0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (317 puan) tarafından
Arkadaşlar kızım 3 buçuk yaşında .geceleri çok sık bacakları ağrıyor kasıyor sürekli hareket ettiriyor.masaj rahatliyor...yine şimdi uykusundan uyandı ağlayarak bacağım ağrıyor diye..bu şekilde olan var mı . huzursuz bacak sendromu şüpheleniyorum...ama bilemeedim.. doktora götürdüm ama büyük sehirdeki doktora götürün dedi .

3 Cevaplar

0 oy
(8,634 puan) tarafından
Bu konuda biri daha post açmıştı büyüdükleri için boy atarken oluyormuş acaba çok zorluyorsa bir ağrı kesicimi deneseniz
(317 puan) tarafından
Şimdi verdim inşallah ise.yarar canım masaj yaptım.rahatladi yine ağlayarak uyandı..ben acmist.daha öncede yine ağrı olduğunda cevap veren olmamışti.
-Reklam-
0 oy
(1,660 puan) tarafından
Oglum 5 bucuk yasında suan 6 7 ay once oda oyleydi geceleri agriyla uyaniyordu ağlıyordu masaj yapip parol veriyordum doktor  hani bunlarla geciyosa büyüme ağrısı demişti  ondan sonra 2 3 kere daha uyanip uyanmadı ama ihmale gelmez götür yinede
(317 puan) tarafından
Randevu bulamıyorum ama aklımda sürekli Allah beterinden korusun
0 oy
tarafından
Canım sakın aksatma götür kuzenimin oğlunun da aynı şikayetten götürdü 4 yaşındaydı iltihaplı romatizma demişler ve çok riskli ilaç tedavisi görmek zorunda ama tabi boy attığı içinde olabilir sen yine de ihmal etme götür derim ben 
(317 puan) tarafından
Goturcem canım burada çok götürdüm ama çocuk nöroloji bakması gerekmiş sanırım..oda.buyuk.sehirde randevu bulamiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
7 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hsnrmysa (1,410 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 417 göst.
18 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Circassian (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 113 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

401,984 soru

12,034,167 cevap

36,262 kullanıcı

...