0 oy
1,278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Ya arkadaşlar benim üst katimdaki abla bugün taşınıyormus daha önceden arada konuşur sohbet ederdik annem yaşında benden daha öncede yumurta cay Kaşığı gibi ufak seyler istiyordu bende veriyordum oda geri veriyordu bugünde saat gündüz 3 te kapiyi çaldı actim ben taşınıyorum kızım elektrikli süpürgeni rica etsem verebilirmisin dedi hemen getircem 3 dkkaya dedi bende tamam abla dedim verdim ama saat bu saat oldu hala getirmedi benim süpürgemde biraz teferruatli özelliği cok olan bir süpürge bende az acaba abla niye getirmedi supurgeyi diye aklima gelince eşimde belki özelliğini bilmeden acmaya uğraştı zarar verdi kırdı belkide diye soylendi neden verdin insan elektronik eşyasini verirmi diye beni korkuttu ama neden vermediki çoktan eşyaları gitti burdan 3 dkka diye aldi getirmedi birde pahali bir süpürgeydi umarim bi yerine zarar gelmemiştir ,lafini yaptigim için degil ama içime bi kurt düşmedi değil:(

28 Cevaplar

+4 oy
(218 puan) tarafından
Yorumlara baktım da hep alıp gitmiş olmasın falan demişler. Niye kötü dusunuyorsunuz kadın belki taşınma telaşında unuttu veya yoruldu yarın getirmeyi düşündü. Belki işi geç bitti seni rahatsız etmemek için yarın getirmek istedi. Tamam şu an yaşadığımız toplum ahlak olarak çok iyi değil ama yumurta verdim fazlası ile getirdi diyorsun yapacak olsa önce de yapardı. Niye hemen hırsız etiketi yapıştırdilar anlamadım. Taşınmak meşakkatli iştir bı de yasliymis yani anlayışlı olun iyi düşünün biraz hemen kötüyü çağırmayın. İsterken 3 dakikalık bir iş oldugunu söylemiş belki araya başka işler girdi kadın işini yapamadi. Eşyaların hepsi gitti diyorsun senin yerin belli yurdun belli sonuçta elbet getirir. Belki taşınırken birisi süpürgeyi teyzenin zannedip araca yükledi yeni evine götürdü kadında fark etmedi. Yani benim aklıma hırsızlık hariç milyon tane ihtimal geliyor 
(128 puan) tarafından
Agzına saglık valla tam olrak bende böyle düşündüm hırsızlık hariç aklıma kaçtane ihtimal geldi
(218 puan) tarafından
Yani insanlık hali her şey olabilir hemen altında kötü bir şey aramak olmaz. Yani ben olsam verirdim ve iyi niyetle yaptığım için Allah'a sığınır getirmesini beklerdim. İnşallah teyze de getirmiştir bizim dusundugumuz gibidir
-Reklam-
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Ben vermezdim şahsen niye verdin kin
0 oy
(1,304 puan) tarafından
Muhtemelen kircalayip birşeyini bozmustur
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Lafını yaparım valla.

Çünkü benden alınan hiç bir eşya sağlam gelmedi 

Parası benim cebimden çıktı ..

Öyle üç beş, üç beş bana yaptılar yaptılar akılllandımm..

Şimdi versem bile hemen gidip istiyorum. 

Bozulsa kimse elini cebine atmaz ki hele elektronik eşyalarda. 

Bence git iste
0 oy
(15,644 puan) tarafından
Süpürgeyide alip gitmiş olmasin sakın. 
(77 puan) tarafından
Off sorma yaa ama öyle hırsızlık yapacak bi kadin değildi yumurta vermiştim onu bile fazlasıyla geri.getirmisti
0 oy
tarafından
Canım gidip sor bence evi süpürmem lazım de
(77 puan) tarafından
Saat 12 oldu bu saatte eşim kizar
tarafından
Eşin istesin kız ne olucak kimse uyumuyor ki bu saatte
(77 puan) tarafından
Dedim de getirirler sabahi bekle dedi saat gec oldu dedi gitmedi
tarafından
Anladım canım sabah gidersin
0 oy
(545 puan) tarafından
Taşınmışsa evde değildr ki süpürgeyi de alıp gitmiş olmasın bu .. Yani bem de hayır diyemezdim ya komşu diye iyi kötü muhabbetim de varsa 
(77 puan) tarafından
Yaa bide taşındığı evimi temizleyip getircek acaba ama ayıp ya bu saat oldu getirmedi yada kesin zarar verdiler eşimde zarar verirseler odetirim diyo
0 oy
(568 puan) tarafından
Eşyaları gittiyse süpürgede gitmiştir geçmiş olsun giderken götüreyim demiş
(77 puan) tarafından
Eşim oglunu taniyor oğluda eşimi taniyor ve eşim numarası var oyle bisey olsa bile arar söylerim dedi yapamaz dedi
0 oy
tarafından
Konudan bağımsız çay kaşığını niye istemiş
(77 puan) tarafından
Misafiri gelmişti yetmedi diye
(109 puan) tarafından
Konudan bağımsız detaya takilman güldürdü :D
0 oy
(109 puan) tarafından
Ben olsam bende verirdim ya kimseye yok diyemiyorum malesef. İşi bitmemiştir belki yarın sabah alırsın ev supurcem diye eğer düşündüğün gibi bozduysa da yaptırırlar bi zahmet 
0 oy
(20,497 puan) tarafından
Ay neydi süpürgen kız merak ettim :) iste gidip abla lazım de al
(77 puan) tarafından
Arnica tesla premium
(1,298 puan) tarafından
alabildin mi supurgeyi
(77 puan) tarafından
Evet istedik taşındıklari eve goturmusler bide yalan soyluyorlar eşime dedim istedi getitlrttirdi
(20,497 puan) tarafından
Bnm süpürgeden çokta pahalı iyi yapmışsınız
0 oy
(13,575 puan) tarafından
Belki de eşyalar taşınırken yanlişlıkla oda arabaya koyulmuştur o telaş da kadın da fark etmemiş olabilir canım bende veriyorum her şeyimi :) 
0 oy
(51,386 puan) tarafından
getirirse iyidir gelmeyecek gibi duruyo cay kasigi ister mi bir insan ordan anlasana
0 oy
(17,985 puan) tarafından
Alıp gitti diye düşündüm 
0 oy
(936 puan) tarafından
Ben kuzenimin eşinden gelinimizden ödünç almıştım süpürgemiz bozulmuştu. Aldığım günde elektrik akımı yüzünden süpürge bozulmasın mı… tamirciye bir ton para verdim o paraya yeni süpürge alırdım… bir daha da kimseden istemem. Benim suçumdu zaten istenmez öyle şeyler ya.
0 oy
(959 puan) tarafından
Manüpüle etmiş olabilir az şeyleri isteyip sonra geri verip  kendi dürüstlüğüne inandırıp süpürgeyi almak gibi. Kimsenin günahını almak istemem...varsayım kişiyi zaten tanımıyorum umarım getirir saat geç oldu ya sabah verir belki...cocugun varsa  ya da elimden kaydı paket yere kuru çay döküldü bezle bulaşır alamam makineyle almam lazım falan de ayy merak ettim getirecek mi ya..
0 oy
(762 puan) tarafından
Umarım alıp gitmemiştir.
0 oy
(336 puan) tarafından
Getirdi mi canım merk ettim valla biride haberdar et
(77 puan) tarafından
Getirmedi  biz istedik oğlu getirdi zar zor allahtan bi yerinde bisey yoktu
0 oy
tarafından
Getirdi mi merak ettim 
(77 puan) tarafından
Biz istedik oglu getirdi yoksa getirmiyorlardi hala
0 oy
(2,826 puan) tarafından
1 2 defa verdim sonra istedi vermedim ve her getordiginde yikadim disarda biraktim kurusun die anlamistir belki ara sor istersen 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 269 göst.
28 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 755 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Tuğçe ALATAŞ (662 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 642 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 387 göst.

408,647 soru

12,280,278 cevap

37,871 kullanıcı

Kategoriler