0 oy
839 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (209 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar kısa keseceğim daha iki hafta kadar önce eşimin telefonunda mesaj gördüm. eşimin yazmadığı çok belli ama. Arkadaşım sevgilisinden ayrılmış engellenmiş benim telefonumdan ulaştı dedi. Tartıştık bir daha yapma istemiyorum kabul etmiyorum böyle bir şeyi dedim konu kapandı. Az önce tesadüfen yine mesajlarında gördüm mesaj atılmış. Napıyım kıyamıyorum üzülüyor diyor. çok rahatsız oluyorum. konuşmuyoruz şuan haksız bir tepki mi veriyorum? 

11 Cevaplar

0 oy
(10,461 puan) tarafından
Senin tepkin gayet haklı. Saçmalamasın oldu olacak telefonu arkadaşı kullansın. Böyle bir saçmalık mı olur 
(209 puan) tarafından
Aynı şeyi söylüyorum biliyor musun benim telefonumu benden başka kimse kullanamaz yapamazsın diyorum nolmuş sanki kızla ben mi konuşuyorum diyor. Şeytan diyo vur kır telefonu ulaşılacak bir telefon da kalmasın ortada
(10,461 puan) tarafından
Bazen o şeytanı dinlemek iyidir :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoooo al at  duvara eşin lde desin ki karımda böyle delirdi atma 
(209 puan) tarafından
Şeytan diyor zaten yap diyede çok sabırlı bi insanım
0 oy
(134 puan) tarafından
Bence haklısın ben olsam bende istemem kendi telefonundan engellendiyse o numarayı da engelleyebilir kiz. gitsin başka hat alsın çok yazmak istiyorsa ne münasebet 
(209 puan) tarafından
Değil mi ama ya ne alaka yani banane arkadaşının aşk hayatından yemiş ki bi halt engellemiş kız
0 oy
(2,037 puan) tarafından
Liseli yalanları gibi bu kocanın numarasını da engeller cokmu zor, bak inanmış gibi yap takip et eşini açık verir illaki 
(209 puan) tarafından
Yok aşkım belli eşimin yazmadığı yani nerdeyse aynı dili bile konuşmuyorlar öyle diyim hem kadınlar filan yok çalıştığı yer komple erkek üzerine ama dedğin gibi erkek milleti ne kadar güveniyorum da desen bi göz açık olması gerekiyor
0 oy
tarafından

Böyle şeyler ergenlikte kalmadı mı yaa? Ne münasebet canım, öyle şey mi olur? Tepkinde haklısın, kabul etme asla 

(209 puan) tarafından
Doğru söylüyosunuz vallahi öyle acındırıyor ki kendini çok mu tepki gösterdim diye kendimi sorguluyorum geri adım atmayacağım
tarafından
Suçluluk duygusu ile acındırıyor olabilir kendini canım
(209 puan) tarafından
Böyle sıyrılıyor işte çözdüm huyunu da laf anlatamıyorum adama
0 oy
(13,919 puan) tarafından
Vallahi o telefonu tuz buz ederdim kendiside kullanamazdı artık ki başka bir nedenden delirip yapmışlığım var ne münasebet 
(209 puan) tarafından
Çok ve gereksiz sabırlı davranıyorum galiba
(13,919 puan) tarafından
Ben bu kadar sakin kalamazdım helal olsun
0 oy
(3,199 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın 

Ama galiba eşin de hayır diyemiyor arada kalmış.
(209 puan) tarafından
Başımıza iş açmaz mı ama canım kız yarın öbür gün şikayetçi olsa taciz ediyorlar arıyorlar diye yani dünyanın binbir türlü hali var laf anlatamıyorum 30 yaşında adam ben mı öğretcem buna bunları sinir basıyor düşündükçe
0 oy
tarafından
çocuk mu eşinin arkadaşı kız engellediyse konuşmak istemiyor işte. eşin ne alaka 
(209 puan) tarafından
***** ***** işler canım ya büyümüyo bu adamlar
0 oy
(694 puan) tarafından
Yani kız sevgilisinin ulaşmasını istemediği için engellediyse eşinin TL indende arkadaşı ulaşmak için yazmışsa eşini neden engellemiyor? Varsayalım ki engelledi eşinden TL rica edip kullandı 1 defa olur o irtibat orda kesilir karşı taraf ne yüzü buluyorda mesaj atmaya devam ediyor hani sevgilisinin ulaşmasını istemiyorsa eşinle ne alakası var ne konuşacak? Bence bunu direk eşine sorgula yani saçma sapan işler ve boş bahaneler eşin istese irtibatı keser kendisi engeller kız yazmasın diye kıyamıyorum üzülmesin diye benim. Evdeki eşimle aram bozulacak durduk yere ozaman sende üzülme diye kendi engellesin sonuçta eşisin önemli olan sensin 
(694 puan) tarafından
Kendi yuvasını düşünmeyip başkasının yuvasını dert edeceğine karım yanlış anlar olay farklı yere geçer diyebilir bazı erkekler gerçekten kendi arkadaşlarına kıyamıyor nedense olan kendilerine oluyor halbuki
(209 puan) tarafından
Kesinlikle ya ama anladım haksız değilim asla geri adım atmıycam asla
(694 puan) tarafından
Bencede canım çünkü böyle saçmalık yok bahane den başka bsey değildir ki sen. Haklısın şimdi susarsan daha çok şeyler döner başta ağırlığını koy kendi düşünsün hatasını
(209 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım aydınlandım bayağı ona göre davranıcam
(694 puan) tarafından
Rica ederim canım inşallah gönlünce olur
0 oy
tarafından
Haklısın bende bazı durumlarda kendimi örnek veriyorum artık bende yapsam hosuna gider mi yada senin bu yaptığın normalse bende yaparım bise diyemezsin gibi gibi
0 oy
(328 puan) tarafından
Araya nifak sokmak gibi olmasın ama ben inanmazdım arkadaşının yazdığına bi defa hiç bir erkek sevgilisine yazdığı özel mesaji başka bir erkeğin telefonunda bırakmaz.

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 758 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 776 göst.
6 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 671 göst.
0 oy
8 cevap 1,004 göst.

Kategoriler