0 oy
306 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (795 puan) tarafından
Selamün aleyküm kızlar 34 günlük bebeğime Corona testi pozitif çıktı bir gün küveste yattı Dr eve yolladi şimdiki Corona basit birşey mi ateşi 38 bulmuştu şuan şükür ateşi yok ama endişeliyim 

10 Cevaplar

0 oy
(860 puan) tarafından
34 günlük bebeğe korona testi yaptırmak aklınıza nerden geldi
(795 puan) tarafından
Bizim aklımıza gelmedi canım hastane hastane dokastik çocuk ateşli öksürüyirdu Dr yaptı bizim aklımızda yoktu
(860 puan) tarafından
Şuan mevsim gecişi olduğu için herkes grip. Böyle küçük bebekte ateş genelde enfeksiyon yapar. İdrar yolu enfeksiyonu falan korona aklıma gelmezdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanlış anlama yargılama gibi değilde bebeğim çok küçükken aklım çıkıyordu bişiy olacak diye babam abim bile asla elini sürmedi küçük diye babası işten geldi mi el yüz sabunlamadan yanaşmazdı nasıl korona oldu küçücük. Kalabalık mı yaşıyosunuz.
(264 puan) tarafından
Canım post sahibi değilim ama annem babam kardeşim bebeğim ve ben toplamda 5 kişilik ailede yaşıyordum benim de kızım korona oldu asla kimse opmezdi fazla yaklasmazdi. Kızım kolik bebekti gazı için hastaneye giderdik orda bulaştı çünkü bazı hemşireler her hastada eldiven değişimi yapmıyorlar. Olunca oluyor yani
tarafından
Çok küçük olunca üzüldüm açıkçası  Corona deyince ama aşağıda ki yorumlara bakınca kolay atlatılıyor gibi yazılmış İnşallah öyledir. dediğin gibi olunca oluyo
(264 puan) tarafından
Rabbim şifa versin korusun inşaallah yavrularımızı
tarafından
Amin hiç bi bebek hasta olmasa
(795 puan) tarafından
Abisi hastaydı grip olduğunu düşünmüştüm ev de 3 kişiyiz babasına dahi ellerini üzerini değiştirmeden kucağına almazdı
tarafından
Çok geçmiş olsun canım iyidir inşallah
(795 puan) tarafından
İyi olcak inşallah cnm
0 oy
(883 puan) tarafından
Ufak bebeklerin coranayı çok kolay atlattığını duymuştum rabbim şifa versin endişe etmeyin siz kendinize iyi bakın emiyorsa bol bol emzirin kolay atlatır
0 oy
(264 puan) tarafından
Benim kızım 20 günlükken oldu sonra bana da bulaştı. Ben emziremedim ama bol bol sagdim sütümü c vitamini tükettim bol bol sütümden geçsin diye iyi oldu çok şükür. Günde 1-2 tane de parol içtim doktor demedi kendim içtim bu şekilde geçirdik şükür 
(795 puan) tarafından
Büyük ihtimal şuan. Bende Coronayim ama Dr sürekli emzirmemi  söyledi bende parol içiyorum
0 oy
(13,371 puan) tarafından
Grip gibi düşün. Kafanda büyütme canım emzir anne sütü alıyorsa eğer. 5 güne hafifler en fazla 
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Benim kızım 8 aylıkken domuz gribi oldu. 3 günde iyileşti şükür senin bebiş de iyileşir korkma bol bol emzir ve eve kimseyi kabul etme.
0 oy
(4,604 puan) tarafından
Emziryorsan korkma benim oğlum 1 gece 39 derece ateşlendi hemen atlattı emzirmek iy geliyormuş bol bol emzir
0 oy
(1,269 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir buarada en iyi ilaç anne sütü bol bol emzir kalabalığa sokma ateşini sık sık takip et toparlar inşallah kısa sürede korkma 
0 oy
(1,558 puan) tarafından
Zor kolay değil çok ağrısı vardır yavrucuğun kızımda bizde corona geçirdik sabahlara kadar ağlardı 3 gün hastanede yattı ateşini düşüremiyorduk sizin ki çok küçük sık sık emzir uyanmasa bile uyandır annesi çok geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah
0 oy
(7,442 puan) tarafından
Sık sık emzir ve sen sarımsagi doğra içine bal kat birazda limon sık bunu sabah akşam iç sutunen geçer zaten suzdugun zaman 1 tatlı kaşığı 1 yemek kaşığı kadar ancak oluyor şifa olur ins sütten gecer

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 293 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (904 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 246 göst.
0 oy
5 cevap 579 göst.
19 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gebekadin.34 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.

410,735 soru

12,358,627 cevap

41,285 kullanıcı

Kategoriler

...