Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_cbdcf1193a0628658519c9a6091bd656, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Elti mi daha fena görümce mi-Aile & Aşk
0 oy
569 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (864 puan) tarafından
Ikiside fena yorumunu kabul etmiyorum :)

32 Cevaplar

0 oy
(646 puan) tarafından
Şu an gorumceyim, yakında elti de olacağım. Valla kimsenin hiçbir şeyine karismiyorum, yorum yapmıyorum. İnşallah benim arkamdan bu şekilde yorum yapilmiyordur :)
-Reklam-
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Kişiye göre değişir bence. Benim görümcem her şeye müdahale etmeye bayılır, maydonoz gibidir. Ama eltim öyle değildir, sırdaşızdır. Zaten aramızda 1 yaş var ve ikimizde aynı şeyleri yaşamışız kaynanagilden
0 oy
tarafından

Bence karakter meselesi, ikisi de kötü olan var biri iyi biri kötü olanda var yada ikisi iyi olanda var :d

0 oy
(9,675 puan) tarafından

İkiside aynı nane:D

0 oy
(137 puan) tarafından

Bence görümceee :devil:

0 oy
(4,708 puan) tarafından

Benim görümce :D görmiyim ömrümce :D

0 oy
(19,270 puan) tarafından
Kaynana fena olmasa ikisi de bir b.k yapamaz şeytanin yeryüzündeki şubesi o 
(864 puan) tarafından
Babaannem kendi halindeydi ama yengem terör estiriyodu
(19,270 puan) tarafından
Eltinin hayatımda terör estirmesine izin vermeyecek kadar baskın bir karakterim kaynana sonuçta eşimin annesi kredisi var mecbur saygı gösteriyoruz ( alenen kötülük yapsa onu da silerim ) ama eltiye karşı bir sorumluluğum yok en fazla bir kötülük yapar bende görüşmeyi keserim
0 oy
(58 puan) tarafından
Eltimde var görümcem de var varlıkları yokluklari bir ben İstanbul'da oturuyorum onlar memlekette arada bir telefonda konuşuruz o kadar  o yüzden hangisi daha fena bilmiyorum sjsj
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Bu soru şey gibi olmuş " taksi çarparsa mı ölürüm yoksa minibüs çarparsa mı?"İkisinin sonuda ölüm benim fikrimce:)

0 oy
(1,811 puan) tarafından
Görümcem yok eltimle de bir sorunum yok  uzağız zaten ne o arar ne ben ararım samimiyet yok asla aramızda en iyisi böyle 
0 oy
(1,216 puan) tarafından

Eltilerimi hiç görmedim çünkü eşim abileri ile konuşmuyor . görümcem iyidir kaynanam fenadir ama bana 8 saat uzaklıkta yaşıyorlar şükür :)

0 oy
(770 puan) tarafından
İnsan olup olmedığına göre değişir benim görümcem 20 yaşında aramız iyi bi sırun yaşamadım 2 senedir. Bende görümceyim elimden gelen herşeyi yaparım yengem için kardeşimle tartışsalar kardeşimi uyanırım karın o senin ne olursa olsun erkeksin alttan alıcaksın diye ama eltim yok henüz  olsa oneda kötülük etmem elimden gelen iyiliği yaparım he insan evladı çıkmazsa hayatımda yok gibi davranırım olur biter aynı aileye gelin gelmiş iki kişiyiz onumu takacam eşimle ailesi önemli benim için

İlgili sorular

+5 oy
29 cevap 612 göst.
0 oy
5 cevap 717 göst.
11 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Biyologkk (23 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 810 göst.
0 oy
9 cevap 470 göst.
18 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevii (46 puan) tarafından soruldu

413,914 soru