0 oy
215 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,007 puan) tarafından

Ay şimdi okudum çok sevindim hadi inşallah 

image

6 Cevaplar

0 oy
(102 puan) tarafından
Hadi inşallah doğrudur 
(1,007 puan) tarafından
Çok eksik varmış ya hep veliler destek oluyormuş bir nebze rahatlarlar belki
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Ayy hiç sanmıyorum bir şey yapacaklarını anaokuluna ödenek çıkarmıyorlar temizlik görevlisi hiç almazlar hatta anaokulunda iki temizlik görevlisi var para yetmediği için haftada üç gün tek yömiyeci olarak çalışıyorlar sadece üç günün parasını düşünün yani asgari bile değil aidat kafalarına göre alıyorlar bizimki ucuz ama diğerleri pahalı yani anaokuluna bile para istiyorlar herşeye para çok şaşırıyorum geçen müdür toplantı yaptı işte örneğin elektrik bozuldu tamirci geldi yaptı bunun parasını bizim aidattan veriyorlarmış okulun bir yerine bir şey oldu aidattan çok az beşyüz TL veriyoruz ama veremeyen insanlar var onlar ne olacak günah değil mi
(1,007 puan) tarafından
Tabiki canim dedim inşallah olur ama nereye yetecek aldıkları da
0 oy
(759 puan) tarafından
Aldıklarına tam maas vermek yerine yeniden istihdam saçmalığı.
0 oy
(52,127 puan) tarafından
zahmet olmus okullar acilmadan yapmaları lazimdi
(1,007 puan) tarafından
Her iş yarım
0 oy
(606 puan) tarafından
Bizim buirdaki ortaokulu 3. Senesi oğlumun şindiye kadar 1 kuruş para istemediler, ilk kez bu sene geçen gün müdür toplantı yapıp herkestrn 500 lira istedi temizlik personeli tutulacakmış devletin verdiği yetmiyo bu sene diye 

Şimdi bu haberi görmek beni sevindirdi, çok sıkıntı varmış bu sene okullarda temizlik bakımından 

Biz bugün 500 lirayı verdik ama helal hoş olsun okula başka bişeye harcarlar olmadı 
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Neden bütün okullar da böyle sorun var ki bizim okulda da aynı sorun var koca okulda 2 temizlikçi var geçenler de velilerden sınıf temizliği istediler şaka gibi
(1,160 puan) tarafından
Çünkü temizlik personeli almıyorlar..ben kadın tutup sinifimi temizlerim...ki personele gelene kadar mecburen öyle yapacağım...mini mini 1 lerim hasta olmasin
(2,846 puan) tarafından
Şikayet etseydin almıyorlar diye bişey yok ki almak zorunda veliye mi kaldı temizlemek
(1,160 puan) tarafından
Ben öğretmenim sinifimi temizlettim..almıyorlar..kime şikayet edeceksin ki hepsi aynı değil mi
(2,846 puan) tarafından
Milli eğitime şikayet edilmesi gerekir velinin sınıf temizlediği nerden görülmüş yeni yenş adetler
(1,160 puan) tarafından
Anlamadiginiz konu şu personel almayan zaten milli eğitim şikayet etseniz diyor ki yeteri kadar personel var..bunu diyen bakan zaten

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 116 göst.
23 Nisan 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Sever (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 458 göst.
9 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 448 göst.
28 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ht (2,294 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.