0 oy
2,170 göst.
Diğer kategorisinde (10,395 puan) tarafından

image

image

kizlar kısaca anlatayım perşembe günü aradılar sınıfta boş kontenjan var gelin 4 yaş alicaz dediler cuma günü gittik kayıt yaptırdım 1 saat sınıfta kaldı. Çıkışta çocuğu sınıftan zorla çıkardım agltarak çocuk gelmek istemiyor ama öğretmen sözünü dinlemedi diye sınıftan çıkardi. Şiddet içeren davranış dediği de oyuncağı yere atmış öğretmene sen tatlı değilsin acisin demiş. 1  1 buçuk saatte bu kararı vermesi beni çok sinirlendirdi pazartesi günü okul müdürü ile görüşcem. Ama başka ne yapabilirim yahu Allah aşkına 1 saat te gördün ne anladın kahin misin mübarek. Şeytan diyor pazartesi git saçını başını yol ama ben şeytan a uyar mıyım bilemedim çok sinirliyim aşırı aşırı 

Şöyle bir düzenleme ekliyim sınıfta 4 öğrenci vardı 5.si benim oğlum olacaktı ama almadılar ve burası devlet okulu özel okul olsa alıştırmaya çalışırlar ama devlet okulu 1 saatye karar verebiliyor 

59 Cevaplar

0 oy
(6,010 puan) tarafından
Valaha burda cocuklar öyle kavgacı tukuryorlar insanların yuzune çocuk 6 yaşında düşün sayı renk konuşma hicbisey blmiyor yinede hayret ettim çocuğu kovarlar dedim kendi kendime ama okulu btrdi yani alişmis oda zamanla uyum sağlamış pis öğretmene denk gelmişsiniz burdada 4 yaş kontejan varsa alırlar ama küçük dediler bizde seneye gönderelim dedik benimde kızım 4 yaşında 
-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından
Müdürle konuş o kadın öğretmen falan değil ya resmen online mezun olan yeni yetmedir. Az çocuk olsun kafamı dinleyeyim kafasındadir. Zaten devlette olmasının avantajını kullanıyor yoksa özelde direk kapı dışarı olurdu bu hareketle.
(10,395 puan) tarafından
Müdürle konuşucam cimere şikayet ettim pazartesi ilçe milli eğitim bize çok yakın bizzat oraya gidicem konuşup anlaticam b
0 oy
(2,394 puan) tarafından

Dava açsan kazanır mısın acaba ? Bu nasıl öğretmen bir çocuğun ilk şansı güzel bir öğretmene denk gelendir yazıklar olsun inşallah bizimki de böyle bisey yazmaz aynı şeyleri yaşıyoruz bakalım:(

