0 oy
64 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (883 puan) tarafından
2. Kutuya geçtim kızlar 7 gün geçiktim bu normal mi sizce 

1 cevap

0 oy
tarafından
Adetinin kacibci gunu basladin hapa 
(883 puan) tarafından
Son günü başlamıştım
tarafından
Ondan olabilir iste adetin ilk gunu icmek en guzeli ben ilk aldiginda gec kalmisim adetimin son gunleriydi eczaci sonraki adetini beklemezwen duzensizlik yapabilir dedi 1 ay daha beklemistim baslamak icin
(883 puan) tarafından
Bende doktora ancak randevu buldum 2 günde erken gelince son gün gitmiş oldum emzirdiğim için sormadan başlayamadım qma çok ara kanama yaptı bana ilk pakette şimdide 7 gün geçirdi koruma yapıyormudur artık endişe etrim ilk pakette ektra korun dedi doktor şimdi gerek varmı bilemedim ne stresli işmiş
tarafından
Kac aydir kullaniyosun
(6,022 puan) tarafından
ilk gunu baslanir ilk gunu kacirdiysan 5. gunu baslanir hapa. ama bir hafta ek koruma lazim. sen cok karistirmissin baslanmamasi gereken zamanda baslamissin . birkac aya duzelir adetin eger hamile kalmadiysan:)) cunku yanlis zamanda baslamissin. sansin yaver giderse hamile kalmazsim. talihsiz isen kader sana aci yuzunu gisterir:) ama hap ictigin icin hamile kalmis olsan bile bebgin sagligi konusunda dr endise duyar bence. malesef
(883 puan) tarafından
2. Paketim
(883 puan) tarafından
Reglm zaten 5 gün sürüyor 5. Gün başlamış oluyorum hamilelik riskin yok ektra koruma yaptık ilk ay doktorumuz öyle demişti şuan 2. Paketteyim ve 7 gün gelmedi  doktor ne dediyse onu uyguladım aslında bugün başla dedi bana bende gidip alıp başladım o gün :(
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 71 göst.
9 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
0 oy
1 cevap 21 göst.
0 oy
9 cevap 178 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu