0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
Kızlar ilk olarak şunu belirteyim kziimi kreşe yazdırdım onu götür getir derken zaman kalmıyor yoruluyorum eve gelince geç olmuş oluyor zor yemek yapyrm hafta sonuda cumartesi gününü temizlik yaparım pazar günüde dinlemiş olurum diye ayarladım.kizimi okula bıraktim küçük kizida kaynanaya bıraktım alayım eve geçeyim dedim.kaynanamda et dogruyordu bana da ette kıl varsa seç dedi tm dedim seçtim . sonra bana dediki Kurban Bayramı'nda siz kesmistiniz ya koyun dedi onun kafasını ve dört ayağını ben aldm yarın sabah erken gel beraber temizleyelim pisirip yiyelim dedi.bende dedimki bilmyrmdum senin aldığını ben birilerine ver ihtiyaç sahibi alsın dedim.bakariz dedim kızlar hata burdada yazmıştım dişim agryr zorlaniyrm canm açıyor ztn neyse eve geldik Sabah oldu ,sabahın köründe kaynanam eşimi aryr beni değil düşünün dyrki karın gelsin yardıma sizin keleyi temzileyek pişirip aksm yiyelim demiş eşimde bana geldi dedi bende dedimki bnm bir ton işim iki çocukla bir kele için gidim yardıma bu arada benim çocuklarım bir haftadir hasta biliyorlar bunu bekar gorumcmde benden kaç yaş büyük o evde dedim yardım etsin annne birde dedim insan derki akşam yemegine gelin kele yapyrm der kalkıp dün etti yeginini psiriyrdu dogruyordu tek başına bunumu yapamiyacak işte eşim dedi git birşey olmz bende dedimki benm telefinum yokmuda seni arıyor beni hiçe sayıyor sanki benm sahibim senmisnde sen tam dersende ben hemn gidermism koşa koşa hep böyle yapyr kaynanam eşimle tartıştık dedim keleyi alırken bana mı güvendi ya çocuklarım hastayken dediki gıdım bir el atım cocuklar hasta diye

