0 oy
2,199 göst.
Diğer kategorisinde (10,449 puan) tarafından

image

image

kizlar kısaca anlatayım perşembe günü aradılar sınıfta boş kontenjan var gelin 4 yaş alicaz dediler cuma günü gittik kayıt yaptırdım 1 saat sınıfta kaldı. Çıkışta çocuğu sınıftan zorla çıkardım agltarak çocuk gelmek istemiyor ama öğretmen sözünü dinlemedi diye sınıftan çıkardi. Şiddet içeren davranış dediği de oyuncağı yere atmış öğretmene sen tatlı değilsin acisin demiş. 1  1 buçuk saatte bu kararı vermesi beni çok sinirlendirdi pazartesi günü okul müdürü ile görüşcem. Ama başka ne yapabilirim yahu Allah aşkına 1 saat te gördün ne anladın kahin misin mübarek. Şeytan diyor pazartesi git saçını başını yol ama ben şeytan a uyar mıyım bilemedim çok sinirliyim aşırı aşırı 

Şöyle bir düzenleme ekliyim sınıfta 4 öğrenci vardı 5.si benim oğlum olacaktı ama almadılar ve burası devlet okulu özel okul olsa alıştırmaya çalışırlar ama devlet okulu 1 saatye karar verebiliyor 

59 Cevaplar

+3 oy
(2,055 puan) tarafından
Yok daha neler 

Öğretmen bildiğin saçmalamış.

Yaşı küçük diye başından atmaya çalışıyor.

1 haftayı doldursaydınız haftayı geç iki gün gitseydi.
(10,449 puan) tarafından
Vallahi sadece cuma günü gittik 1 saat 1 buçuk saat kadar kaldı
(2,055 puan) tarafından
O öğretmenden kimseye fayda gelmez.
Öğretmen isen bir sorumluluğun var.
Oyuncak yere atması ile nasıl karar vermişse..
(10,449 puan) tarafından
O oyuncağı yere attığı için diğer öğrenciler korkmuş onlara da zarar verir gibi düşünüyor. Selim parkta bile asla bir çocuğa bir yabancıya vurmaz
(2,055 puan) tarafından
Bahane sadece Bahane.
Bende diyeceğim gördüğüm kadarıyla selim gayet uysal bir çocuktu.
-Reklam-
+2 oy
(5,544 puan) tarafından
1,5 saatte karar verebilme yeteneği olan bir öğretmen (!) yazık, harcanıyor. 

Ya cidden yazık kimler öğretmen oluyor. Cimere yaz müdüre şikayet et 
(10,449 puan) tarafından
Cimere yazicam pazartesi günü de müdürle konuşucam
0 oy
tarafından
Tovbeeeee bune beee şikayet et 
(558 puan) tarafından
Okulun sitesinde öğretmenin soy ismi yazar
(10,449 puan) tarafından
Baktım ama iki tane başka öğretmen ismi var onun ismi Yok
(558 puan) tarafından
O zaman ücretli öğretmen olabilir siz sakince bence müdürle gidip yüzyüze konuşup detayli bir şekilde anlatın eminim yardımcı olacaktır
(10,449 puan) tarafından
Ben işte sakin olma kısmında problem yaşarim çok aşırı sinirlendim.
(558 puan) tarafından
Haklısınız ama sakin olursanız kendinizi daha iyi.ifadee edersiniz
0 oy
tarafından
Bu devrın ogretmenlerı gerçekten uğraşmak ıstemıyor zaten küçükse okul kabul etmezdı benımde oglumu dıslıyor ogretmen ben zorla yolluyorum
(10,449 puan) tarafından
Bende zorla yollayaktim pazartesi günü ama şu saatten sonra ben o kadınla yüz yüze gelsem kendime sahip çıkamam otokontrolumu kaybederim
tarafından
Bızımde 4 yaş sınıfı ve sadece öğlen 1 sınıf var bende sabah ıstemıyorum mecbur öğlen gıdecek
(10,449 puan) tarafından
Ben öğlenci olsun istedim ama öğlenci sınıflar dolu diye sabahci ya aldılar. Ben çocuğu sabah erken uyandırdım ayilsin diye kahvaltı yaptırmadım beslenme hazırladım orda yer diye ama fırsat olmadı
tarafından
Ben ilk kayıt yapmaya gıden velıydım sırf oglencj olsun diye
0 oy
(14,697 puan) tarafından
1.5 saatte nasıl karar vermiş öyle ki srk çocuğu çok hırçın bir çocuk öğretmen demiş değiştireceğiz ben inanıyorum uyum sağlayacak 

