bende kapılıyorum
Bende zamanı gelince inşallah olur :)
0 oy
(717 puan) tarafından

Bnde kızımın bebeklik fotograflarına bakıp bakıp aynı duyguları yaşıyorum  <3 ama bn artık düşünüyorum kızım 3 yaşında 

tarafından
Çok rahata alışmadan da yapmak gerekiyor doğru mesela yanlışlıkla olur vs bilemem ama 7 8 yaşından sonra oğlumun ben bir daha bebek yapmaya cesaret edemem :D
0 oy
(20,224 puan) tarafından
İdiiil 2 yaş sendromu der susarım djjdjd
tarafından
Ah ah dibine dibine yaşıyorum ben :D
(20,224 puan) tarafından
:D biliyorum evet

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 678 göst.
15 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 347 göst.
0 oy
22 cevap 696 göst.
21 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 658 göst.
7 Ekim 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde Maviş annesii (23 puan) tarafından soruldu

404,047 soru

12,104,156 cevap

36,422 kullanıcı

...