0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (321 puan) tarafından
Tartida kizlar 

6 Cevaplar

+1 oy
(321 puan) tarafından
Kizcelerrrrrrrrrr
(6,251 puan) tarafından
kanka ben takintiliyim sen benden beter cikti :)) ben hamileyken sabah oglen aksam tartilirdim . su icmeden once icince vs vs. susuzluktan olsem bile gece su icmem mesela sabah vok cikarim diye. yedikten sonra tartilmaya gerek yok sabah uyan tuvalete git tartil geri yatiosan yat kalkiosan kalk. aksam yatarken de sabah vikan kilo ile aksamkinin ayni yada yakin olmasi lazim. ki sabah kadar 500 600 gram eksilir. yani dun sabah ile bu sabah arasinda 500 gram fark olur 500 gr vermis olursun.
mesela aksamki rakam sabahkinden cok fazlaysa sabaha kadar onu yakamassin kilo alirsin yada aksamki rakam 700 800 gram sabahtan fazla cikarsam  sabaha dun ile ayni rakami gorurum sabit kalmis olurum benim sistemim bu.
yani hedefim aksam yatarkenki rakam ile sabah cikan rakamin yakin olmasi. ki ertesi sabaha vermis olayim.
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Ablacım çok fazla kafana takıyorsun öyle her zaman tartılmaz bir kere sabah aç karınına tartıl haftada bir kere yeterli
0 oy
(8,094 puan) tarafından
Benim farkettiĝim 1,5     2 kilo fark oluyor. 
(8,094 puan) tarafından
Belki kilolu insanla zayıf insanın farklı oluyordur onu bilmiyorum.
tarafından
Şu mu icmiyorsa bilemem ama hemen hemen en az 1 kilo dusuluyor
(8,094 puan) tarafından
1 garanti bence de.
tarafından
Smdi tartildim günde en az 3 ltre şu içerim sabahki kilodam 1kilo 200 gram fazlayım sjsj
(8,094 puan) tarafından
Ay ben hiç su içemiyorum ya bi gün içim kuruyacak Valla  ;((
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Yemekten sonra hiçbir zaman tartılmamanı öneririm. Sabah tuvaletten sonra aç karnı hafif kıyafetlerle tartılmalısın.
0 oy
(135 puan) tarafından
Yedikten sonra tartılmamalı her vücut farklıdır kbazısında 2 kilo gösterir bazısında 1 genelde gerçek kilo sabah aç karnına iç çamasirı ile tartıldgn kilodur
0 oy
tarafından
Kuzenim mide ameliyatı oldu doktor tartilmayi yasaklamis ödem yapıyor demis o stres

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 388 göst.
+1 oy
3 cevap 124 göst.
+1 oy
1 cevap 39 göst.
0 oy
4 cevap 101 göst.
30 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,357 puan) tarafından soruldu

411,626 soru

12,391,750 cevap