Bu öğretmen kolaya kaçmış 

Bence müdüre gidin başka sınıfa versinler 
(10,449 puan) tarafından
Pazartesi günü konusucam müdürle ama eşim okula gitme ara konuş diyor seni karakoldan toplamak istemiyorum diyo. Valla çok sinirlendim yolarim elimde kalır
0 oy
(13,263 puan) tarafından
bu saatten sonra aynı öğretmene devam etse bşle öğretmen sorun çıkarabilir. anaokulu çnda ikametgah dışı yerler olabiliyor başka yerleri tercih edebilirsin. bu öğretmen kolaya kaçmış 
(10,449 puan) tarafından
Bu satten sonra ona vermem zaten öğlenci grubuna verirsem veririm ama onla yüz yüze gelirsem sıkıntı cikaririm
0 oy
tarafından
Du bismillah benimkide 4 yaş sübyan okuluna gidiyo  daha anlamıyolar bile hemenmi pes etmis 
(208 puan) tarafından
Aaa ne güzel birşeymiş ben ilk defa duyuyorum valla. Çok teşekkür ederim canım her ayrıntısıyla anlatmışsın aklımda dursun ilerde bende yollarım belki oğlumu şimdi küçük daha :)
(10,449 puan) tarafından
Benim 7 8 yaşlarında kız kardeşim 4 ve 5 yaşında 2 yıl gitti cokda güzel şeyler öğrendi sübyan kursunda ama bize yakın yok maalesef. Kuranı kerim i okumayı öğrendi birçok süre ezberledi bunun yanı sıra okul öncesi eğitimi de aldı. Meb e bağlı olanlar da var
tarafından
Ne demek canim benim büyüsün oda gider inşallah cok guzel duygulu bisey öğrenmesi bunlari duyman  ❣️

