0 oy
122 göst.
Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından
Arkadaşlar 11 gün oldu doğum yapalı gören herkes sen kilo aldın diyor eee tartıldım eski kiloma 2 kilo kalmış 10 kilo vermişim bile ödemmi acaba ben anlamıyorum şiş de yok elimde ayagımda herkes bana kilolu göründüğümü diyor resmen psikolojimi bozuyorlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Off dpgum sonrası benimde vücudumu gordukce psikolojim bozuluypr eski kiloma donmeme 3 kilo kalmis ama vucudum eski vucut degil
(140 puan) tarafından
Benimde öyle neden acaba şişmi bunlar anlamış değilim
-Reklam-
0 oy
tarafından
ödemden normal. geçer yakında
(140 puan) tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
tarafından
11 gün önce doğum yapmış birine kilo muhabbeti yapanın ağzının ortasına yapıştırıcan Osmanlı tokadını. Destur daha rahim küçülmeye yeni başlamış neyin kafasını yaşıyolar bunlar? Ayrıca say ki kilo aldın, onlara ne? Onlar mı taşıyo ağırlığını?
(140 puan) tarafından
Okadar haklısın ki böyle resmen manüpüle yapıp benim bütün psikolojimi bozuyorlar ister istemez modum düşüyor
tarafından
Böyle durumlarda pasif olup karşı tarafı haklı görerek kendi moralini bozma, hiç müsamaha gösterme hatta direkt tersle. Müthiş zorlayıcı bi sürecin içinden yeni çıkmış yeni bi sürece adapte olmaya, dünyaya getirdiğin cana yetmeye çalışıyosun, şuan önemli olan şey kilo muymuş yani? Saçmalayıp asabını bozmasınlar insanın
0 oy
(110 puan) tarafından
Daha 11 gün olmuş şişlik ödem vardır oluyor yani kendimden biliyorum. Öyle diyen insanlar acaba neyin peşinde yeni doğum yapmışsın ne bekliyorlar ayrıca eski kilona bisey kalmamış. Sırf kıskançlıktandir hemen eski haline döndü diye:))
(140 puan) tarafından
Ama sorsan onlara eski kilomdan kiloluyum ay resmen psikolojimi bozuyorlar
(110 puan) tarafından
Ya daha 11 gün olmuş rahim bile 40 günde iniyor bunu diyen doğum yapmadı heralde daha yaptıysa da manken gibi çıkmışlardır doğumdan düşüncesizler söylenecek şey mi bu öyle olsa bile

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 292 göst.
19 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esr kr (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
28 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
25 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yenianniiis (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,281 soru

23,731,770 cevap

313,554 kullanıcı

...