9 Cevaplar

0 oy
(294 puan) tarafından
Ha bu arada kaynanama dedim birşey olsa beni ara eşimi değil ben evin kadınıyim ve benm adıma eşim karar veremz ben bir bireyim eğer kafana göre ararsan birşey yapmaya kalkarsan o iş olmz yapmam otomatikmen ve bunu dediğimde bir hafta olmyr kasten ve bilerek yapyr beni aramayarak ve onun yüzünden eşimle tartışıyoruz sürekli 
(176 puan) tarafından
Normalde gitmem,ama bunu söyleyip hala aynı şekilde eşini ariyorsa hayatta gitmem,sende gitme bisey derse de beni değil eşimi aramışsın gelmedi mi eşim de
-Reklam-
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Ben yemiyorum size afiyet olsun der köşeme çekilirim :) bu kadar gerginliğe gerek yok bence. Boş ver eşinle huzurunu bozma yok yere 
(294 puan) tarafından
Dyrm dyrki kele sizin ee ben mi dedim al ben ihtiyaç sahibine ver dedim inan yeni ogrendm almış atmış difrise bana güvenerek mi sakladin birde bir kele birde 4 ayak için gidim iki çocukla bekar görümcem var kalkıp ztn o dyr çağır gelsin yardıma çağır gelsin şunu yapsn ben de hiç kendimi ezdrmyrm dyrm ben sizinle evlenmedim eşimle evlendim herks kendi işini yapsın ben sizi çağırırken diyr muyum gelin yemeye yaridm edin diye yok o zmndan benden de birşey bekleme herksn eli ayağı var
(4,723 puan) tarafından
En iyisini yapıyorsun boş ver. Kelle benim, yapmak istesem ben yapardım zaten. Madem aldın kendin yap ye bana minnet etme de
(294 puan) tarafından
Ztn yapabilsem ben niye almadim kendime seytanligini yine yaptı eşimle tartismama sebep oldu.simdi diyecek ne varki yaridma gitsen beraber yapak dyr benimde anlat istemem bna mi güvendi alırken bekar kızi var benm çocuklar 5 dk durmyr yerinde birde dişim agryr o agryrla sabah gidip akşama kadr kalamam oluyorum ztn dış ağrısindan
0 oy
tarafından
En sinirlendigim sey beni hice sayim eesime soylemesi olurdu benimde bu konuda haklisin canim..diger konularda da haklisin:)
(294 puan) tarafından
Yani işim gücüm var bir ton işim affedrsnz ev *** goturyr yetisemiyrm birde bir haftadır çocuklarım hasta bir gün dedimi kızım ben birakiyom okula getirin goturum kuck olanla sen ilgilen yâda dişin agriyr hepsini tek yapyrsn gelin çocukları tutim sen yemek yap iş yap dedimi demedi bana güvenerek hareket etmeyin dyrm cimriliginden o keleyi vermemiş inanki kaynanam beni kocamı çocukları gömer kendi yine olmz eski toprak dinç yani yaşlı olsaydı yapardım dünde kendi yeginine et doğrayıp ateşte pişirdi tek başına bize gelince bir çorba boğazımdan gececk onda da yardım edersem icmiyom
0 oy
(3,846 puan) tarafından
Bende hiç sevmem öyle şeyi kaynanam da görümce de hep kocamı arar bende kabul etmem onu aradılar mi ? Sen nesin essek başı mi gitme bende gitmezdim otursun yesin tek başına 
(294 puan) tarafından
İşte demek istediğim hep evde bir b***olsun eşimi arıyor geçenlerde de aramış eşimi demişki size tereyağı lazimi soylim getirtirsin lan evde ne eksik ne değil ben biliyrm kocam nerden bilsin tm dems eşimde ona diyrm seni aradığında ne derse desin ben hayır dyrm kafanıza göre adıma karar veremezsiniz heleki benm evimle ilgili benm adıma asla kuklaniz değilim ben sizin
(3,846 puan) tarafından
Eşim diyor karıma sorun diye geçen gün görümce aramış ev tasicaz haftaya olmaz diyormuş düğün varmış oda sen karışma karımla öyle karar verdik demiş böyle bı şey de eş desteği önemli
0 oy
tarafından
Canım iş kocanda bitiyor.Ben hamileyim kaynanam eşimi arayıp buraya gelsin doğumu burada yapsin demis.Gidexegjm yer 12 saat uzaklıkta köyde.Soba var kışın kar yağıyor bana yada bebeğe bir şey olsa Merkeze gitmemiz 2 saat araba yok birde koyternirda kalıyor düşüncesiz işte eşim de ben hiç bir yere göndermem demiş.Sonra neyse benek doğdu yine eşimi aramış gelini çocuğu gönder 10 gün burada 10 gün annesinde kalsın demiş.Esim yine ben onları hiç bir yere göndermem demiş.Dusuncesiz işte 12 saatlik yolu otobüsle ki benegi emziriyorum nasıl gideceğim ******** işte.Daha çok şey yazarım da yazmak istemiyorum Benim eşim sagolsun hemen cevabını vermiş 
(294 puan) tarafından
İşte de anne babasına hayır diyemiyor bende dyrmki kendi adına hayır deme ama benm adıma ve çocuklarım adına ve evimle ilgili kararlara evet diyemsin çünkü ben karar veririm diyrm ve ben söyleyince hayır diyince benden kötüsü yok
tarafından
Zor durum ya sen kocamla tekrar,tekrar konuş bir daha evet derse gitmem benim adıma karar verme de
(17,948 puan) tarafından
Kendi hayır diyemiyorsa anne  ona sor desin
(294 puan) tarafından
İşte sinir oluyorum dyrmki beni at ortaya ztn evt dedikte ne oldu iyimi olduk yok yine kötüyüm gözünde hayır desemde aynı eee ben niye annene yaranayim  ee diyem dyr ee annesine babasına hayır kelimesini kullanamıyor şüpheleniyorum artık birseylerden
0 oy
(294 puan) tarafından
Hu hu kızlar fikri verin ne yapam ben 
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Ben ağzıma bile sürmem deyip çıkarım işin içinden bazen bazı işlerden kaçmak gerekiyor köyde büyüdüm hayvancılıkla da uğraştım ette doğradım ama bazı şeyleri yesem bile ne yerim ne de temizlerim bana güvenmeyin derim :) 
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Çok merak ettim gittin mi peki?
(294 puan) tarafından
Yok tabiki kıyamete kopsa gitmem emir vermiyecek çocuğu yâda kuklasi yok karşısinda gel diyince gelim git diyince gıdım
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Kadın sana dün gel demiş zaten o zaman gelemem deseydin eşini sabah arayınca öğrenmedin  gireceğini
(294 puan) tarafından
Dün dedi bende  dedimki dişim agryr bakarım dedim ve kocamı agryr emir verir gibi şimdi gelsin diye benm telefonumdan beni arasaydi ben derdim bakriz demistim ya gelmiyrm dişim hala agryr diye ama eşimi doldurma peşinde birgün birşey olsa diyecek senin karında gelmedi o yüzden fesatlık yapıyor sürekli

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 225 göst.
16 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nergizhirayvz (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
19 cevap 567 göst.
0 oy
6 cevap 294 göst.
13 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,501 soru

12,274,217 cevap

37,682 kullanıcı

Kategoriler

...