Benimde yakin diye verdim bide eglensin diye evet canim buda MEBe  bağlı yasal kurs tabikide 4 yaşında hafiz olan cocuklar bile var en temiz beyindeler şuan ne verirsek onu kapiyolar  sizin öğretmen uğraşmak istememis canım kimisi sabırsız
(208 puan) tarafından
İnşallah inşallah canım rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
tarafından
İnşallah aminnn kuzum ❣️
0 oy
(647 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Öğretmen ücretli olabilir mi? 
(10,449 puan) tarafından
Onun sınıfında bir erkek 3 kız öğrenci vardı 2 erkek benim oğlum olacaktı olamadı
(647 puan) tarafından
Böyle bir lüks yok yani özel okullar bile daha kalabalık.
(10,449 puan) tarafından
Özel okul olsa selimi havada kapar. çok konuşkan çok girisken bıcır bıcır asla susmayan neşeli bir çocuk ama yaramaz da kabul ediyorum. Öğretmen tecrübesiz ve çok genç uğraşmak istemiyo
(647 puan) tarafından
Diyorum ya benim kızım bir de 3 yaş grubunda ve sınıf çok kalabalık. İlk hafta hele çoğu çocuk için çok zor geçmiş ama kadın kimseye bu şekilde bir tavırda olmadı. En az 2 3 hafta zaten alışması sürer. Ben okulun sitesine baktım öğretmenin ismi yok. Okulda 3 tane mi ogretmen var? Ya yeni geldi ya da ücretli. Şu sıralar yeni atama da olmadı. Ücretli yapanlar da genelde öğretmenlik mezunu bile olmuyor
(10,449 puan) tarafından
Bilmiyorum ki bir seher öğretmen vardı daha önce görüşmüştük o öğlenci grubunda onunla görüşcem tekrar ama ben o kadının da peşini birakmicam
0 oy
(869 puan) tarafından
Bu nasıl öğretmen bizim sınıfta öyle zor öğrenciler vardı öğretmen kazanmaya çalışıyor hatta en çok onlarla ilgileniyor hem gönderip ğöndermene öğretmen değil sen karar verirsin bence şikayetçi ol
(10,449 puan) tarafından
Susmicam peşini birakmicam şikayet edicem de nereye nerelere şikayet edebilirim
(546 puan) tarafından
Cimere yazabilrsiniz diye biliyorum milli eğitime gidebilrsnz yani hani birkaç ay olur anlarım da 4 yaş daha kural filan bilmez ki öğrenmesi de zaman alır öğretmen sabırlı davranmalı özel çocuk ya da hiperaktf olur anlarım da yönlendirir filan direkt başından atmış
(10,449 puan) tarafından
Bak bunu da kabul ederim ben cocugumu daha 16 aylıkken çocuk gelişim uzmanına götürdüm 24 aylıkken dil terapistine götürdüm varsa bir sorun bakalım çaresine ama ikisi de bir sorun görmedi çocukta. Hanımefendi uğraşmak istemidi harekeli yaramaz çocukla. Tek başına nasıl karar verebiliyor niye alışması için zaman verilmiyor ben bunlara.sinirleniyorum.
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Ay bizim okuldaki öğrencileri bir görsen. Kıyamet gibi hala alışamadılar. Ama asla böyle bir tavır görmedim. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. 
(10,449 puan) tarafından
Güle oynaya girdi okula ayakkabısini kendi çıkardi ceketini çantasını dolaba kendi astı diğer sınıfa girmek istemiş orda büyük öğrenciler varmış izin vermemiş öğretmen de iki sınıf yan yana kapıları açık onlar yerde oturmuş etkinlik yapıyorlardı selimde onların yanına gitmek iştemis öğretmen izin vermeyince sen tatlı değilsin acısın demiş elindeki oyuncağı yere atmış ve dolabın kapağını hızla çarpıp kapatmış bir çocuk için bence normal bisey
(2,940 puan) tarafından
Tabikide normal. Ay neler görüyorum okulda hergün. Asla bu şekilde davranış duymadım. Bizimkide devlet okulu. Ama özelden hiçbir farki yok.
(10,449 puan) tarafından
İşte bazı şeylerde biraz şans işi ki oda bizde yok maalesef
(2,940 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun. Müdürle konus bakalım. Ama öğretmen öğrenci ilişkisi kötü olmus. Bu tavır cocuğu okuldan bile soğutur.
(10,449 puan) tarafından
Yahu kadına diyorum ki çocuk hevesle panduf seçti suluk seçti sen küçücük bir çocuğun hevesini kircaksim öğretmeni bırak vicdani olan biri kestirip atamaz
0 oy
(4,538 puan) tarafından

Öğretmenin size olan yazılarından bile kibri belli bence, o sınıfta kalmasın bana kalırsa zaten. 1-1.5 saatte karar verecek kadar üstün başarılı bir öğretmense orada olmaz çok daha iyi yerlere gelirdi emin ol. :) Bence başka sınıf şansınız varsa öyle yapın ama yoksa da o sınıfa kesinlikle vermeyin.

(10,449 puan) tarafından
Yok asla o öğretmene yollamam. Ben gidip onu yolmamak için kendimi tutmaya çalışıyorum ben kendimi çok güzel sakin sakin ifade etmeye çalışırken onun cevapları beni aşırı sinir etti
0 oy
(13,603 puan) tarafından
Sınıf sadece 5 öğrenciden mi oluşuyor? 