(10,395 puan) tarafından
Ayy biz senle aynı gibiydik ben yüzsüzlük yapıp pazartesi yine götürcektim bu yazişmadan sonra o öğretmene asla vermem. Bakalım okulda başka sınıfı denicem. Müdürle konuşucam gerekli yerlere şikayet edicem benim çocuğuma böyle davrandi başkasına davranmasin
(2,394 puan) tarafından
Kuzu bilmiyorum ya bizde mi sorun var anlamadım gitti iki hafta oldu heran bizede yol verilebilir :( başka okul veya sınıfı dene bakalım
(10,395 puan) tarafından
Siz yine 1 2 hafta denediniz olmuyo dersiniz biz 1 saatte sepet olduk
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Önce müdürle konuş sonrasında mutlaka da o öğretmenden şikayetçi ol çocuğunu başka sınıf varsa eğer oraya alırlar almak zorunda yani bu nasıl iş sen okulun adını ve öğretmenin adını yaz şikayet ederken onlar bilirler kim olduğunu 
(10,395 puan) tarafından
Cimere yazdım okulun adıni adresini öğretmenin adını yazdım ama soyisim ne bilmiyorum inşallah bir sonuç çıkar. Ben o okula göndermesem bile çocuğumu o kadın o okulda kalmasın başka çocuklara bunu yapmasin
0 oy
(850 puan) tarafından
Kesinlikle yaptığı çok yanlış, çocuğu kazanmaya çalışması gerekirken. Okuldan alınması çözüm değil 
(10,395 puan) tarafından
Bence de ama pazartesi olsun bakalım bakacağım bütün tuşlara basicam öyle çocuk sece sece premses öğretmen olmak var mı
0 oy
(403 puan) tarafından
Direk cimere yazın hiç muhatap bile olmayın, 4-6 yaş kuran kursuna gönderin hem dini bilgiler hemde anaokulu etkinlikleri yapıyolar arkadaşm 2 yıl gönderdi oraya çok da severek gitti kız 
(10,395 puan) tarafından
Ya çok uzak bize sübyan kursu buldum ama otobüs de yokw servis de yok ters yerde kalıyor
0 oy
(1,746 puan) tarafından
Ben olsam gerekli yerlere şikayet ederim ama çocuğumu da o öğretmene göndermem. 
(10,395 puan) tarafından
Cimere yazdım eşimin adına da yazdiracam müdürle de konuşucam ilce milli eğitim e de gidicem. Yapabildigim herşeyi yapicam
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Oğlunun yaşı gayet uygun zaten 6 yaşında ilkokula başlıyor çocuklar. Alıştırmak için öğretmen hiç çabalamamış bile direk öğretmeni şikayet et bence ama yine o okula çocuğunu gönderirsen öğretmen dışlayabilir varsa farklı bir öğretmenin sınıfına ya da başka bir okula gönderebilirsin.
(10,395 puan) tarafından
O kadına asla emanet etmem çocuğumu bu saatten sonra deneyimsiz ve tecrübesiz olduğu çok belli öğlenci grubunda yer olursa oraya veririm
(2,056 puan) tarafından
bence de canım en iyisini yaparsın
0 oy
(523 puan) tarafından
Nasıl bir sınıfta 4-5 ogrenci oluyor onu anlayamadım. Benim 18 tane öğrencim var 4 yaş 3 tanesi sorun çıkarıyor. Biri hatta masaya çıkıyor sınıftan kaçıyor etkinlik karaliyor oyuncak fırlatıyor lambayla oynuyor asla söz dinlemiyor annesiyle görüştüm müdürümüz alışır sabret fln dedi. Sizinki daha bişey yapmamis ki ben anlamadım yani
(10,395 puan) tarafından
Kuzum valla ben selimi çıkarmak için sınıfa girdim 3 kız öğrenci bir erkek öğrenci birde Selim vardı. Diğer sınıf kalabalıkti onlar büyük 5 ve 6 yaşti. Bize alışmak için süre taninmadi benim kızdığım nokta bu. 1 saat gördü ve tek başına karar verdi. Bir hafta gitse alişamasa.zorlansa ben çocuğumu zaten göndermem. Ama çocuk hevesli ve okulda kullanmak için panduf seçti kendi suluk seçti. Yolda gelirken öğretmenime göstericem sulugumu guzel mi baksın divem falan diyordu.
(523 puan) tarafından
Devlet anaokulu dediniz değil mi?
Ücretli öğretmen fln olabilir uğraşmak istememis bellki az para aliyor. Ücretli ogrenmenler. Ama yine de yaptığı şey yanlış. Benim 18 çocukla pestil oluyorum ama mecburuz yani. Çocuğunu al git deme hakkımız yok
0 oy
tarafından
Sakın bu işin peşini bırakmayın ögretmenin mesajını müdüre gösterin cimere şikayet edin atılsın okuldan böyle terbiyesiz insanlar ögretmenlik yapmasın maden zorsuyon ugraşasasın yok git evinde zıbar be kadın ne diye cocukların vebalina giriyorsun
