kizlar kısaca anlatayım perşembe günü aradılar sınıfta boş kontenjan var gelin 4 yaş alicaz dediler cuma günü gittik kayıt yaptırdım 1 saat sınıfta kaldı. Çıkışta çocuğu sınıftan zorla çıkardım agltarak çocuk gelmek istemiyor ama öğretmen sözünü dinlemedi diye sınıftan çıkardi. Şiddet içeren davranış dediği de oyuncağı yere atmış öğretmene sen tatlı değilsin acisin demiş. 1 1 buçuk saatte bu kararı vermesi beni çok sinirlendirdi pazartesi günü okul müdürü ile görüşcem. Ama başka ne yapabilirim yahu Allah aşkına 1 saat te gördün ne anladın kahin misin mübarek. Şeytan diyor pazartesi git saçını başını yol ama ben şeytan a uyar mıyım bilemedim çok sinirliyim aşırı aşırı
Şöyle bir düzenleme ekliyim sınıfta 4 öğrenci vardı 5.si benim oğlum olacaktı ama almadılar ve burası devlet okulu özel okul olsa alıştırmaya çalışırlar ama devlet okulu 1 saatye karar verebiliyor
Öğretmenin size olan yazılarından bile kibri belli bence, o sınıfta kalmasın bana kalırsa zaten. 1-1.5 saatte karar verecek kadar üstün başarılı bir öğretmense orada olmaz çok daha iyi yerlere gelirdi emin ol. Bence başka sınıf şansınız varsa öyle yapın ama yoksa da o sınıfa kesinlikle vermeyin.
410,438 soru
12,344,982 cevap
39,995 kullanıcı