0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (1,123 puan) tarafından

image

bugünde benden olsun neler yapyonuz hafta sonunuz nasıl geçiyor kızlar neler yapyonuz ☺️benim eşim bugün evde işler biti kizçemin banyosu yapıldı yatıyor kaynaya gidcez hazırlık yaptim birazda gezcez yarın kaynım askere gidiyor asker görmesi gezme karışık ortaya öyle bugün duş alıp namz kılıp cikcaz bugün gitmemiz isabet oldu sabah bi uyandık inşaat sesiyle yatak odanın hemen dibinde zangir zangir ev yıkılıyor sagimizda aynı şekil inşaat toprağı iki yanımız dozer sesi sabhdan beri evde beynimiz dondu ne yapcaz ev salanıyor resmen bilemiyorum enznda 2 gün yokum ama hergun dibimde inşaat çalışanlar balkona nasıl cikcam;(;(not; başlık da biraz değişlik ben meslup değilim ahajjjj:):)

7 Cevaplar

0 oy
(1,222 puan) tarafından
Ameliyatlı olduğum dan keyfim yok hiç eşim geldi anne evindeyim işte bende 
(1,123 puan) tarafından
Geçmiş olsun ne ameliyatı rabbim şifa versin bacım..
(1,222 puan) tarafından
Saol canım safra kesesi ameliyatı oldum ben
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hafta sonum bebeme bakmakla ev islerine yetismeye calismakla geciyor:)
(1,123 puan) tarafından
Ahh kıyamam ;( kolay gelsin her gün aynı şeyler bende aynı şekil bı günümüz eşimde bizle geçirmek istiyor hep evdesin diyor
0 oy
tarafından
Kaynanain evi temizledim oğlana çorba içirip biraz dışarı cikcaz afiyet olsun 
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Oh afiyet olsun ben de eşimin namaz kılmasını bekliyorum kahve içeceğiiz❤️
0 oy
(2,217 puan) tarafından

Yatarak geçiyor hava soğudu battaniye altına girdik :angel:

0 oy
(3,710 puan) tarafından

image

cook açım nasıl hazirladim bilmiyom;))
tarafından
Ahahaha ben valla yedigime şükrediyorum birak sunumu jsjsjsjs
(3,710 puan) tarafından
Hiç bişey anlamıyorum sabahtan akşama kadar ayaktayim ama yine kilo alıyorum dgdjdjddj
tarafından
Bu kesinlikle ben 2 bebeyle pertim çıkıyo ama hala 75 kilooo jsjsjs
(1,123 puan) tarafından
Off ben bir kilo alamıyorum sanırım;(
(1,123 puan) tarafından
Afyet olsun cnm valla benimde 3 aylık bebek daha adepte olamdim eşim evdeyse düzgün yiyip içyom ilk ayalr aç kalıyordum bu arlar yeni yeni adepte oluyorum ev işi yapmıyordum bile geçen ilk defa bı dip köşe yaptım artk her gün bı kaba iş yapyom aniden birileri bebek girmye geliyor eşim bazen denk gelmiyor sıkntı yaşıyorum biz annelerin işi gercekden zor
0 oy
tarafından

Allah sabir versin kaynanamlarin da 2 tarafinda insaat var 2 senedir bi biri bi biri derken toz toprak gurultu rahatsizlik hic eksik olmuyo valla 

Bende sabahtan cocuga kahvalti yaptirdim bi kahve ictim biraz sabah ibadetlerim vardi yarim saar kadar onlari yaptim direk mutfafa gectim mercimek corbasiyla mantar yemegi pisirdim makinayi bosalttim geri yerlestirdim nevresimleri degistirdim odalari toparladim cok daginik değildi ama 2 yasinda bi cocuk olan ev ne kadar toplu olabilirse iste suourdum sildim toz aldim banyo wc yikadim cocugun katnini doyurdum yataga soktum insallah uyursa namaz kilip kuran okucam bakalim baska isim yok sukur 
(1,123 puan) tarafından
Allah kabul etsin camm☺️Gerçekten inşaat ne kötü ben sakın önü açık ormanlık bir yerdeydim kaç aydır taşındım burya bı inşaat başladı yan tarfda o bitmeden bu başladı zaten cadde ağzı gürültü patirdi buda tam yatak odanın dibinde nasıl rahat edcez evin içinde bakım camı hemen karşıda 3 aylık bebeiş anı sesde irlikliyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 523 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde &KAHVESEVERANNNEE& (2,088 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 381 göst.
+1 oy
6 cevap 93 göst.

408,635 soru

12,280,024 cevap

37,860 kullanıcı

Kategoriler

...