(10,395 puan) tarafından
Elinden geleni yapacağım susup köşeme geçmem
tarafından
Sonucu banada haber edermsiniz
0 oy
(1,933 puan) tarafından
Biz ölelim o zaman. Benim 16 öğrencimin 12 si Türkçe bilmiyordu. Kapıyı tekmeleyen mi dersin, kavga eden mi dersin bana vuran, sandalye atan mi dersin neler gördük. Aylarca öğrenci alıştırmaya çalıştım. Sırtımda 2.kata çıkardım okuldan kaçarken yakalamıştım. 1.5 ay veliyi sınıfa kadar aldım. Müdür bile kayıt silelim dedi ben sildirmedim. Bu nasıl bir öğretmen cidden bu grupta gordüklerime saşırıyorum ben. Kendi karar veremez ki kayıt silmeye. Siz müdürle görüşün. Milli eğitime sikayet edin gerekirse. 
(647 puan) tarafından
Bence ogretmenlik mezunu olmayan bir ücretli
(10,395 puan) tarafından
Cimer e yazdım pazartesi günü müdür ve ilçe milli eğitime gidip konuşucam. 1 saatte nasıl karar verdiğini onlara da anlatsın bana da anlatsin. Benim oğlum da yaramaz şımarıkdir ama konuşunca anlar anlaşır asla başka bir çocuğa vurmaz elinden birsey çekip almaz. Arkadaşım birlikte oynayalim.der paylasimcidir. Kardeşi ile sert hırçın oynar ama başkasına onu yapmaz. Sözümü hiç dinlemedi dedi öğretmen bana. Benim sinirlendigim konu bize alişmasi için Zaman fırsat verilmedi. Belki çocuğa kendini sevdirse çocuk zaten alışacak onun dediğini yapacak
(1,933 puan) tarafından
Milli eğitimden torpilli biri olabilir
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Diğer çocukların yaşı kaç? Şöyle düşünün egerki 5 yaşa yakinsa sizin çocuğunuz gerçekten küçük ve hazır değil , gerçekten 1 ay bile fark ediyor çocuklarda 
(10,395 puan) tarafından
Canım ben başvuru yaparken bana 4 yaş sınıfı acamicaklarini söylediler. Ama bilgilerim alındı perşembe günü aradılar 4 yaş sınıfı açtık gelin diye bizde cuma günü gittik diğer çocuklar boy olarak hemen hemen Selim'le eşitti. Yaşlarını bilemem. Ama yan sınıfta büyükler vardı onların büyük olduğu belli 2019 2018li çocuklardi. Ama benim kızdığım nokta bize alışmak için zaman verilmedi.
(2,091 puan) tarafından
Bence sakin olun evet oğlunuz hazır olabilir ama hirpalamayin kendinizi nede çocuğunuzu öncelik evet 2019 2018 arada kaynatıp 2000 lilerle aydan büyük olan çocuklar olabilir diğerleri daha iyi komut  alıp sizin yavrunuz küçük kaldıysa öğretmen ona sığındı hazır değil diye, evet dediğiniz gibi oyuncak atmak vs kıstas değil daha 1 saat içinde dur çocuğu tanı o sana alışsın..aman bilmiyorum ben okul hayatı yaklaştıkça anksiyetem artıyor ben göndermek istemiyorum hiç
(10,395 puan) tarafından
Hepinizin çocuğu var hepimiz çocuğumuz için iyi olanı isteriz. Ben çocuğumun yapamadığını zorlandığını mutsuz olduğunu bilsem zaten göndermem. Hevesli bir çocuk istekli bir çocuk aglamadan güle oynaya girmiş bir çocuk. Biz bugün suluk aldik panduf aldık kendi seçti okulda giyicem diye öğretmenime göstericem bakalım begencek mi diyor Yolda gelirken. Şimdi bu çocuğa pazartesi okul yok nasıl diyim ben
0 oy
tarafından
Sizi bikemiyorkm ama komşumun çocuğu 4 yaşında benim çocuklarıma aşırı derecede zarar verdi ve asla paylaşımcı değil bana göre herşeyde öğretmene baglanmamali ya bende anasınıfına gönderiyorum oğlum 5 yaşını geçti 4 yaşındada gitti sınıfında kendi çocuğuma sarar veren biri olursa önce öğretmene sonra aileye hesabını sorarım 
(10,395 puan) tarafından
Ben oğlumun başka bir çocuğa vurduğunu asla görmedim vurma huyu yok bağırır ağlar ama vurmaz. Alışma süresi bile tanımadılar çocuğa bende bunun hesabını sorarim
0 oy
tarafından
Cimere yaz ....
(10,395 puan) tarafından
Yazdim dönüş olur mu bilmiyorum ilk kez yazdım cimer. Hep duyuyodum yazmak bugüne kısmetmiş
0 oy
(4,354 puan) tarafından
