+1 oy
498 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (801 puan) tarafından
Ikiside fena yorumunu kabul etmiyorum :)

32 Cevaplar

0 oy
(740 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Tabiki elti fena. Benim görümcem iyidir karışmaz öyle ki bende görümceyim taze :D çok iyiyimdir yani. Görümceler en azından kardeşi yada abisi için ses etmez ama eltide kaybedecek kimse olmadıgı için fesatlık kötülük sidik yarışı yazamadgım daha bir sürü kötü özellik var.

-Reklam-
+2 oy
(558 puan) tarafından
O zaman al bırınj vur otekıne. Bır araya gelınce pıtonlu kara baslı yılan okuyor çifte kavrulmuş ayrı ayrı da çıngıraklı olarak takılıyorlar  ha ıkısı deme dedın. 

Bırı çiyan dıgerı çıngıraklı yılan 
+1 oy
tarafından
Ikisininde olmaması dünyada cenneti yaşıyorum simdilik amaaa ☺
+1 oy
(3,996 puan) tarafından
Karakteri kötüyse kendi canından olan bile kötü. Annemin iki eltisi ve görümcesi o kadar iyiler ki kardeş gibiler, peki ya kardeşleri... 
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Eltim yok ama görümce var fena yanında hiç kalır :D

(4,724 puan) tarafından
Hahahhah Allah korusun. Şükür yine dediğin gibi
(7,939 puan) tarafından
Senin görümceler neymiş beeee :D
(2,184 puan) tarafından
Insan sandim çıktı bi yaratık sjsjjs
(7,939 puan) tarafından
Görümce sandım örümcek çıktı  :D
(2,184 puan) tarafından
He valla sjsjjs
0 oy
(12,637 puan) tarafından
eltim yok, görümcemin dünya umrunda değil. özgür kız kafasına eseni yapar, kimseye de karışmaz :) 
(6,250 puan) tarafından
Eniyisi vllh otel görümce çok yaşasin
0 oy
(5,637 puan) tarafından
Görümcem yok eltim var küçük kıyamıyorum ben ona kendi halinde biri kaynımla sevgililik döneminden bu yana tanıyorum bildim bileli kendi halinde zararı kimseye yok 
0 oy
tarafından
Daha 2 gün önceden görümceden yaram vardı, ben geçmişe takılan biri hiç olmadım kin de tutamam 

Ama ben 6 yıldır bu ailenin içindeyim eltilerimden hiç artniyet görmedim.. Ama görümceler illa iğneliyor 
0 oy
(109 puan) tarafından
Ya gerçekten herkesin gorumcesi eltisi kötü mü:)) benimkilerin hiç zararı yok uzakta oturuyoruz arıyorlar falan arada bireylerini görmedim duymadım cok şükür 
(2,184 puan) tarafından
Bak kendin bile diyorsun uzaklar hele yakın olsunlar o zmn gör bakayım neler çıkıyor içlerinden sjsj
(109 puan) tarafından
Ay deme oyle inanmak istemiyorum ben ya :))
0 oy
(7,492 puan) tarafından

Karakter meselesi.  Bazıları melek gibidir :)

0 oy
(1,530 puan) tarafından
7 yıldır evliyim görümcem le aynı sitedeyiz sık görüşmeyiz ama bacımdan farkı yoktur çok severim
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Görümcem yok da bi eltim var. İyi anlaşırız arada fesatlık yapsa da kaynanam kadar fena değil 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Elti kesinlikle. Görümce yine arada iyisi çıkıyor, ki benimki pamuk gibi abla kardeş gibiyiz ☺️ ama elti öyle değil 
0 oy
tarafından
Kişiden kişiye değişir o yaa, genelleme yapmak doğru olmaz. Herkesin iyi olan yanları da var kötü olan yanları da. Kimsenin eltisi değilim mesela henüz (muhtemelen bi 10 15 sene daha olmicam) 1 yıldır 2 görümcem var ve 14 yıla yakın zamandır da ben görümceyim. Görümcelerimin bana ters gelen tavırları da oldu, benim yengeme ters gelen tavırlarım da olmuştur. Ama ne benim yengeme kasıtlı olarak kötülük yaptığım oldu, ne görümcelerimin kasıtlı olarak bana kötülük yaptığı olmuştur diye düşünüyorum 
0 oy
(7 puan) tarafından
Gorumcelerim gercwktwn bi abla gibiler aban ama eltimle hic merabamiz bile yoktur valla kendisi pas vermiyor bende oralı olmuyorum birbirimizin numarası bile yok birbirimizde :))))
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Eltim fena ama görümcemin eline su dökemez jdjdjd
0 oy
(6,250 puan) tarafından
Bence herşeye rağmen tabiki de elti
0 oy
(234 puan) tarafından
Canım görümce aslında ne kadar kötü olursa olsun kardeşi içinde istemez sana çocuklarina kötü bişey olsun ama bence eltiler fena eskiler nenemler  hep söyler elti  kumadan bile betermiş düşün artıkınn:)
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Eltilerde var görumcede var herkes uzatta  ne zararları ne yararları var 
0 oy
tarafından
Her ikisinde de cok sansliyim:)

İlgili sorular

+6 oy
29 cevap 404 göst.
0 oy
5 cevap 707 göst.
11 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Biyologkk (23 puan) tarafından soruldu