Okul müdürü ile görüşme direk milli eğitime git canım düzeni sağlaması gereken öğretmen bi saat de isimlerini bile öğrenmeden nasıl bu kararı almış ki çok saçma
(10,449 puan) tarafından
Sınıf ta 4 öğrenci vardı 5. Ci benimki olacakti olamadı.gidecegim pazartesi günü elimden geleni yapacağım
(1,896 puan) tarafından
Devlet okulun damı 4 öğrenci var.  Eğer devletse var bu işin içinde bişey yada öğretmen çok büyük torpilli . Yorumlarda okudum çocuğa sen acısın denir mi nasıl öğretmen bu yaa
(10,449 puan) tarafından
Devlet anaokulu 4 öğrenci var eleye eleye 4 kişi bırakmış. Sen acısın diyen benim oğlum. Öğretmenine demiş sen tatlı değilsin acısın demiş oğlum
(13,603 puan) tarafından
Bu işin peşini bırakma devlet okulunda 4 öğrenci ne demek uğraşmak istemiyor belli ki bu öğretmen
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Şok oldum yorum yapamıyorum o derece
(10,449 puan) tarafından
Şimdi gidip o okulu bir birine katsam kim bana haksizsin diyebilir
(7,750 puan) tarafından
Terbiyesiz başka bir şey değil ya sen sakin ol canim haklı iken haksız duruma düşme
0 oy
(1,815 puan) tarafından
Demekki bizim öğretmenin yerinde olsa kafayı yerdi. Şikayet et kesinlikle ve başka sınıfa vermeye çalış 
(10,449 puan) tarafından
Daha önce konuştuğum bir öğretmen var öğlenci grubuna bakiyo onunla görüşcem ve okul müdürü ile görüşcem
0 oy
(67 puan) tarafından
Ayy bu ne  kız şaka gibi nasıl bir öğretmen bu çok güzel konuşmuşsun gerçekten ya ve oraya gönderme zaten çocuğunun psikolojisini bozar o kadın ama kesinlikle işin peşini bırakma bir öğretmen bunu yapamaz kusura bakmasınlar bunlarda iyice havalı oldular bende öğretmenim atanmadim ama okudum okadar ve ücretli de olsa çalıştım çok zor öğrencim vardı hiç unutmam adı Beşirdi ve ben çok güzel davrandım kitap okumayı sevmeyen çocuğa kitap okumayı sevdirdim dördüncü sınıf öğrenci daha sayıları saymakta yazmakta sıkıntı çekiyordu onunla bile ayrı uğraştım çok az para alıyordum ama yeri geldi eve gitmez bir iki saat çocuklarla özel ilgilendim ve hiç unutmam üniversitesitee akademisyen bir hoca vardır oğlu benim öğrencimdi kadın okadar memnun kaldı ki çok güzel şeyler öğretiyorsunuz eve gelip gösteriyor anlatıyor dedi bir akademisyenden bunu duymak nasıl güzel şuan 4 yaşında kızım gidiyor okula ve öğretmenine dedim oyuncak toplamaktan eriniyor inşallah düzelir okuldaki oyuncakları toplamak istemiyorum çok yoruluyorum dedi bak ben bundan dert yandım kadın bana dedi ki olsun bu yaş grubu böyle hepsi aynı şeyi diyor onbeş dk oyuncak topluyorlar eriniyorlar alışacak dedi ve hatta dedi sizin kız oyuncak toplama saatinde tuvaletim geldi diyip dakikalar sonra geliyor çok fena çünkü kadın gülerek anlatıyor bak ne güzel ben üzüldüm utandım hani yapmıyor diye okulda size sıkıntı yaşatır falan diye kadın geçecek düzelecek hiç takmayın böyle şeyler dedi geçen sene üç yasa gönderdim yarım gitti ama küçüktü video atıyordu öğretmen işte diğer çocuklarla etkinlik yapıyor benimki oturmuş sesi geliyor öğretmene diyor sizi anneanneme şikayet edecem falan kadına az cektirmedi kızcağız daha küçüktü bir de yani sabır gerektirir gerçekten bir buçuk saatte bir çocuk anlaşılmaz gönderme lütfen çocuğunu da bütün okul hayatını etkiler asla unutmaz 
(647 puan) tarafından
Bence bu öğretmen ücretli ama öğretmenlik mezunu bile olmayabilir. Sonuçta su urunleri mezunlarına bile öğretmenlik yaptiriyorlar
(10,449 puan) tarafından
İşini hakkıyla yapan herkesten Allah razı olsun gerçekten. Bazı işler bazı meslekler sadece para kazanmak için yapılmaz . Bu işini sadece para kazanmak için yapan biri bence