Benim oglumunda gecen sene anasinifinda, sinifina yasiti olan ama cocuklara siddet gosteren bi cocuk geldi ama ogretmen 1 hafta 10 gun gozlemledi. Ayak uyduramayinca veli kendi istegiyle aldi. Sinifta dislayacak veli yoktu, ogretmenimizde zaten ozel egitim hocaligi yapmis anlayisli bir hocaydi ki sinifimizda ozel bile cocugumuzda vardi 1 sene boyunca. Bu sene 1. sinif, daha 1 haftada sinifta sac basa giren cocuklar olmus oglum anlatti. Ogretmen velilere bile iletmeden cocuklarla konusmus. Her cocugun kural tanimadigi veya uymadigi zaman oluyor. Ogretmen cocugun laflarina alindi zaar. Malesef simdiki bazi ogretmenler(hepsi icin demiyorum asla cok guzel ogretmenlerde var) memur kafasi beni yormayan cocuk olsun, saatimde gelip saatimde hemen cikayip kafasinda ne yazik ki. Mudure cikin gerekirse sinif degisikligi isteyin en olmadi ilce egitim mudurlugune sikayet edin.
(10,395 puan) tarafından
Hepsine gideceğim gerekenin yapılmasını isteyeceğim. Bak 3 5 gün gitse denese olmasa yapamasa ben çocuğumu niye zorliyim zorlamam. Öğretmen hanım kendini hiç zorlamak istemedi
0 oy
tarafından
Bunun devleti özeli yok hatta devlet olup 5 kişilik sınıfı ilkkez duyuyorum çok şaşırdım doğrusu . daha 5 çocukla baş edemeyen üstelik 1 saatte saçma sapan sebeplerle pes eden kişiye ben eğitimci demem. Kesinlikle şikayet edin ilçe milli eğitime gidin, cimere yazın müdüre şikayet edin. Hakkini yemek istemem ama kesin torpilli bir ablamiz bu kadar rahat hareket ediyor. Siz hakkınızı arayın belki uyarı alınca aklı başına gelir. Bizim okul da devlet anaokulu, üstelik 3 yaş grubu ve tam 17 kişi düşünün 17 tane 3 yaş...  Birkaç tane illallah ettiren öğrenci var biz okul giriş çıkışlarında dayanamıyoruz valla annesi hergun ağlaya ağlaya geliyor ağlaya ağlaya gidiyor. kadın kaç kez artık getirmeyeceğim dediği halde öğretmen güzel güzel konuştu yaşı küçük halledeceğiz falan diye. Maaşı dışında  ekstra para almıyor bu kadın, özelde olup öğrenci (müşteri) kaybetme tasası da yok. 0 halde 17 öğrencinin zorluğunu cekerken ekstra  zorlu öğrenciyi bile kazanmaya çalışıyor.  Uyum süreci tam 2 hafta sürdü en az 2 hafta gözlem yapar sonra karar veririm diye en başta söyledi. 2 hafta sonunda bu çocuklardan 2si uyum göstermeye başladı ara ara sıkıntı çıkıyor ama olacak o kadar daha 3 yaşındalar. Sadece 1 tanesi hâlâ sıkıntılı gibi ama öğretmen biraz daha sabredelim yeni doğmuş kardeşinin kıskançlığı var evde bebekle anneyi yanlız bırakmamak için böyle davranıyor düşüncesinde ve o öğrenci için çabalıyor işte 
(10,395 puan) tarafından
Valla böyle canla başla çalışanlara aldığı her kuruş helali.hos olur ama.gel gör ki ikisi de aynı maaşı alır. Alıştırma süreci bile olmadan 1 saat te tek başına karar verdi hanımefendi. Bazı meslekler sırf para için yapılmaz maalesef bize denk gelende meslek aşki yok maalesef uğraşmak istemedi ama ben onla ugraşicam. Ne kadar merci varsa şikayet edebileceğim hepsine başvurucam muz cumhuriyeti değil burası
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Bu nedir arkadaş. Edilebilecek ne kadar yer varsa şikayet et. Öğretmenlik bu degil. Çocuğun ve senin adına üzüldüm. Ama bundan sonra o öğretmene gonderme kesinlikle. Çocuğunu daha çok yıpratır bu vicdansizlikla 
0 oy
(51,590 puan) tarafından
cimere de yaz baska öğretmene ver 
0 oy
(619 puan) tarafından
Robot gibi davranmasını mi istiyor bu öğretmenler 4 yaşındaki çocuktan? Maşallah 2 saat olmadan nasıl da anlamış. Kızım 2 yaşında Allah biliyor ya elimde olsa hiç göndermem evde kendim ogretirim her şeyi 
0 oy
(442 puan) tarafından
Yapacağınız şey. O öğretmenle hiç muhatap olmadan çocuğu varsa başka sınıfa aldırmak yoksa. Müdürle konuşup durumdan haberdar etmek ve çocuğu başka bir okula göndermek. Ve milli eğitim hattını arayıp şikayet oluşturmalısınız. Ben de öğretmenim evet ilk başta şiddet falan deyince farklı düşündüm ama eğer dediğiniz gibiyse durum hazırbulunuşluk değil gibi duruyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 369 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
0 oy
9 cevap 100 göst.
+1 oy
1 cevap 60 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (209 puan) tarafından soruldu

409,902 soru