Kızlar ilk olarak şunu belirteyim kziimi kreşe yazdırdım onu götür getir derken zaman kalmıyor yoruluyorum eve gelince geç olmuş oluyor zor yemek yapyrm hafta sonuda cumartesi gününü temizlik yaparım pazar günüde dinlemiş olurum diye ayarladım.kizimi okula bıraktim küçük kizida kaynanaya bıraktım alayım eve geçeyim dedim.kaynanamda et dogruyordu bana da ette kıl varsa seç dedi tm dedim seçtim . sonra bana dediki Kurban Bayramı'nda siz kesmistiniz ya koyun dedi onun kafasını ve dört ayağını ben aldm yarın sabah erken gel beraber temizleyelim pisirip yiyelim dedi.bende dedimki bilmyrmdum senin aldığını ben birilerine ver ihtiyaç sahibi alsın dedim.bakariz dedim kızlar hata burdada yazmıştım dişim agryr zorlaniyrm canm açıyor ztn neyse eve geldik Sabah oldu ,sabahın köründe kaynanam eşimi aryr beni değil düşünün dyrki karın gelsin yardıma sizin keleyi temzileyek pişirip aksm yiyelim demiş eşimde bana geldi dedi bende dedimki bnm bir ton işim iki çocukla bir kele için gidim yardıma bu arada benim çocuklarım bir haftadir hasta biliyorlar bunu bekar gorumcmde benden kaç yaş büyük o evde dedim yardım etsin annne birde dedim insan derki akşam yemegine gelin kele yapyrm der kalkıp dün etti yeginini psiriyrdu dogruyordu tek başına bunumu yapamiyacak işte eşim dedi git birşey olmz bende dedimki benm telefinum yokmuda seni arıyor beni hiçe sayıyor sanki benm sahibim senmisnde sen tam dersende ben hemn gidermism koşa koşa hep böyle yapyr kaynanam eşimle tartıştık dedim keleyi alırken bana mı güvendi ya çocuklarım hastayken dediki gıdım bir el atım cocuklar hasta diye