(67 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya ücretli ya da başka bir meslekten geliyor başka bir açıklaması olamaz ve bu kadar rahat konuşamaz açıktan çocuk gelişimi okuyorum ben evet örgün okuyan kadar iyi olamam ama en azından başka bir bölümden de okudum öğretmenliğim var ya dört sene okudum formasyonumu aldım şimdide çocuk gelişimi okuyorum ve ne yazık ki böyleleri yüzünden ücretli bile yapamıyoruz torpilli bir şekilde girmiştir emin olun müdürün falan bir tanıdığı da olabilir anca öyle bu kadar rahat olunur
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Şikayet edebildiğim kadar yerlere şikayet ederdim ben olsam . Öğretmen olmaya bile hakkı olmayan biri. 4 kişilik bir sınıfda öğretmenlik yapmak nedir zaten 5. Çocuğumu idare edememiş . 
(10,449 puan) tarafından
Valla nereye ne kadar edebiliyosam o kadar edicem
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Okula giderdim büyük konuşmayacağım ama parayı niye aliyorlar acaba tabiki ilk bir kaç gün bu şekilde olur sonra alışır normal bu
(10,449 puan) tarafından
Kendimi tutamayıp pazartesi sabah gideceğim yuz yüze söylesin bakayım o merci o yetki.var mi? Ya evini bilsem gidip yoluvam o derece sinirliyim. Ama haklı iken haksız konuma düşmek istemiyorum o.yuzden pazartesi okul müdürü ile konuşucam
0 oy
(20,607 puan) tarafından
Bizim sınıfta bi çocuk var herkesi dövüyo muhammed aliyede kaç kez vurdu en son yüzünü çizdi hemen gidip konuştum asla tekrarlanmasını istemiyorum hocam dedim çok anlayışla karşıladı çözeceğini söyledi bende kabul ettm sonuçta diğeride çocuk çözümcü olmak lazım yıkıcı değil bu öğretmenin yaklaşım tarzı başından atmak resmen 
(10,449 puan) tarafından
Yavrum eleye eleye 4 çocuk bırakmış onlar da hani şöyle otur deyince oturan kalk diyenve kalkan sessiz sakın bebeler. Devlet anaokulu ve 4 öğrenci kadın Kendi kafasına göre karar veriyor kim gitsin kim kalsın ne müdür ne bişey
(20,607 puan) tarafından
Aa çok saçma ama sıkıntıya gelemiyosa öğretmen olmasaymış canım
0 oy
(18,096 puan) tarafından
Israrla diretemez yani öğrenci seçme hakkı yok sana getirme çocuğunu diyemez canm 
(10,449 puan) tarafından
Ben yüzsüzlük yapıp pazartesi günü götürecektim ama bu yazişmadan sonra gidersem kavga ederim
(18,096 puan) tarafından
Bilemedim ki canm benimki 4.5 yaş  bana da öğretmen yasi küçük ezilir dedi seneye gönderin dedi bende tamam dedim ama bizim öğretmen bu şekilde tavırlı değildi gayet kibar bur şekilde anlattı ben seneye gondericem
Ama bu öğretmenle yan yana bile gelme başka öğretmen vardır illaki müdürle konuş
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ne gerekiyorsa yap bence daha 2 hafta geçmemiş ki kaldı ki öyle konuşamaz diye biliyorum şikayet et aklı başına gelsin 
(10,449 puan) tarafından
Benim oğlum sadece 1 gün gitti 1 1 buçuk saat kaldı sınıfta
(1,555 puan) tarafından
Aaaa çok az zaman ben kızımı geçen sene yazın verdim özele sahibi diyordu ki 1 hafta deneyelim olmazsa ben zaten alamam diyor hem çocuğa yazık diyordu öğretmeni sağolun 3 günde halletti kızımı bizden asla ayrılmazdı yine aynı okula verdim şimdi  4 yaşında erken başlattık biz sizin öğretmen kolaya kaçmış
(10,449 puan) tarafından
Güle oynaya girdi sınıfa çantasıni montunu kendi astı fazla harekeli ve fazla konuşuyor uğraşmak istemedi benim anladığım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 369 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
9 cevap 100 göst.
+1 oy
1 cevap 62 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu

410,438 soru